Възможна ли е манипулация в нет покера?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Възможна ли е манипулация в нет покера?

Мнениеот Barboukov » Вто 03 май 2011 12:52

Има и нещо друго относно нагласените ръце.

В покерстратеджи ако има кой да чете е писано много как се играят правилно ръцете в различна позиция. Какво се прави след плащане на рейз и така нататък. Фул тилт софтуера толерира правилната игра. Колкото по-малко блъфове се правят, максимално много правилно изиграни ръце вдигат шанса за спечелване на турнир. Много рядко покет чифт от цифри (десятки и надолу), който е рейзнат преди флопа издържа. Ако само го платиш вероятността да падне сет е много по-голяма (това естестествено в интернет). При играта на живо е нещо различно. Ако обаче играеш АА само с плащане с цел повече хора да влязат в раздаването задължително се отварят на някой 2 чифта. Рейзове, по-големи от 4 пъти големия блинд не се толерират (при условие, че в играта са само МБ и ГБ). Ако има и друг влязал - 4 пъти блинда + неговия залог. Вземането на ръка при грешно изиграване на рейза идва в 90% след като другите са се хвърлили и ги е било страх да платят залога Ви след като се обърне флоп. С KQ сте и преди вас има рейз и рирейз. Нямате никакво право да играете тази ръка. Всяко едно такова изиграване се отчита по някакъв начин от софтуерите. Ако не Ви даде карти, с които да чакате нещо, то Ви отваря топчифт, но на някой нещо повече и сте наказани.

На който му се занимава да отваря покерстратеджи, да чете и после да играе правилно фрийрола за Българи в 21.15 на Фул Тилт. Много нерви се искат и играта се отплаща.

Много мога да изпиша по темата.

На кратко затова иди реч за нагласените ръце в нета.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 03 май 2011 13:00

los_tigros написа:Мартоооооооо,значи за теб е нормално да имаш 2 поредни карета аса?Обаче той не може да те бие и в двете раздавания?

Или викаш твоето е късмет,а неговото е измама? :Mr Green Fun

Моето си е майсторство mhihi

Каква е вероятността това да се случи по принцип? Вярно, че ме отряза по най-бруталния възможен начин, ама 2 карета срещу 2 рояла :screwy Това немога да го приема за нормална игра. На живо поне няма как да стане. Аз досега за 6 години роял съм правил веднъж на Холдем (на живо) и веднъж на Омаха в 24покер.ком

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Вто 03 май 2011 16:32

в големите сайтове-само фриройли...имам няколко места около 15-цата от 5000-6000 играча...не съм убеден ,че софта е нагласен,но странни неща стават,които са много рядко в турнири на живо,спомням си,че в един турнир с вход 1 долар mhihi и към 8000 участника за 4 часа игра 6 пъти имах АА и всичките пъти падаха ,нито един път не издържаха,то от сетове ,два чифта,стрейтове,флъшове....и като бяхме 150 участника остнали ми идват пак аз -АА -рейзнаха здраво,директно фолднах -рейзналия имаше КК ,на масата излизат 9 А К ,вече умирах от яд,и бях готов да се закълна ,че онлайн покера е супер честен след 9 К А,излизат 4 4 и платилия отваря познайте какво - 4 4... :mrgreen: ....
ако има някоя приятна зала,където играете драснете редче..

naydenov23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naydenov23 » Вто 03 май 2011 17:55

Нормално е да се случват такива неща, все пак random алгоритмите все още не са съвършени (а и няма как да са без физически устройства за разбъркване, които няма как да се сложат на практика към сървърите). А иначе самите сайтове няма как да са нагласени, все пак там се въртят огромни суми и никой не би си рискувал репутацията за малка допълнителна печалба.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Вто 03 май 2011 22:31

То е ясно че ще има шашма scare Да речем дискутираната ситуацийка със приятелите на една маса-кво невероятно да има двама човека от един град на една маса.Се едно някой от търново като влезе и всички следващи са съучастници на първия :063: И защо по скайп и една симпатийка на вивател те та хванат га та няма,сега ако махат наред даже и мух да бръмне хеххех mhihi

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Сря 04 май 2011 0:39

ПокерСтарс и Фултилт бяха затворени за Money Loundering в Щатите :wink: И то временно
Тия си представям какви Рушвети дават :shock РосАтом пасти да яде mhihi
Скоро няма ги затворят,всички искат да папат от баницата-Ние се легализираме за Италия в момента

Върни се в “ОФФ-Топик - други”