Аз рядко давам, тъй като повечето пъти се сблъсквам с цветнокожи. Дали ще е тартор, дали ще е пиян баща или майка лепиларка, може и някакъв микс дори, не ми се нрави да храня пороците на другите, без значение бели или тъмни. По този повод ми разказаха за едно цигане, което просеше на крастовището пред Булбанк в София /Т.Александров и Витоша/. Както всички го гледат изкривено, китка, глезен и т.н., така същото това без никакаъв проблем са го виждали да тича и то съвсем нормално, тъй като се е опитвало да избяга от боя, естествено успяло. Та идеята е, че някой дори им няма нищо, а парадират с някакъв вид нещастие. Затова не давам пари на повечето такива, или ще заминат в джоба на някой, който им е потрошил крайниците, или на човек, който парадира.
Един колега каза, че не всички цветнокожи имали достъп на образование и затова били виновни родителите им. Виновна е и държавата, която не е регулирала нещата, виновни сме и ние, обществото, че ги репресираме, но най-вече са виновни политиците, които си изкарват прехраната на техен гръб и съответно ги карат да продължават в същия дух. А ако продължават в същия дух да са виновни родителите им, за тях градация няма да има никога и винаги ще са в "пещерата".
Просяци по светофарите!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Просяци по светофарите!!!!!
ISRalien написа:Получава се като в "лъжливото овчарче"...
Заради ония, които използват децата си за пиене и хазарт, губят хорицата, които наистина имат нужда...
Не виждам какво можем да направим, освен да подминаваме циганетата...
в този бизнес случайни няма !!!
ако някой се опита да се намърда, особено на апетитно место - много лошо му се пише и рискува наистина да се инвалидизира !!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”