Честито на Sir T - тестов пилот!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 18 сеп 2006 15:55

DragoGT написа:аз ще съм в следващата публика пък за вас не знам

Ми ако не ми мине котка път.. ще се видим ;)

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 18 сеп 2006 15:57

е па да се организираме да движим заедно с машините .....:)

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 18 сеп 2006 16:03

Ми ади..
Сър каза, че ще уведоми.. кога ще е събитието..

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Пон 18 сеп 2006 16:24

И аз ще ида за подкрепа ако съм в София. Предаването не съм го гледал, но щом ще критикувате и недомислиците на колите подкрепям. Пък ако показвате разни екзотики ще утрепете конкуренцията според мен.
Аз предлагам като стане ясна дата желаещите под строй към Божурище.

Потребителски аватар
asskoGTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот asskoGTI » Пон 18 сеп 2006 16:34

честито на Sir-T и от мен :D

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 18 сеп 2006 20:21

wili98 написа:Ми ади.. Сър каза, че ще уведоми.. кога ще е събитието..

Той уведоми:
Sir T написа:...на 7 Октомври (събота) ще са следващите студийни снимки, който има желание да заповяда на Божурище, халето има голям надпис Show Room. Часът ще го посоча допълнително :D

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 18 сеп 2006 21:15

Sir T написа:
Muncho написа:
Sir T написа:а кое предаване ти харесва?

!

нека да обясня как стоят част от нещата ..

За водещ трябва човек с добра визия, добра дикция, добро поведение пред камера, непринуден, импровизатор, добри познания на тема автомобили, чувство за хумор и да е много близък с другия такъв човек, за да се получи екип и репликите да вървят леко! В следствие на 100 човека кастинг нито един не се доближаваше и на километър от сегашните водещи. Факт - в българия автомобилните ентусиасти са гола вода, па камо ли да се намери човек с качествата, които изброих. Кажи кой според теб би бил добър водещ?

- Я да видим кой сега ще ме оплюе :)... АСПАРУХ МИНЧЕВ ( са от това което създава като образ съдя че няма да се разбере особено със съводещ, но кой знае :) )

Микрофоните и на мен не ми допада, но засега ще бъдат те .. имайки предвид цените на подобна апаратура за момента сме няколко десетки хиляди лева назад ;)

- Уфф.. забрвил съм вече нещата... но все си мисля че две значки няма да струват майка си и баща си. Така и така вече имате предавателите само им боднете малките микрофончета и неква слушалчица. Предполагам няма какво да ви уча.. имате си хора доста по-разбиращи.

Публиката - беше платена! От всичките теми по всичките форуми дойдоха двама човека!!! Затова и ги пуснах тези теми с желанието да се появят ентусиасти и да напълним студиото, но явно всички пред клавиатурите са по-силни, отколкото наживо. Сега ще пусна тема с датата на новите студийни снимки и ще видя колко ще откликнат. Надявам се като критикуваш тази част да допринесеш за нея и да доведеш няколко приятеля :D

- Е това ме очуди.. много при това.. останах с впечетлението че ще бъде пълно от доброволци.. ама найсе...
Мен не ме брой.. нямам грам интерес :)... първо минах годините когато ходих да се бутам в масовки и т.н. :), второ не ми се губи цял/половин ден за нещо което не бих казал че ми е интересно :).

Бтв.. приеми моето като градивна критика ( или просто че ти давам идеи как да промениш нещата към още по-добро :) ).. имам опит по медии и т.н. и знам горе долу как седят нещата.

Като повдигна темата за Top Gear .. знаеш ли от коя година съществува Top Gear? 1989! Това цифром и словом са 17 години правене на предавания!!! Ако видиш първия брой на TopGear през 1989 ще се смееш със сълзи.
Зрители? .. 250 ++ милиона!
Бюджет .. колкото на нашето външно министерство!
България с UK посмъртно не можем да ги сравним :roll:
И не на последно място .. публика .. гледал ли си първия брой на Top Gear в последния му формат колко публика имаха .. ако не си .. гледай го :D

- Е вие от начало ли ще зaпочвате :).. поне имате форматът на едно от най-гледаните автопредавания... и пожелавам след някоя друга годинка да имате поне сравним с техния бюджет :)

Знам, че има много работи за изглаждане и аз бях критичен като Вас докато не минах от другата страна и видях колко е трудно да се прави нещо подобно. Българските условия, некадърността навсякъде .. много е трудно повярвай ми! Едно е сигурно - аз лично ще дам всичко от себе си да направим нещо добро, колкото българската действителност ни позволява!

Относно Живот на скорост .. има го по Nova Tv .. гледайте го там със същата концепция!

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 18 сеп 2006 22:04

momo 1 написа: Нямаше ли някви изисквания за килограми при тестовите пилоти, то някои малолитражен автомобил нема да тръгне ,пък после като го оплювате ши кажете че колата не става mhihi mhihi
п.п Това в кръга на майтапа иначаче браво и успехи.

абе да ти кажа както съм 100+ кг имам по-бърза обиколка на пистата от Владо Арабаджиев, който кара във Formula 3000 в Италия .. пък не знам :D

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 18 сеп 2006 22:10

wili98 написа:Колкото и да се "учат" от топ гиър.. там психологията на народа е различна.. не е като тук.. на един му водещият крив, на друг слушалките...

!!!!!!!!!!!!!!! абсолютно вярно!!! Това не го разбират много хора!

Благодаря на всички за градивната критика и ще бъда много радостен да дойде истинска публика и заедно да направим нещо добро!

Относно екзотиките .. до тук Maserati Quattroporte, Corvette C6 и два самосвала :D очаквайте .. Lamborghini Gallardo, Lamborghini Murcielago, Mercedes McLaren SLR, Maserati Coupe GT, Dodge Viper .. и като свършим с екзотиките в България, започваме с разни ти ми там AMG-та и M6-ци .. мисля, че поне по тази дисциплина няма кои да ни бие :D ..в България, че и по Света не са много предаванията, където имат достъп до такива неща.

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пон 18 сеп 2006 22:15

Към екзотиките спадат ли Голф 2,3,4 Гти-ки?:) :oops:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 18 сеп 2006 22:16

Успех още веднъж на предаването, не успях да го гледам, за съжаление, но съм убеден че с упорит труд всичко се постига и нещата ще вървят нагоре!

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 18 сеп 2006 22:19

Tishku написа:Към екзотиките спадат ли Голф 2,3,4 Гти-ки?:) :oops:

Като вземем Golf V GTI (fingers crossed) ще наредим GTI-та от всички поколения и ще Ви моля за коли .. IV-ката е уредена ;)
м/у другото ще я замеря на пистата и ще пусна резултата, че с нея "строих" трасето и мноооого добре се движеше :D

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пон 18 сеп 2006 22:21

Коли поне съм сигурен че няма да ти се откажат :shock :D Даже че са в повече :wink:

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Вто 19 сеп 2006 8:28

Влади, поздравления за предаването, хвърлях по едно око между сменянето на памперса и приготвянето на шишето с храната. Наистина има какво да се желае, но с времето нещата ще се наредят. Тествайте и някой дизел
:oops:
Успех :D

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 19 сеп 2006 8:38

imedarov написа:...Тествайте и някой дизел...

Да, непременно, може даже да се направи сравнение с някой бензинов със същите кончета :wink: :да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”