Хубавите неща които не ни подминават!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
liubutu
Автомобил:
Двигател:

Re: Хубавите неща които не ни подминават!

Мнениеот liubutu » Пет 26 окт 2012 7:32

stanislav33 написа:Днес е Петък :mrgreen: Това само по себе си винаги ми оправя настроението.

Да, още един петък в който ще ми се случат надявам се, само хубави неща.
Имам колетче-подарък от един колега от Швейцария , много съм щастлив и доволен. Благодаря ти много Андрейчо.

Потребителски аватар
genevaboy2
Автомобил: Volkswagen CC
Двигател: CUVC 2016
Контакти:

Мнениеот genevaboy2 » Нед 31 мар 2013 0:07

За колегата пред мен:

Чак сега случайно виждам темата !!

МОЛЯ, Няма за какво, сега съм спокоен че поне една глава ще е добре предпазена !!! :Mr Green Fun

по темата:

подолен съм, че с доста питане , намерих човек който е съгласен да дари рядка група кръв, за бащата на един
немалоизвестен колега от форума !

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Нед 31 мар 2013 1:29

Баах....и аз работя ама те...гости от червен бряг... :banghead хаха...то вашите май са вече на по 2-3годинки :11
След седмица 2ри тур...Няма Гивъп :deal :mhihi
Иначе...задължително да стана и да пия кафе....най-много ме радва ако жената го е направила- щото е рядкост този случай :mhihi

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Пон 01 апр 2013 16:55

Хубаво е усещането, когато преодолееш препятствие, с което си се борил дълго време и вече си на ръба да се откажеш и да се примириш, че е невъзможно... И един ден се оказва, че си успял. Днес се освободих от 3-годишен затвор. Нещо, което ме потискаше, тежеше, дърпаше назад и емоционално изцеждаше. (Не, не съм убила никой :mhihi )... Чувствам се сякаш живея втори живот. Щастлива съм и свободна в съзнанието си. :beach
Предполагам следващия път, когато ще изпитам подобна еуфория ще е когато си изплатя кредита. :mrgreen

Потребителски аватар
wishsalor
Автомобил: Passat B5 variant x2
Двигател: AFN 97-98
Контакти:

Мнениеот wishsalor » Пон 01 апр 2013 20:43

Купих си говорител-естествено - Pioneer, само че като никога , не му направих кутията със тръба или затворен обем, или пък скосена, напротив, направих си я по мой вкус и с Lпорт-резултатът е мивкоизкъртващ, мазен и зверски мощен бас :11 :horror :11
Същевременно имам и достатъчно работа, намират се и пари, и таз вечер преядох с пица...кво повече..... :mhihi

Потребителски аватар
spar4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spar4o » Сря 03 апр 2013 19:51

Айде и аз да се вместя тук ме приятелите все ми казват че съм голям късметлия, та да внеса некъв +-сов заряд :Mr Green Fun .
Даже един път сме на маса с много добър приятел и други хора и неговата прителка обяснява
- Еми той Вито е целунат от Господа..
И приятелят добавя монотонно
- ...няколко пъти...

ТЪ... Днес ми е късметлииски ден като цяло-взех си паспорта точно когато буса беше тръгнал да го връща в псолството поради "непотърсвеност"
и аз баш на вратата ги спрях.
шА ям сач тази вечер, който има възможност да си направи да не ми гледа поста ами да отива-по вкусно нещо не съществива на тоя свят!

Изображение
:mrgreen

Леко полеко напредваме по отварянето на новият сервиз, започнах подготовка за боя на джантите.

Като цяло положителните емоции днес бяха повече от отрицателните
За напред за всички ни ЩЕ е така, само трябва да повярваме в това и да вложим съвсем малко старание
Живи и здрави да сте всички , приятели и приятелки :drunk

Върни се в “ОФФ-Топик - други”