bomini написа:
![]()
![]()
![]()

Tyan написа:Не знам ама аз се издразних вчера
... топката удря французин в корема пет португалци тичат при съдията и искат дузпа за игра с ръка ... Кристияно Роналдо скача в наказателното поле свива си краката не прави никакъв опит да стъпи, идват французите докосват го и той пада като ударен с чук като 5 португалци тичат към съдията и искат дузпа ....... тича Рикардо стъпва накриво без да го докосне никой и десет португалци тичат към съдията и искат червен картон .......
Tyan написа:... топката удря французин в корема пет португалци тичат при съдията и искат дузпа за игра с ръка ... Кристияно Роналдо скача в наказателното поле свива си краката не прави никакъв опит да стъпи, идват французите докосват го и той пада като ударен с чук като 5 португалци тичат към съдията и искат дузпа ....... тича Рикардо стъпва накриво без да го докосне никой и десет португалци тичат към съдията и искат червен картон .......
buFka написа:нито обичам италянци, нито французи....ама поне от полуфиналистите най-добре играха тези тимове...
audiokick написа:Абсолютно!!! С ръка на сърцето мога да кажа, че до финала стигнаха двата най-добри отбора.
kotse_botse написа:audiokick написа:Абсолютно!!! С ръка на сърцето мога да кажа, че до финала стигнаха двата най-добри отбора.
Зависи какво разбираш под най- добрите. За мен това не са най- добрите. Просто на това световно добрите бяха уморени, или знам ли кво им имаше. Не може футболисти като Роналдиньо, Кака, Лампард, Джерърд, Деко, Анри и т.н. да не покажат почти нищо от това на което са способни.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта