bnick написа:Така трябва и да бъде, както навсякъде по белия свят. На мен данъка ми е близо 300лв за Евро4, а на комшията с Жигулата дето ауспуха му е като дезодорант с СО2 е 30 лв

E, нали се сещаш, че едва ли кара Жигули щото така му е кеф. Да не говорим, че може би има по-висок образователен ценз.
Като си избирах професия през далечната 98-ма година исках да е добре платена, сигурна и престижна.
В последствие какво става - доста по-необразовани от мен управляват автомобили по стойност 1-2 нули повече от моя. Нямам комплекси - да карам нов автомобил и да нямам 5лв в джоба, предпочитам да си карам старото хубаво автомобилче и да пръскам пари по мене си.
Сега обаче тази престижна професия вече не е престижна, сигурна, поне да е платена. Да, добре платена е(за България). С тази добре платена професия знам, че социалнослаб в Германия взима повече от мен.
Аз също си мечтая да мога да си позволя един хубав нов автомобил(МБ или ФВ, второто за предпочитане) без особенни затруднения, на който данъка да ми е 300лв годишно. Ако мога да си го позволя едва ли ще ми е пробелем данъка.
Според мен това е бомба пусната в пространството, защото като се направя една проста равносметка какво получава от данъци и такси от автомобилите държавата - косвено и директно
- пътен данък
- част от "Гражданска застраховка"
- винетки
- акцизи на горивата
- масла, гуми
- авточастите(бизнес, за който няма криза)
- дори и глобите, ако щете
А какво дава - кърени пътища и голи обещания.
Най-лесно се стриже от автомобилиста - има ли дупка в бюджета, нова такса на автомобилите.
Какво ще стане, ако този целия приток на пари секне, от къде ще се суче - от износ, данъци на митничарски имоти или ивнестиции

?
Това за мен означава, ако се приеме сами да ритнат столчето, на което стоят.
Това е моята логика за вас не знам.