Полицията ни пази - РПУ Костинброд
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Re: Полицията ни пази - РПУ Костинброд
Извинявам се за тъпия пост, но може ли някой да качи видеото в ЮТюб, защото ВиБокса от чужбина се не види...
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
Навсякъде е така, ние сме си виновни. Ние си крадем частите не руснаци или афганистанци.
По всички управления е така. В Гоце Делчев на познат му прибират единия ден Пежо 306, отива младежа на другия ден да си вземе някакви неща от колата и вижда капака отворен и ЕКУ-то липсва...и дотам..
По всички управления е така. В Гоце Делчев на познат му прибират единия ден Пежо 306, отива младежа на другия ден да си вземе някакви неща от колата и вижда капака отворен и ЕКУ-то липсва...и дотам..
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Те да ми приберат колата напълно окомплектована пък после една видийка да липсва ше им направя живота черен. Дано не се стига до там ама ако не направя опис колкото война и мир на всяка една видийка те ма на. И ше накарам началника на РПУ-то да сложи подпис и печат пък да свалят квот искат. Те ше си го плащат.
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Чудомир написа:Извинявам се за тъпия пост, но може ли някой да качи видеото в ЮТюб, защото ВиБокса от чужбина се не види...
Ето колега, заповядай:
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
И Тия Ни гласят за Шенген....буахахахха
На момчето повече от късмет,ще са Му нужни кинти!Аз лично веднага бих дарил 10 лева за тя кауза да поведа крак
и да се почва дело в Страсбург щом тук възмездие няма да се намери 
На момчето повече от късмет,ще са Му нужни кинти!Аз лично веднага бих дарил 10 лева за тя кауза да поведа крак

- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
maladec написа:Matematiks написа:Aз друго не разбирам-тоя шебек,не го ли е срам да лъже така безобразно?!?!?!?
И не е смешна тая история,нчма нужда да ни я представят смешно!!!ХИЧ не е смешно,направо е трагично![]()
За 3 години придобих чувството , че в тия служби всички лъжат . И не не ги е срам . Често се събират на кръчма или кафене и си разказват как са излъгали или наредили някой.(Поне тука в Габрово е така . Даже не се и крият .) Говорят надменно и с усмивка . Щастливи са от постъпката си .
Аз Полицайте ги разбирам , особенно тези на по ниските постове . Те момчетата не са виновни . Мисля си: дори и да влезеш нормален , самата система ще ти промени мисленето. Та нали с каквита се събереш такъв ставаш . Поставете се на тяхно място . Ако приятелите са ви крадци и лъжци , каква е вероятноста вие да не бъдете такъв ?
Няма такава държава !!!!!!!!!
....има само държавна администрация която трябва НИЕ да издържаме!
пс
помислете си дали има смисъл въобще да гласуваме на поредните избори,да изберем поредната ДЪРЖАВНА администрация

-
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:Те да ми приберат колата напълно окомплектована пък после една видийка да липсва ше им направя живота черен. Дано не се стига до там ама ако не направя опис колкото война и мир на всяка една видийка те ма на. И ше накарам началника на РПУ-то да сложи подпис и печат пък да свалят квот искат. Те ше си го плащат.
Като видят , че си по запознат и направо те гонят от стаята . Никой ,нищо не иска да подписва . Когато отидеш следващия път със свидетел , всички се кълнат , че не са те виждали и никой не те е гонил . Направо пълен лъжец ме изкарват . Ужасни са тия .
А иначе за съвети , приемам вякъкви . Аз тука съм се свързал с адвокат . Но съветът никога не е излишен .
Влагодарности към всички , които ме подкрепяте !!!!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Matematiks написа:И Тия Ни гласят за Шенген....буахахахха
На момчето повече от късмет,ще са Му нужни кинти!Аз лично веднага бих дарил 10 лева за тя кауза да поведа краки да се почва дело в Страсбург щом тук възмездие няма да се намери
Кинти със сигурност ще ми трябват . Мисля да се обърна към "Слави" . Той поне участва в такива каузи . Даже съм решел каквото остане от кинтите да отиде в "Дом Майка и Дете" . Кинтите от Стразбург и те да отидат в същата насока .
Все още имам някъкъв паричен запас . За Стразбург има време. Първо трябва тукашните инстанции да минат .
От цялото си сърце се надявам тази порочна практика да спре . Не искам да чувам за нито един друг подобен случай. Надявам се един ден безнаказаните "мутри" да отсъстват от полицейските кадри .
Утре трябва да пристигне писмо от прокуратурата, с което ми разрешават да си взема колата в пълен вид и пълен размер . Ще го снимам и ще ви то пратя .
Още веднъж благодаря на всички, които ме подкрепят .
- wicked_Jester
- Автомобил:
- Двигател:
Винаги можем да се саберем клуба и да им покажем що е то Volkswagen Club протест
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Има и двокати във форума.... 

- Layman
- Автомобил:
- Двигател:
maladec написа:Matematiks написа:И Тия Ни гласят за Шенген....буахахахха
На момчето повече от късмет,ще са Му нужни кинти!Аз лично веднага бих дарил 10 лева за тя кауза да поведа краки да се почва дело в Страсбург щом тук възмездие няма да се намери
Кинти със сигурност ще ми трябват . Мисля да се обърна към "Слави" . Той поне участва в такива каузи . Даже съм решел каквото остане от кинтите да отиде в "Дом Майка и Дете" . Кинтите от Стразбург и те да отидат в същата насока .
Все още имам някъкъв паричен запас . За Стразбург има време. Първо трябва тукашните инстанции да минат .
От цялото си сърце се надявам тази порочна практика да спре . Не искам да чувам за нито един друг подобен случай. Надявам се един ден безнаказаните "мутри" да отсъстват от полицейските кадри .
Утре трябва да пристигне писмо от прокуратурата, с което ми разрешават да си взема колата в пълен вид и пълен размер . Ще го снимам и ще ви то пратя .
Още веднъж благодаря на всички, които ме подкрепят .
Слави е наистина добра идея, особенно сряда вечер - вечер на ред колегията. Аз за сега съм сложил темата във фейсбука за да могат повече хора да го видят и евентуално да се споделят и други циггании. Ей го тука още един тъпак. http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/rep ... kovit.html
Някой може да ги прати тези неща на Веселин Маринов - той нали им е фен.

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Matematiks написа:На момчето повече от късмет,ще са Му нужни кинти!Аз лично веднага бих дарил 10 лева за тя кауза да поведа краки да се почва дело в Страсбург щом тук възмездие няма да се намери
Аз също съм готов да помогна с малка сума в подкрепа на каузата. Тази свинщина може да се случи на всеки от нас и съм сигурен, че колегата ще намери широка подкрепа сред авто форумите у нас.
Не знам как стои въпросът с дарителска SMS линия, но това е добър вариант за набиране на средства. Клубът също може да удари едно рамо ако не с друго то поне с правна консултация и с онлайн подкрепа предоставяйки поле за дебат (закачена тема), инфо бюлетин и тн. по случая...
Ето една напълно АВТОМОБИЛНА кауза зад която наистина си струва всички да застанем!
- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
Това просто е отвратително!!! Като гледах въпросния плужек как шикалкави ....просто нямам думи. Гади ми се от тази държава!!! Искрено съжалявам за момчето още повече,че сме от един град. Прави са хората от ЕС никъде да не ни искат. Такъв полицейски произвол честно не съм предполагал че може да се случи. Истината е че по-зле стават нещата, а не по-добре. напълно подкрепям каузата за СМС линия за подкрепа на момчето. Нека да се намери най-добрия адвокат ако ще и 1000 лева на час да взема и да излезе истината наяве. Това за саморазправата не е опция. Нека да се тръби от нас навсякъде по форуми, по вестници,, по ТВ предавания.
Няма такава държава!!!
Няма такава държава!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз бих пратил 2-3-4 смс-а, вбесява ме такова беззаконие и наглост
-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз съм за...подкрепям твърдо всяко начинание....протест,или при слави,пари за жалби....само да видят че има хора който не си траят....и им пука кои и как ги контролира.били те полицаи хахаха егати крадливите куки.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”