Какво мислите за акцията на двете млади майки ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Какво мислите за акцията на двете млади майки ?
One, взе ми думите от устата, тамън коригирах предишното си мнение. Факт, че институциите нищо не правят, факт е че няма и да почнат да правят. В случея на Роси е да пиеш една студена вода и да го гледаш докато си отива безнаказано
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
този с БМВ-то заслужава кирки на тавана...
докато колата до снимащия си е паркирала съвсем културно на тротуара
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
hooligans написа:този с БМВ-то заслужава кирки на тавана...
Червената кола, не знам дали е на снимащия, е спряла така, че да може пре-спокойно да мине жена с количка за близнаци!
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Зимаш розов спрей и му рисуваш калинки по капаците 

-
- Автомобил:
- Двигател:
nasko1978 написа:ИЗВОДА според мен трябва да е - ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА ПО УЛИЦИТЕ!
И като допълнение карайте по-разумно в жилищни зони. Не са ви виновни паркирали коли, нито кучетата по улицата или пък общината, като оправдание, за да бутате хора. Аман...

Последна промяна от black` на Вто 30 ное 2010 12:35, променено общо 3 пъти.
- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
parno написа:рицар-заблудений
къде в тези излишни писанки видя паркирали коли
Нарушителят си е нарушител, независимо какво е направил.Това, което исках да ти кажа простичко и ясно, без разбира се да те задължавам с мнението си е, че действията ни на пътя и извън него, ни правят отговорни за последствията.И без да те окачествявам по какъвто и да било начин ( не ми е присъщо ) - дано го разбереш

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
в тая държава все някои друг е виновен. детето и да не е ходило насляпо ами да се огледа преди да слезе на платното. не може препятствие на пътя да е отговорно за това, че детето не е гледало и внимавало.
пък те нека си драскат, ще си намерят майстора по един или друг начин. дали със саморазправа или някой ще заведе дело.
пък те нека си драскат, ще си намерят майстора по един или друг начин. дали със саморазправа или някой ще заведе дело.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_4_tdi написа:... детето и да не е ходило насляпо ами да се огледа преди да слезе на платното. не може препятствие на пътя да е отговорно за това, че детето не е гледало и внимавало.
Това е изказване на безотговорен човек! Децата са беззащитни същества, не могат да им се вменяват задължения като за възрастен. По всякакъв начин трябва да се пазят, който не е разбрал, нека го проумее най-сетне!

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
vw_golf_4_tdi написа:в тая държава все някои друг е виновен. детето и да не е ходило насляпо ами да се огледа преди да слезе на платното. не може препятствие на пътя да е отговорно за това, че детето не е гледало и внимавало.

съжалявам за прекаляването с емотиконата но колкото и пъти да я пусна ще е малко за изказването на колегата!
Детето си е виновно убийте го с камъни!
п.п. бобжеее, божееее

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
не си прав много ми и е интересно каква ще твоята реакция при такава ситуация защото никой не е "застрахован" от такива "отговорни майки"One написа:tdi fen написа:ако ги видя да ми пипат колата ще им напукам шамарите нищо че са жени
aз ако съм наоколо докато някой бие жена ще му обърна лактите, така че никога през живота си да не може да се храни и изпикава сам !!!!!

п.п никога няма да забравя как една "отговорна майка" изпусна от поглед 3-4годишно дете което гонше топка и изкочи точно пред мен

tdi fen написа:
п.п никога няма да забравя как една "отговорна майка" изпусна от поглед 3-4годишно дете което гонше топка и изкочи точно пред мени едва успях да спра после цял ден треперех,като си помислех какво можеше да стане
нямаше да говориш така ако беше станал вече родител
пожелавам ти го
тогава ще видиш колко бързи и непредвидими могат да бъдат децата - да се чудиш откъде и как развиват такива скорости
и дори майка орлица може за стотна от секунда да изтърве детето и да стане белята...
кой е виновен - майката, че си е позволила да изведе детето си навън, детето , че е дете и за него всичко е игра ..... кой ?
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не съм родител все още. Имам много близки приятели, които са и ще бъдат скоро.
Изказванията на голяма част от колегите са безотговорни и дори нагли.
Отвратително е чувството да прочетеш, че децата трябва да се третират по-зле от възрастни, заради грешките си. Наглостта и безхаберието на разни люде води до подобни самоволия. Всеки трябва да внимава, винаги за другите. В социално-отговорно общество по-голямата отговорност е на по-зрелия, по-тежкия (с МПС-то, драги).
Държавата не помага, но не помагате и вие. Всеки се намира извинение да се държи както му отърва. Докато не ви строшат я крак или глава. Тогава историята става друга. Това, че карате коли и имате книжки не ви прави зрели. Вашите постъпки и отношение към останалите ви правят такива.
Приемете, че трябва да бъдете внимателни. Приемете, че животът си го уреждате сами и това къде и как да паркираш е личен избор. Също толкова колкото и това как караш в 90% от случаите. Вашите решения са отразяват на всички останали, ежедневно.
Ако си паркирал като задник, значи си задник и всичко го виждат. Извинение няма. Всеки може да обърне 100 000 думи и да прехвърли собствената си вина на друг, на нещо или ситуацията, отколкото да признае, че е сгрешил.
Изказванията на голяма част от колегите са безотговорни и дори нагли.
Отвратително е чувството да прочетеш, че децата трябва да се третират по-зле от възрастни, заради грешките си. Наглостта и безхаберието на разни люде води до подобни самоволия. Всеки трябва да внимава, винаги за другите. В социално-отговорно общество по-голямата отговорност е на по-зрелия, по-тежкия (с МПС-то, драги).
Държавата не помага, но не помагате и вие. Всеки се намира извинение да се държи както му отърва. Докато не ви строшат я крак или глава. Тогава историята става друга. Това, че карате коли и имате книжки не ви прави зрели. Вашите постъпки и отношение към останалите ви правят такива.
Приемете, че трябва да бъдете внимателни. Приемете, че животът си го уреждате сами и това къде и как да паркираш е личен избор. Също толкова колкото и това как караш в 90% от случаите. Вашите решения са отразяват на всички останали, ежедневно.
Ако си паркирал като задник, значи си задник и всичко го виждат. Извинение няма. Всеки може да обърне 100 000 думи и да прехвърли собствената си вина на друг, на нещо или ситуацията, отколкото да признае, че е сгрешил.
- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
каквото и да е..
драскането и боядисването , няма да реши проблема
Това е саморазправа!
Излизате ми за какви ли не глупости на протести..
Еми нека тея двете, като искат да организират нещо , ами не да се държат като слабоумни дивачки хванали отверката и спрея!!!!
Така нищо няма да се получи като си връщаме един на друг - това поражда само омраза и ответна реакция - и е тъпашко!!!
Ама то българина еша си няма да си връща и отмъщава , което си е чиста диващина, имаме се за умни хора ами това много ли е умно като 13 годишно хулиганче да драскаш хорските коли.
Я си представете имате голям проблем - примерно близък в болница и спешно трябва да се отиде да се помогне ..
Тогава сигурно ще си търсите много удобно за паркиране място нали ... Или ще бурнете колата където може и ще идете при близкия - и тогава някоя ОВСЪ да ви надраска колата , не знаейки причината за паркирането , ама нали трябва на някого да си върне ТЪПАТА ОВСЪ !!!!!
Това Редно ли е а ????
Нагледал съм се на ТЪПИ ОВСИ които пресичат с малките си деца на червено и на забранено - при наличие на осветен подлез - еми успех на тея деца с такива тъпи майки - нали детето като е само ще направи същото бе!
драскането и боядисването , няма да реши проблема
Това е саморазправа!
Излизате ми за какви ли не глупости на протести..
Еми нека тея двете, като искат да организират нещо , ами не да се държат като слабоумни дивачки хванали отверката и спрея!!!!
Така нищо няма да се получи като си връщаме един на друг - това поражда само омраза и ответна реакция - и е тъпашко!!!
Ама то българина еша си няма да си връща и отмъщава , което си е чиста диващина, имаме се за умни хора ами това много ли е умно като 13 годишно хулиганче да драскаш хорските коли.
Я си представете имате голям проблем - примерно близък в болница и спешно трябва да се отиде да се помогне ..
Тогава сигурно ще си търсите много удобно за паркиране място нали ... Или ще бурнете колата където може и ще идете при близкия - и тогава някоя ОВСЪ да ви надраска колата , не знаейки причината за паркирането , ама нали трябва на някого да си върне ТЪПАТА ОВСЪ !!!!!
Това Редно ли е а ????
Нагледал съм се на ТЪПИ ОВСИ които пресичат с малките си деца на червено и на забранено - при наличие на осветен подлез - еми успех на тея деца с такива тъпи майки - нали детето като е само ще направи същото бе!
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
Petrolhead написа:ами не са прави майките. много пъти и на мен ми е идвало да правя мизерии по неправилно спрените автомобили, но съм се спирал. най-много да се разходя по капака на някой, който е опрял бронята в стената на сградата.
миналата седмица един юнак ми беше спрял пред гаража и то не защото няма място, а просто защото е идиот. обадих се на паяците, дойдоха след 20 минути взеха го, аз доволен, нарушителя наказан и няма повредено имущество
Чиста работа - звънкаш,идват ,вдигат. Пито-платено. Всеки да си прави сметка къде,кога и как спира и да си понася последствията,кое по колко струва........... Въпреки това виждам доста "крайни" мнения в тази тема та дори и "младите майки,които драскат.. и т.н.". Това с рязането на гуми и дрането с ключове и др. остри предмети ...........

Върни се в “ОФФ-Топик - други”