maxpayne написа:Говорите за различни неща, едното е група, другото е, че имаш Х на брой карти/договора на твое име. Второто не е група.
Групите основно са карти на фирми, на държавни предприятия, на сдружения и т.н. Куките например са в група.
М-Тел КОМБИНА също би трябвало да е група, за частни клиенти е този вариант
Колегата каза че всички карти на Глобул се водят на негово име... И той може като титуляр на тази група (От карти) да си поиска тази услуга на определената карта да има ограничение на разговорите от 50 лева на 20 лева! Или при свършване на минутите да неможе да разговаря!
А при мен е точно така.... На всички карти имаме лимит, когато свършат минутите имаме 20 лева за разговор и когато достигнем лимита от 20 лева, неможем да говорим повече, а това мнооого рядко се случва! И не сме към група на фирма, ами просто имаме 4 карти на мое име, и аз така го наричам група защото аз съм титуляра на картите, ако аз не си платя сметката другите карти получават съобщение, и сметката на 4-рите карти се плаща заедно на 1-път от мен! Та това ми беше мисълта, колегата да си реши проблема по този начин и няма да има проблем с високата сметка на детето. Сега че Глобул си правят оглушки е друго нещо, това се съвсем нормална услуга от която може да се възползва всеки, освен картите със Ваучер!
п.п Вече за картите с фирмени групи там са друга бира! И не мисля че тука е мястото за споделянето! Освен колегата да е на такава група!