За любовта и още нещо

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: За любовта и още нещо

Мнениеот velinsl » Чет 26 авг 2010 22:11

След жена и автобус не се тича. Винаги идва друг, така че спокойно.
Чудо голямо станало, нали не са ти откраднали колата.
Както се писа сега наистина добре, че е станало рано. Ами ако беше след свадба.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Чет 26 авг 2010 22:18

И колата да ти откраднат ,пак не е чудо!Просто не предполагате какви лоши неща може да ви поднесе живота!!Така ,че лично аз изкам да ви имам проблемите!

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 26 авг 2010 22:31

Колега и аз да си кажа мнението. Както девойката преди мен спомена: твоята мадама не е отишла при другия, след като е "скъсала" с теб, повярвай, така е. За подобен род хора човек не бива да съжалява и да му е тъпо. Кой какво грешил и какво правил има ли някакво значение? И аз, както и всички ние, редовно правим грешки във взаимоотношенията си с ближния, но това не значи, че трябва за всяка грешка да се наказваме, сърдим и късаме. Далеч не твърдя, че съм намерил идеалната за себе си половинка, но е факт, че сме заедно вече 4та година, имаме брак и щерка (която обичам повече от всичко на света). Как да ти кажа, не съм я търсил, просто на късмет и на шега я намерих и съм доволен от късмета си. Съветвам те да си намериш добро занимание, да гледаш филми, когато се чудиш как да убиеш скуката и т.н. Не я мисли тази твоя приятелка, дори и да иска да дойде обратно бъди твърд и откажи, защото както вече ти казаха - трябва да гледаш само и единствено напред, аз също съм против 1-2-5 тото шанс, иди си, ела си... В скромния си опит с жените втори шанс не сме си давали с никоя от раз сме се разделяли и толкоз. С един човек или се разбирате добре или не, без значение кой колко греши и кой какво прави за другия. :012:

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Чет 26 авг 2010 22:33

:) Много сте готини.Искам да кажа на мацката по-горе, че и аз не съм цвете, обаче ако ти твърдиш че обичаш някого, би ли го сменила просто ей така? Разбирам я ,че е млада и и се живее - казах и да заминава... Да си троши главата. А за това от кое повече боли - от това че я обичам ( така си мисля ) или от това че ме е сменила, бих казал че е на кантар.Ама ще живея, радвам се че можах да ви споделя тука във форума.И ей така за цвят ще ви кажа ,че сега дръпнах един Фиат Стило 16-ка :) Важното е да сме здрави, другото е бонус :)

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 26 авг 2010 22:37

Е до това водят подаръците , розите и страхотния секс - неблагодарни добитъци са тва - не могат да оценят това което имат , промити са им мозъците от турски сериали - изживяват се като принцеси - къде летиш бе пиленце - :rocketwhore - долу в ниското - и кой откъде е .... извинявам се за острия тон - но това ми е мнението !!!

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Чет 26 авг 2010 22:39

Първо ти е минало през главата да го намериш тоя и да го размажеш нали, но не е така не ти прав да знаеш тя не го прави на сила!

Второ ще седнеш с приятели да пинеш по някоя др. чашка и някой от тях ще каже, абе какъв е тоя мрашляк айде да идеме да го.... и понеже няма да сте адекватни ще се литнете.

Трето обичаш ли някой, оставиго да си отиде щом така иска.

п.п. Колега много съжалявам за случилото се, аз също се разделих с мойта приятелка с която ходих 2 години преди 3 седмици и откачам. И в момента действам върху 3-тото защото няма др. мъж в моя случай.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Чет 26 авг 2010 22:41

Velko написа::) Много сте готини.Искам да кажа на мацката по-горе, че и аз не съм цвете, обаче ако ти твърдиш че обичаш някого, би ли го сменила просто ей така? Разбирам я ,че е млада и и се живее - казах и да заминава... Да си троши главата. А за това от кое повече боли - от това че я обичам ( така си мисля ) или от това че ме е сменила, бих казал че е на кантар.Ама ще живея, радвам се че можах да ви споделя тука във форума.И ей така за цвят ще ви кажа ,че сега дръпнах един Фиат Стило 16-ка :) Важното е да сме здрави, другото е бонус :)

С удоволствие ще ти отговоря от името на Бубето. Още едно женско мнение не ти е излишно нали :Mr Green Fun
Никой не е цвете, всички имаме плюсове и минуси и безгрешни хора няма. Ако твърдиш, че обичаш някого ...истински, няма да го замениш.Не бих сменила любовта, просто ей така.За всичко си има причина. Хората не сме се научили много да намираме сами грешките си и да се учим от тях, а бързаме да съдим другите за техните грешки.
Гледай само напред, най-голямата грешка е да се връщаш ... аз го правих многократно и си нося обицата. живей си живота и се радвай на малките неща. Всяка сутрин като станеш поглеждай през прозореца и се усмихвай на слънцето :да:
От любовта винаги остава болка ... но помни хубавите неща! What goes around, comes around :да:

ПП.Иво когато ме наричаш "оная", запомни едно нещо ...Така си хвърляш и на твоя гръб :да:

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Чет 26 авг 2010 22:57

Направо се радвам,че не нападнахте колегата,а му помогнахте :bowdown
Колега нямам какво друго да добавя...вземи си домашен любимец ако ги обичаш разбирасе и денят ти ще се промени коренно...все едно си имаш бебенце mhihi и сега е времето да ги сменяш всяка вечер..че след толкова дълъг период на застой съм сигорен,че няма да откажеш на няколко една след друга mhihi Успех mhihi

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Чет 26 авг 2010 23:02

Душицооо виж сега.... сега ти е криво,бесен си,искаш да я обесиш... но ти гарантирам,след известно време ще забравиш мъката!
Живота продължава и не се свършва с една раздяла... раздели много,болка в тоя скапан живот много...
Ако обичаш някой,няма да го оставиш... значи си прави изводите :wink:
Радвай се,че си жив и здрав...прав и корав!Това е най-важното,любов има навсякъде в различни форми :wink:
Още колко ще видиш с тия твойте 23 годинки,ти е бедна фантазията :kissy:
Всичко най-хубаво ти пожелавам! :kissy: Да срещнещ най-голямата си любов...най-страстната,колкото се може по-скоро :wink:
И не забравяй живота не ергена,си има предимства 8)

Последна промяна от Bubetooo на Чет 26 авг 2010 23:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 26 авг 2010 23:16

Щом боли, значи обичаш! Но всичко минава, бъди сигурен. Не казвам, че се забравя, защото е лъжа - нищо не се забравя, но минава, при това със сигурност! Любовта е достатъчно силна и рано или късно пак ще се върне при теб, макар и с друго момиче, а ти отново ще си на седмото небе :kissy:
Към дамите, с цялото ми уважение - не съдете мъжете, и не мислете, че винаги ги разбирате :wink: В доста отношения емоционалните преживявания са коренно различни, да не говорим и за наслагване на особености на характера, специфики на възрастта, възпитание и т.н.
Ай със здраве, че стана психоанализа. Обичайте ближния! :012:

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Чет 26 авг 2010 23:25

веселин написа:Е до това водят подаръците , розите и страхотния секс - неблагодарни добитъци са тва - не могат да оценят това което имат , промити са им мозъците от турски сериали - изживяват се като принцеси - къде летиш бе пиленце - :rocketwhore - долу в ниското - и кой откъде е .... извинявам се за острия тон - но това ми е мнението !!!

идвай да ти налея едно

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Чет 26 авг 2010 23:35

Брат, кво да ти кажа... от последните си връзки разбрах, че колкото повече даваш на една жена, толкова повече ти се качва на главата. Да ме извиняват всички дами, които четат това, но минах през доста типове характери и персонажи и това като че ли е една характерна линия, която минава през всички от тях... А събирането след раздяла е като претоплена манджа - хубаво ти е, но не е както преди. В такива моменти на човек му трябва голяма сила да се изправи пред себе си и да сложи край на нещо, което, въпреки че не му се иска, си отива. Така че остани си с хубавите спомени за нея, приеми спокойно нещата за приключени, осъзнай, че просто това не е човекът за теб, който те приема какъвто си и отгърни нова страница в живота си. Осъзнай грешките си, опитай се да си извлечеш поука от това как ти си допринесъл за края на връзката и се постарай оттук нататък да се научиш да бъдеш по-добър, защото и в любовта човек се учи... Пожелавам ти успех и бъди силен!

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пет 27 авг 2010 0:26

Velko, и аз от опит да ти кажа, че всичко си минава, колкото и време да е нужно. Щом е станало, значи има нещо. При втори шанс не винаги се получават нещата (най-малкото защото раздялата веднъж винаги ще те човърка и това подсъзнателно поражда някакво напрежение, което не осъзнаваш). Жени бол. Щом те е зарязала, значи не е за теб. Ще си намериш някоя. Известно време ще си в това състояние и после ще се съвземеш. Няма вариант отначало да не мислиш за това, но гледай да го правиш по-малко. Погледни на живота от хубавата страна и виж още колко жени има наоколо. През 5 мин си го мести от единия в другия крачол. :да:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 27 авг 2010 0:30

Бате, прережи си вените!

Потребителски аватар
Виктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Виктор » Пет 27 авг 2010 1:26

Колко капацитети в любовта криел този форум mhihi
На момчето от съвети - клишета няма да му стане по–гот.
Форума не решава такива проблеми.

Ако наистина сте толкова съпричастни:
Съберете се няколко човека и го заведете на диско.Хем ще си изкарате хубаво, хем той ще забрави. Утре е петък все пак.
Нямам как, иначе бих дошъл.
Успех и горе главата!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”