hooligans написа:hooligans написа:бяло Булгар и Димят за 80ст.
Червено букет за 85ст...
забравил съм да напиша захарността![]()
Червеното 25.5![]()
Бялото 22
Тия със захарен сироп ли са поливали лозето

hooligans написа:hooligans написа:бяло Булгар и Димят за 80ст.
Червено букет за 85ст...
забравил съм да напиша захарността![]()
Червеното 25.5![]()
Бялото 22
MITKO_DVD написа:Бойче ние го брах ме на 22.09 когат бяха четрите дена почивни,но при нас е по топло,селото ми е към Видин-Ружинци ние такива сортове от родЪ на Кабарне,Мерло и тем подобни не моем се напием с тях,затова ги пием като аперативчета преди да почнем с основното![]()
![]()
![]()
MITKO_DVD написа:Бойче ние го брах ме на 22.09 когат бяха четрите дена почивни,но при нас е по топло,селото ми е към Видин-Ружинци ние такива сортове от родЪ на Кабарне,Мерло и тем подобни не моем се напием с тях,затова ги пием като аперативчета преди да почнем с основното![]()
![]()
![]()
djofar написа:MITKO_DVD написа:Бойче ние го брах ме на 22.09 когат бяха четрите дена почивни,но при нас е по топло,селото ми е към Видин-Ружинци ние такива сортове от родЪ на Кабарне,Мерло и тем подобни не моем се напием с тях,затова ги пием като аперативчета преди да почнем с основното![]()
![]()
![]()
чух че до твоето село "Ружинци" в Буковец там онзи пич дето гледа 2000 декара лозя е продавал мерло на 28 захарност и то не от един човек съм го чул това ама неуспях да отскоча до там за да си купя и си брах от моето село Смирненски бял отел,бланка,памид и зайбер
белия отел беше на 23захарност
MITKO_DVD написа:djofar написа:MITKO_DVD написа:Бойче ние го брах ме на 22.09 когат бяха четрите дена почивни,но при нас е по топло,селото ми е към Видин-Ружинци ние такива сортове от родЪ на Кабарне,Мерло и тем подобни не моем се напием с тях,затова ги пием като аперативчета преди да почнем с основното![]()
![]()
![]()
чух че до твоето село "Ружинци" в Буковец там онзи пич дето гледа 2000 декара лозя е продавал мерло на 28 захарност и то не от един човек съм го чул това ама неуспях да отскоча до там за да си купя и си брах от моето село Смирненски бял отел,бланка,памид и зайбер
Е при нас беше 24,а тоз е до нащо село я съм от Черно поле,той агитира бая народ от нащо село за копане,връзване и тем подобни,а на кви пари го е продавал това грозге
djofar написа:MITKO_DVD написа:djofar написа:MITKO_DVD написа:Бойче ние го брах ме на 22.09 когат бяха четрите дена почивни,но при нас е по топло,селото ми е към Видин-Ружинци ние такива сортове от родЪ на Кабарне,Мерло и тем подобни не моем се напием с тях,затова ги пием като аперативчета преди да почнем с основното![]()
![]()
![]()
Е при нас беше 24,а тоз е до нащо село я съм от Черно поле,той агитира бая народ от нащо село за копане,връзване и тем подобни,а на кви пари го е продавал това грозге
започна от 0.50лв и впоследствие стигна до около 0.85лв
ама той сега тая година ще го треби и изважда цялото лозе дето го е засадил повече няма да гледа уж доколкото разбрах той си е взел субсидиите за да го засади а сега ще му дадат нови субсидии за да го изкорени![]()
KingoftheROAD написа:Добре, а защо ще го изкоренява? ще подменя сортовете ли? или друг вид земеделие?
djofar написа:KingoftheROAD написа:Добре, а защо ще го изкоренява? ще подменя сортовете ли? или друг вид земеделие?
да прибере субсидията
един вид пране на пари
hooligans написа:djofar написа:KingoftheROAD написа:Добре, а защо ще го изкоренява? ще подменя сортовете ли? или друг вид земеделие?
да прибере субсидията
един вид пране на пари
Тва според мен е селска клюка...
Как европа ще дава субсидии за да си изкорениш гроздето, някак си ми бяга логиката!
djofar написа:един вид пране на пари
hooligans написа:тия не са у ред![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr и 125 госта