Къде леят куршуми против страх?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: Къде леят куршуми против страх?
абе тези неща са бош лаф историй,въобще няма смисъл от тия глупости според мен...леене на куршум,червен конец,яйца бла бла бла
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
blinder написа:Незаключвайте, моля.
Моето питане, все еще е в сила.
Православното християнство отхвърля всякакви магьосници, магове, баячи и т.н. и съотетните им ритуали, най-вероятно това е имал предвид milamar
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Добре бе, майка му стара. Райчо пита кой и къде прави такива неща. Никой не го интересува дали вярвате или не вярвате. Ако знаете - кажете, пък продължавайте да не вярвате. Спрете с малоумния спам. Бошлаф или не е тая работа, няма значение. Всеки може да си вярва в каквото си иска. Никой не може категорично да го докаже, нито да го опровергае. А спама на модераторите няма да го коментирам 

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Райчо, преди години на мен ми ляха куршум, но нямаше ефект. За това не бих ти препочъвала да отидеш на това място, къде бях аз.
Имам друга идея, когато сестра ми и приятеля й катастрофираха и двамата много се бяха уплашили, ию на мойто село има едно момиче което бае против страх.Мога да ви заведа там ако искаш. Предлагам го защото имаше ефект, и сега и двамата са добре и не изпитват онзи страх.
Имам друга идея, когато сестра ми и приятеля й катастрофираха и двамата много се бяха уплашили, ию на мойто село има едно момиче което бае против страх.Мога да ви заведа там ако искаш. Предлагам го защото имаше ефект, и сега и двамата са добре и не изпитват онзи страх.
Night_elf написа: ...
Един въпрос.
Какъв страх ?
Аз преди 20тина дни, катастрофирах тежко(за колата, на мен нищо ми намаше, освен натъртвания), обаче неизпитвам някакъв страх.Карам си кола и не ме е страх, това нормално ли е или съм нещо сбъркан ?

Силно ме интересува как помага пикаенето на червен камък???Ако аз бях написал това, щеше да ме отресете с поредно предупреждение, ама явно щом името ми не е с различен цвят от това на болшинството, не може да се обаждам.Очевидно да си "червен" ти дава право да ръсиш навсякъде глупости от всякакъв вид, които ти ражда главата, докато няма какво да правиш...
ПП:Райчо, ходете в Костинброд, на Азис при баба му.Казват, че помага...
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Nafta написа:...
и аз така мисля да направим

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
blinder написа:Един въпрос.
Какъв страх ?
Аз преди 20тина дни, катастрофирах тежко(за колата, на мен нищо ми намаше, освен натъртвания), обаче неизпитвам някакъв страх.Карам си кола и не ме е страх, това нормално ли е или съм нещо сбъркан ?
Нищо лично, ама не искам пред целия форум да си признавам страховете

Съжалявам за катастрофата, важното е че си добре. Случея със сестра ми беше кофти, защото приятеля й беше в много тежко състояние, тя седеше до колата и трепереше цялата, докато той лежеше в безсъзнание целия в кръв ... От тази гледна точка, знам че това което предложих на Райчо им помогна на тях.
А ти,че си сбъркан е друга тема

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
maxpayne написа:blinder написа:Незаключвайте, моля.
Моето питане, все еще е в сила.
Православното християнство отхвърля всякакви магьосници, магове, баячи и т.н. и съотетните им ритуали, най-вероятно това е имал предвид milamar
Не само православието ...
Да , но всеки сам решава за себе си

- Roberta
- Официален говорител
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всеки има различна философия за живота и в това няма нищо лошо.
Но колега, смяташ ли, че един напълно непознат човек може да помогне?!?!
Проблема е на психическа основа и той може да бъде решен единствено от вас, семейството.
Почувства ли се сигурна, спокойна и защитена всичко ще бъде наред.
Пък, ако толкова държите на чужда намеса, нека й почете някой поп, няма да й наверди ,а колко ще помогне .....
Успех!!!
п.с. и моето дете като види лелките в градина пощурява и не е на себе си, но не съм си и помисляла, да ги обвинявам ....
Но колега, смяташ ли, че един напълно непознат човек може да помогне?!?!
Проблема е на психическа основа и той може да бъде решен единствено от вас, семейството.
Почувства ли се сигурна, спокойна и защитена всичко ще бъде наред.
Пък, ако толкова държите на чужда намеса, нека й почете някой поп, няма да й наверди ,а колко ще помогне .....
Успех!!!
п.с. и моето дете като види лелките в градина пощурява и не е на себе си, но не съм си и помисляла, да ги обвинявам ....
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
иначе тоя дето я нападнал,да изсъхне в мизерия,да стане гадже на затворник да му спука анусчето от
. А ако разбера кой е и ДНК експертиза няма да помогне за идентифициране на тялото
лека му пръст...

Nafta написа:Силно ме интересува как помага пикаенето на червен камък???Ако аз бях написал това, щеше да ме отресете с поредно предупреждение, ама явно щом името ми не е с различен цвят от това на болшинството, не може да се обаждам.Очевидно да си "червен" ти дава право да ръсиш навсякъде глупости от всякакъв вид, които ти ражда главата, докато няма какво да правиш...
Добре дошъл във форума!
- Roberta
- Официален говорител
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Nafta написа:Силно ме интересува как помага пикаенето на червен камък???...
Както помага леенето на куршум и т.н
Попитай всяка баба и тя ще ти обясни как помага пишкането върух червен камък/керемида.
Препоръчва се при малки деца, изживяли стрес ........
- mitov_tdi
- Автомобил:
- Двигател:

По спамерска тема не бях чел скоро !
Превръщаме се във бгмама...
Човека попита къде да отиде,а вие направихте чорба....
mitov_tdi написа::039:![]()
По спамерска тема не бях чел скоро !
Превръщаме се във бгмама...
Човека попита къде да отиде,а вие направихте чорба....
Все пак има хора които несамо незнаят къде да идат, ами и незнаят подробности около това цялото нещо.
Спамерска тема...ако беше си държал ръчичките далеч от клавиатурата, нямаше да има бонус спам, нали ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”