Полицията ни пази - РПУ Костинброд

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Re: Полицията ни пази - РПУ Костинброд

Мнениеот Чудомир » Сря 08 юни 2011 17:53

Извинявам се за тъпия пост, но може ли някой да качи видеото в ЮТюб, защото ВиБокса от чужбина се не види...

Потребителски аватар
GTspecial
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTspecial » Сря 08 юни 2011 18:10

Навсякъде е така, ние сме си виновни. Ние си крадем частите не руснаци или афганистанци.
По всички управления е така. В Гоце Делчев на познат му прибират единия ден Пежо 306, отива младежа на другия ден да си вземе някакви неща от колата и вижда капака отворен и ЕКУ-то липсва...и дотам..

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Сря 08 юни 2011 19:13

Те да ми приберат колата напълно окомплектована пък после една видийка да липсва ше им направя живота черен. Дано не се стига до там ама ако не направя опис колкото война и мир на всяка една видийка те ма на. И ше накарам началника на РПУ-то да сложи подпис и печат пък да свалят квот искат. Те ше си го плащат.

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Сря 08 юни 2011 20:28

Чудомир написа:Извинявам се за тъпия пост, но може ли някой да качи видеото в ЮТюб, защото ВиБокса от чужбина се не види...

Ето колега, заповядай:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Сря 08 юни 2011 20:41

И Тия Ни гласят за Шенген....буахахахха

На момчето повече от късмет,ще са Му нужни кинти!Аз лично веднага бих дарил 10 лева за тя кауза да поведа крак :да: и да се почва дело в Страсбург щом тук възмездие няма да се намери :beat_butt2

Потребителски аватар
kn9453
Автомобил:
Двигател: AHF 99

Мнениеот kn9453 » Сря 08 юни 2011 23:00

maladec написа:
Matematiks написа:Aз друго не разбирам-тоя шебек,не го ли е срам да лъже така безобразно?!?!?!?

И не е смешна тая история,нчма нужда да ни я представят смешно!!!ХИЧ не е смешно,направо е трагично :evil: scare

За 3 години придобих чувството , че в тия служби всички лъжат . И не не ги е срам . Често се събират на кръчма или кафене и си разказват как са излъгали или наредили някой.(Поне тука в Габрово е така . Даже не се и крият .) Говорят надменно и с усмивка . Щастливи са от постъпката си .
Аз Полицайте ги разбирам , особенно тези на по ниските постове . Те момчетата не са виновни . Мисля си: дори и да влезеш нормален , самата система ще ти промени мисленето. Та нали с каквита се събереш такъв ставаш . Поставете се на тяхно място . Ако приятелите са ви крадци и лъжци , каква е вероятноста вие да не бъдете такъв ?

Няма такава държава !!!!!!!!!

....има само държавна администрация която трябва НИЕ да издържаме!
пс
помислете си дали има смисъл въобще да гласуваме на поредните избори,да изберем поредната ДЪРЖАВНА администрация :horror:

maladec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maladec » Сря 08 юни 2011 23:49

znainainai написа:Те да ми приберат колата напълно окомплектована пък после една видийка да липсва ше им направя живота черен. Дано не се стига до там ама ако не направя опис колкото война и мир на всяка една видийка те ма на. И ше накарам началника на РПУ-то да сложи подпис и печат пък да свалят квот искат. Те ше си го плащат.

Като видят , че си по запознат и направо те гонят от стаята . Никой ,нищо не иска да подписва . Когато отидеш следващия път със свидетел , всички се кълнат , че не са те виждали и никой не те е гонил . Направо пълен лъжец ме изкарват . Ужасни са тия .
А иначе за съвети , приемам вякъкви . Аз тука съм се свързал с адвокат . Но съветът никога не е излишен .
Влагодарности към всички , които ме подкрепяте !!!!!!

maladec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maladec » Чет 09 юни 2011 0:09

Matematiks написа:И Тия Ни гласят за Шенген....буахахахха

На момчето повече от късмет,ще са Му нужни кинти!Аз лично веднага бих дарил 10 лева за тя кауза да поведа крак :да: и да се почва дело в Страсбург щом тук възмездие няма да се намери :beat_butt2

Кинти със сигурност ще ми трябват . Мисля да се обърна към "Слави" . Той поне участва в такива каузи . Даже съм решел каквото остане от кинтите да отиде в "Дом Майка и Дете" . Кинтите от Стразбург и те да отидат в същата насока .
Все още имам някъкъв паричен запас . За Стразбург има време. Първо трябва тукашните инстанции да минат .
От цялото си сърце се надявам тази порочна практика да спре . Не искам да чувам за нито един друг подобен случай. Надявам се един ден безнаказаните "мутри" да отсъстват от полицейските кадри .
Утре трябва да пристигне писмо от прокуратурата, с което ми разрешават да си взема колата в пълен вид и пълен размер . Ще го снимам и ще ви то пратя .
Още веднъж благодаря на всички, които ме подкрепят .

Потребителски аватар
wicked_Jester
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wicked_Jester » Чет 09 юни 2011 0:18

Винаги можем да се саберем клуба и да им покажем що е то Volkswagen Club протест

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 09 юни 2011 0:35

Има и двокати във форума.... :roll:

Потребителски аватар
Layman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layman » Чет 09 юни 2011 6:58

maladec написа:
Matematiks написа:И Тия Ни гласят за Шенген....буахахахха

Кинти със сигурност ще ми трябват . Мисля да се обърна към "Слави" . Той поне участва в такива каузи . Даже съм решел каквото остане от кинтите да отиде в "Дом Майка и Дете" . Кинтите от Стразбург и те да отидат в същата насока .
Все още имам някъкъв паричен запас . За Стразбург има време. Първо трябва тукашните инстанции да минат .
От цялото си сърце се надявам тази порочна практика да спре . Не искам да чувам за нито един друг подобен случай. Надявам се един ден безнаказаните "мутри" да отсъстват от полицейските кадри .
Утре трябва да пристигне писмо от прокуратурата, с което ми разрешават да си взема колата в пълен вид и пълен размер . Ще го снимам и ще ви то пратя .
Още веднъж благодаря на всички, които ме подкрепят .

Слави е наистина добра идея, особенно сряда вечер - вечер на ред колегията. Аз за сега съм сложил темата във фейсбука за да могат повече хора да го видят и евентуално да се споделят и други циггании. Ей го тука още един тъпак. http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/rep ... kovit.html
Някой може да ги прати тези неща на Веселин Маринов - той нали им е фен. :mrgreen:

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 09 юни 2011 8:47

Matematiks написа:На момчето повече от късмет,ще са Му нужни кинти!Аз лично веднага бих дарил 10 лева за тя кауза да поведа крак :да: и да се почва дело в Страсбург щом тук възмездие няма да се намери :beat_butt2

Аз също съм готов да помогна с малка сума в подкрепа на каузата. Тази свинщина може да се случи на всеки от нас и съм сигурен, че колегата ще намери широка подкрепа сред авто форумите у нас.
Не знам как стои въпросът с дарителска SMS линия, но това е добър вариант за набиране на средства. Клубът също може да удари едно рамо ако не с друго то поне с правна консултация и с онлайн подкрепа предоставяйки поле за дебат (закачена тема), инфо бюлетин и тн. по случая...
Ето една напълно АВТОМОБИЛНА кауза зад която наистина си струва всички да застанем!

Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embi4a » Чет 09 юни 2011 10:11

Това просто е отвратително!!! Като гледах въпросния плужек как шикалкави ....просто нямам думи. Гади ми се от тази държава!!! Искрено съжалявам за момчето още повече,че сме от един град. Прави са хората от ЕС никъде да не ни искат. Такъв полицейски произвол честно не съм предполагал че може да се случи. Истината е че по-зле стават нещата, а не по-добре. напълно подкрепям каузата за СМС линия за подкрепа на момчето. Нека да се намери най-добрия адвокат ако ще и 1000 лева на час да взема и да излезе истината наяве. Това за саморазправата не е опция. Нека да се тръби от нас навсякъде по форуми, по вестници,, по ТВ предавания.

Няма такава държава!!!

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Чет 09 юни 2011 10:12

И аз бих пратил 2-3-4 смс-а, вбесява ме такова беззаконие и наглост

red_fire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red_fire » Чет 09 юни 2011 10:32

и аз съм за...подкрепям твърдо всяко начинание....протест,или при слави,пари за жалби....само да видят че има хора който не си траят....и им пука кои и как ги контролира.били те полицаи хахаха егати крадливите куки.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”