Цена за изработване на сайт - онлайн магазин?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: Цена за изработване на сайт - онлайн магазин?
браво pit, заинтересувах се 

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Според мен цената на колегата pit е повече от прекрасна (независимо от това, че има "по-велики" неща)
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
След плочките минахме на Голфове 
Сега пак се сещам за един познат дребна душица, който направи дребен сайт с дребни пари, за дребни хранителни добавки. И с дребна реклама достигна дребните резулатати от 50 000 лв оборот за едни дребни 3 месеца преди лятото
Ако мога да си позволя последно да използвам темата със следната молба: търся професионални програмисти и дизайнери, които да ми направят професионални сайтове и да си платя необходимата сума за професионалните съвети и реализации които ще ги следвам безусловно. Искам обаче ако няма успех професионално да ми върнат парите наляти за професионалния продукт. Офертата ми е сериозна

Сега пак се сещам за един познат дребна душица, който направи дребен сайт с дребни пари, за дребни хранителни добавки. И с дребна реклама достигна дребните резулатати от 50 000 лв оборот за едни дребни 3 месеца преди лятото

Ако мога да си позволя последно да използвам темата със следната молба: търся професионални програмисти и дизайнери, които да ми направят професионални сайтове и да си платя необходимата сума за професионалните съвети и реализации които ще ги следвам безусловно. Искам обаче ако няма успех професионално да ми върнат парите наляти за професионалния продукт. Офертата ми е сериозна

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И как точно програмистите и дизайнерите ще отговарят за продаваемостта и качеството на твоите продукти? Или приемаме без съмнение, че те са с невероятно реноме и качество, неоспорими по какъвто и да е начин?
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
dobrin написа:И как точно програмистите и дизайнерите ще отговарят за продаваемостта и качеството на твоите продукти? Или приемаме без съмнение, че те са с невероятно реноме и качество, неоспорими по какъвто и да е начин?
Например телефони. Приемаме, че телефоните, марката и тяхното качество са познати на всички.
добре, а някой може ли да разясни за рекламата в гугъл?
какъв е смисъла от нея, след като е на клик и си определяш бюджета. конкуренцията ще ти нацъка броя кликове за деня и пак изпадаш. някой рекламира ли по тоя начин? пък и аз почти никога не съм цъкал на спонсорираните, щото по презумпция тия дето са най-отгоре в каренцата са си платили да са там, следователно не са най-добрите...
най-доброто решение е герила маркетинга и вирусния за мен, като фейсбук глупавите конкурси за качване на снимка дето за 1 ден се добавят 5000 човека
какъв е смисъла от нея, след като е на клик и си определяш бюджета. конкуренцията ще ти нацъка броя кликове за деня и пак изпадаш. някой рекламира ли по тоя начин? пък и аз почти никога не съм цъкал на спонсорираните, щото по презумпция тия дето са най-отгоре в каренцата са си платили да са там, следователно не са най-добрите...
най-доброто решение е герила маркетинга и вирусния за мен, като фейсбук глупавите конкурси за качване на снимка дето за 1 ден се добавят 5000 човека

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
50 000 за 3 месеца без пари... какви добавки продаваше човека? Хероим и кокаин ли?
Вчера ядох салата от домати, обаче вътре имаше и трески от колците...
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм казал че давам 300-3000 или 30 000лв просто попитах да ми разясни някой ако има желание.Търговията ми е горе-долу ясна но на ниво магазини не интернет.Идеята ми е за онлайн магазин за маркови дамски чанти.Пределно ясно е че цените трябва да са по ниски от всичко останало на пазара за да има продажби.Питането ми може и да ви изглежда глупаво но съм много далече от подобен вид търговия.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:50 000 за 3 месеца без пари... какви добавки продаваше човека? Хероим и кокаин ли?
Жалко, че си толкова елементарен на моменти.
Добавката всъщност е чай дори, Фигурин се казва. Провери си сам нататък. За това не вярваш, за онова не вярваш. Вкусна ли ти беше салата?
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
rosy написа:Vlad777 написа:50 000 за 3 месеца без пари... какви добавки продаваше човека? Хероим и кокаин ли?
Жалко, че си толкова елементарен на моменти.
Добавката всъщност е чай дори, Фигурин се казва. Провери си сам нататък. За това не вярваш, за онова не вярваш. Вкусна ли ти беше салата?
Не съм аз този, който се чуди как да блесне във форума с "оригинални" теми и малоумни коментари. Видял съм доста повече сайтове и магазини от теб. Няма какво да проверявам... То е ясно, че това е поредният ти МАЛОУМЕН опит да се издигнеш в очите на слепите...
Подозирам, че скоро няма да можеш да пишеш тук.

Айде жив и здрав!
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Питаме кой сайт за 150 лв си е избил парите за два дни, отговорих ти. Мълчание. Пита ме кой евтин сайт за 3 месеца прави 50 бона оборот. Отговорих ти. Заяждане.
Вече понеже няма какво да напишеш, почна с излишна злоба. Скоро нямало да мога да пиша тук
Това ще ти донесе ли душевен мир, господин професионалист
Малко по-нагоре предложих оферта към всеки гений в програмиране и дизайн, не видях да я прие
Жив и здрав и ти и по-малко дребнав.
Вече понеже няма какво да напишеш, почна с излишна злоба. Скоро нямало да мога да пиша тук

Това ще ти донесе ли душевен мир, господин професионалист

Малко по-нагоре предложих оферта към всеки гений в програмиране и дизайн, не видях да я прие

Жив и здрав и ти и по-малко дребнав.
Последна промяна от rosy на Нед 07 ное 2010 21:21, променено общо 1 път.
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
защото си наглец - нормално за професия като митничар, катаджия и т.н.
защо някой да ти прави сайт и да ти гарантира печалба??
откъде накъде??
интересно дали например като си вземеш магазин под наем в мол-а ако си на загуба не плащаш наем...
защо някой да ти прави сайт и да ти гарантира печалба??
откъде накъде??
интересно дали например като си вземеш магазин под наем в мол-а ако си на загуба не плащаш наем...

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
и понеже твоето прелива вече всяко търпение
и както много пъти съм ти казвал - ти го правиш само за да дразниш
тема
автора получи отговор може и за 300 може и за повече
и както много пъти съм ти казвал - ти го правиш само за да дразниш
тема

автора получи отговор може и за 300 може и за повече
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Само да добавя, че няма как да работя върху магазин, който нарушава законите. Освен това не бих си губил времето да правя каквото и да е точно за теб
Затова и няма как да получиш оферта
П.П. Създай си ВЕЛИК форум към магазина за без пари и си пиши там, заедно с другите трима посетители на сайта ти

П.П. Създай си ВЕЛИК форум към магазина за без пари и си пиши там, заедно с другите трима посетители на сайта ти

Върни се в “ОФФ-Топик - други”