Кристиано Роналдо..., нека се изакаме в негова чест!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Сря 05 юли 2006 16:04

bomini написа:Изображение

:lol: :lol: :lol: :lol:

:applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
asskoGTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот asskoGTI » Сря 05 юли 2006 16:04

абе кво храните толко бе :lol: се едно сте собственици на клубове или на FIFA,баххх таз храна....важното е че англия къде са най-най-най-най добрите паднаха като гюуе у кладенецЪ, с гръм и тресЪк mhihi

ПОРТУГАЛИЯ RUUUUUUUUUULLZZZ

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Сря 05 юли 2006 19:46

ХАХАХХА-днес Кристияно Роналдо ще украси френчитата с гоооол май...............

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Сря 05 юли 2006 23:40

SMEL написа:ХАХАХХА-днес Кристияно Роналдо ще украси френчитата с гоооол май...............

Май... НЕ!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 05 юли 2006 23:49

Кристиано Роналдо сега може да отиде да поплаче и да порита за 3-4 място :) а големите футболисти ще играят финал.. перфектния завършек на кариерата на зинедин зидан

Потребителски аватар
asskoGTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот asskoGTI » Чет 06 юли 2006 1:13

Vizor написа:Кристиано Роналдо сега може да отиде да поплаче и да порита за 3-4 място :) а големите футболисти ще играят финал.. перфектния завършек на кариерата на зинедин зидан
:да:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 06 юли 2006 11:24

Не знам ама аз се издразних вчера

... топката удря французин в корема пет португалци тичат при съдията и искат дузпа за игра с ръка ... Кристияно Роналдо скача в наказателното поле свива си краката не прави никакъв опит да стъпи, идват французите докосват го и той пада като ударен с чук като 5 португалци тичат към съдията и искат дузпа ....... тича Рикардо стъпва накриво без да го докосне никой и десет португалци тичат към съдията и искат червен картон .......

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Чет 06 юли 2006 11:26

Tyan написа:Не знам ама аз се издразних вчера

... топката удря французин в корема пет португалци тичат при съдията и искат дузпа за игра с ръка ... Кристияно Роналдо скача в наказателното поле свива си краката не прави никакъв опит да стъпи, идват французите докосват го и той пада като ударен с чук като 5 португалци тичат към съдията и искат дузпа ....... тича Рикардо стъпва накриво без да го докосне никой и десет португалци тичат към съдията и искат червен картон .......

Както писа The Sun днес You are not wiking anymore.

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Чет 06 юли 2006 11:42

Tyan написа:... топката удря французин в корема пет португалци тичат при съдията и искат дузпа за игра с ръка ... Кристияно Роналдо скача в наказателното поле свива си краката не прави никакъв опит да стъпи, идват французите докосват го и той пада като ударен с чук като 5 португалци тичат към съдията и искат дузпа ....... тича Рикардо стъпва накриво без да го докосне никой и десет португалци тичат към съдията и искат червен картон .......

Те винаги са си били симуланти португалците. Винаги имат по някоя балерина дето само като се приближиш до него и пада. Като Роналдо, като Фиго... Тъпото беше, че англичаните играят точно противоположния футбол - твърда игра с остри влизания и единоборства.А тия това и чакаха. И съдията им се върза и... ойде коня у ряката.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Чет 06 юли 2006 12:12

нито обичам италянци, нито французи....ама поне от полуфиналистите най-добре играха тези тимове...

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Чет 06 юли 2006 12:41

buFka написа:нито обичам италянци, нито французи....ама поне от полуфиналистите най-добре играха тези тимове...

Абсолютно!!! С ръка на сърцето мога да кажа, че до финала стигнаха двата най-добри отбора. Не съм фен на нито един от тях, но не мога да си изкривя душата. Дано да стане интересен финал, като все пак италианците бият!!! :duel

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 06 юли 2006 13:25

ето част от тренировка на Италианците :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=wcCw9RHI5mc

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Чет 06 юли 2006 13:29

audiokick написа:Абсолютно!!! С ръка на сърцето мога да кажа, че до финала стигнаха двата най-добри отбора.

Зависи какво разбираш под най- добрите. За мен това не са най- добрите. Просто на това световно добрите бяха уморени, или знам ли кво им имаше. Не може футболисти като Роналдиньо, Кака, Лампард, Джерърд, Деко, Анри и т.н. да не покажат почти нищо от това на което са способни.
А отборите, които стигнаха до финала играят грозно и защитно. Повечето време в собствената си половина, здраво отзад, с по 6-7 човека в дефанзивен план и напред квото стане. Някое фаулче и центриране (Франция - Бразилия), някоя дузпичка (Франция - Португалия, Италия - Австралия), някоя грешка на другия отбор... няма игра, няма комбинации, няма стремеж за владеене на топката и притискане на противника.
Аз толкова грозно световно не съм гледал. Добре, че свършва.

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Чет 06 юли 2006 13:39

kotse_botse написа:Аз толкова грозно световно не съм гледал. Добре, че свършва.

Много точно.

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Чет 06 юли 2006 13:47

kotse_botse написа:
audiokick написа:Абсолютно!!! С ръка на сърцето мога да кажа, че до финала стигнаха двата най-добри отбора.

Зависи какво разбираш под най- добрите. За мен това не са най- добрите. Просто на това световно добрите бяха уморени, или знам ли кво им имаше. Не може футболисти като Роналдиньо, Кака, Лампард, Джерърд, Деко, Анри и т.н. да не покажат почти нищо от това на което са способни.

За това казах, че това са най-добрите отбори в момента, а не най-доврите футболисти. Роналдиньо, Кака, Лампард, Джерърд, Деко, Анри и т.н. са само футболисти и нищо повече, ако не съумеят да се сработят със съотборниците си.
А за това, че футбола е грозен, трябваше вече да си свикнал. Красивия футбол отдавна не е печеливш. Има и изключения, но те само потвърждават правилото.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”