DragoGT написа:аз ще съм в следващата публика пък за вас не знам
Ми ако не ми мине котка път.. ще се видим

Sir T написа:Muncho написа:Sir T написа:а кое предаване ти харесва?
!
нека да обясня как стоят част от нещата ..
За водещ трябва човек с добра визия, добра дикция, добро поведение пред камера, непринуден, импровизатор, добри познания на тема автомобили, чувство за хумор и да е много близък с другия такъв човек, за да се получи екип и репликите да вървят леко! В следствие на 100 човека кастинг нито един не се доближаваше и на километър от сегашните водещи. Факт - в българия автомобилните ентусиасти са гола вода, па камо ли да се намери човек с качествата, които изброих. Кажи кой според теб би бил добър водещ?
- Я да видим кой сега ще ме оплюе... АСПАРУХ МИНЧЕВ ( са от това което създава като образ съдя че няма да се разбере особено със съводещ, но кой знае
)
Микрофоните и на мен не ми допада, но засега ще бъдат те .. имайки предвид цените на подобна апаратура за момента сме няколко десетки хиляди лева назад![]()
- Уфф.. забрвил съм вече нещата... но все си мисля че две значки няма да струват майка си и баща си. Така и така вече имате предавателите само им боднете малките микрофончета и неква слушалчица. Предполагам няма какво да ви уча.. имате си хора доста по-разбиращи.
Публиката - беше платена! От всичките теми по всичките форуми дойдоха двама човека!!! Затова и ги пуснах тези теми с желанието да се появят ентусиасти и да напълним студиото, но явно всички пред клавиатурите са по-силни, отколкото наживо. Сега ще пусна тема с датата на новите студийни снимки и ще видя колко ще откликнат. Надявам се като критикуваш тази част да допринесеш за нея и да доведеш няколко приятеля![]()
- Е това ме очуди.. много при това.. останах с впечетлението че ще бъде пълно от доброволци.. ама найсе...
Мен не ме брой.. нямам грам интерес... първо минах годините когато ходих да се бутам в масовки и т.н.
, второ не ми се губи цял/половин ден за нещо което не бих казал че ми е интересно
.
Бтв.. приеми моето като градивна критика ( или просто че ти давам идеи как да промениш нещата към още по-добро).. имам опит по медии и т.н. и знам горе долу как седят нещата.
Като повдигна темата за Top Gear .. знаеш ли от коя година съществува Top Gear? 1989! Това цифром и словом са 17 години правене на предавания!!! Ако видиш първия брой на TopGear през 1989 ще се смееш със сълзи.
Зрители? .. 250 ++ милиона!
Бюджет .. колкото на нашето външно министерство!
България с UK посмъртно не можем да ги сравним![]()
И не на последно място .. публика .. гледал ли си първия брой на Top Gear в последния му формат колко публика имаха .. ако не си .. гледай го![]()
- Е вие от начало ли ще зaпочвате.. поне имате форматът на едно от най-гледаните автопредавания... и пожелавам след някоя друга годинка да имате поне сравним с техния бюджет
Знам, че има много работи за изглаждане и аз бях критичен като Вас докато не минах от другата страна и видях колко е трудно да се прави нещо подобно. Българските условия, некадърността навсякъде .. много е трудно повярвай ми! Едно е сигурно - аз лично ще дам всичко от себе си да направим нещо добро, колкото българската действителност ни позволява!
Относно Живот на скорост .. има го по Nova Tv .. гледайте го там със същата концепция!
momo 1 написа: Нямаше ли някви изисквания за килограми при тестовите пилоти, то някои малолитражен автомобил нема да тръгне ,пък после като го оплювате ши кажете че колата не става![]()
![]()
п.п Това в кръга на майтапа иначаче браво и успехи.
wili98 написа:Колкото и да се "учат" от топ гиър.. там психологията на народа е различна.. не е като тук.. на един му водещият крив, на друг слушалките...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта