Може ли да има толкова прости деца???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Сря 09 авг 2006 16:57

bomber написа:Ми да значи взех 50лв,защото толкова се съгласи да даде таткото.А той беше някакъв дебеловрат нещастник,който ми се изсмя в лицето като му казах че искам нов капак :evil:Но пък му знам колата коя е и брат ми,който е горе-долу на възраста на неговия син ще се погрижи за нея. :twisted: :lol:
Не въвличай брат си в тая простотия. Не е приятно де, ама едва ли ще помогне ако му надраскате колата. Веднага ще се сети, че си ти, а ако хване пък брат ти току виж го и опердашил таткото. Виж какво от нищо нещо може да стане. Поеми дълбоко въздух, Преброй до 10 и забрави случая. Заеми си съзнанието с нещо приятно и толкова. Ама по-кротко с боя и с тея отмъщения. Прост няма смисъл. А и едва ли ще е добър пример за брат ти. В крайна сметка честно казано, според мен татакото правилно ти се е изсмял. Ако колата ти беше застрахована да не мислиш че ще ти дадат пари за нов капак. Най-много толкова пак щеше да получиш. В крайна сметка като се замисля хората са постъпили отговорно. Даже няма да се учудя, ако и детето са го насолили како трябва. Това, че цялата махала не е чула не означава, че не е имало възпитателна дейност.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 09 авг 2006 22:51

Разбира се че няма да карам брат ми да прави каквото и да е по колата му. :wink:

Може да :lock:

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Чет 10 авг 2006 8:23

добре са се развили нещата. сумата е добра> да не забравиш да почерпиш!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”