А иначе дядо ми от около 10-на години се преселиха в едно село и там е истината -промишлено количество домашно месо(зайци, пилета), яйца, мед от пчелите и т.н.
@бал съм ти и Старата планина

ABSOLUT написа:...Спомняте ли си какво говореха за БДС, преди няма и 2 месеца? Е как става това скоропостижно въвеждане на такъв сериозен сатндарт, ами проверките, ами технологичните проекти. Разгледах обстойно етикета и не пишеше нищо такова за БДС...
hooligans написа:vw_golf_4_tdi написа:аз не виждам защо сте се размечтали по нещо, което е било преди и няма изглед изобщо да бъде отново (освен в розовите ви сънища). да не говорим, че така както се хвалите с годините си, сте имали право да гласувате точно около годините на промените и за разлика от мен сте имали глас и възможност да промените нещата.. сега сте ми се размечтали.. да не говорим, че най - дразнещото е, че споменавате само позитивните страни на това време, но не и негативите; а за настоящето говорите само с негативи.. днес карате пасати и голфове, ама да ви видя с раздрънканите и изгнили лади и жигули..
![]()
![]()
5 реда и нищо не каза
Nikkolay написа:вместо от магазините по-добре си купувайте месо, яйца, мляко и т.н. от познати, които имат роднини на село. Ние мляко от магазина почти никога не купуваме. За месо същата работа
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта