Да набиеш жена с цветя в трамвая.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Да набиеш жена с цветя в трамвая.

Мнениеот LILO&STICH » Пет 10 юни 2011 23:03

hooligans написа:
LILO&STICH написа:
hooligans написа:Ваското повлече народа ...
Той Васко може ти каже да се метнеш от последният етаж mhihi

Спамкаме по темите а mhihi mhihi mhihi

мне,опитвам се да ти покажа,колко са различни хората,реакциите и възможностите.Не само на теб де.На всички писали в темата :wink:
Принципно,почти всеки би отговорил на посягането на този.Дори и тези дето са писали,че няма :wink:

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 10 юни 2011 23:12

за форумните нинджи не знам ,ама на мен ми е навик да се меся неканен в "подобни анормални "случаи и без да се оправдавам ама не винаги от дума може да се окултури човек-само че попадам повече на младежи с повечко адреналин(в пловдив преди две години имаше доста голямо меле,след подобен шамар на непозната девойка :oops: )и все пак предпочитам културната дискусия а ми се струва че с тоя дядка е имало как да се разбере човек :roll:
п.п Лило много си прав ,реакцията на всеки зависи много от конкретните участници и конфликтната ситуация

Потребителски аватар
VALENTINO_ROSSI
Автомобил: MK3 GTI 16V 20YAHRE
Двигател: ABF 1997
Контакти:

Мнениеот VALENTINO_ROSSI » Пет 10 юни 2011 23:33

Принципно,почти всеки би отговорил на посягането на този.Дори и тези дето са писали,че няма :wink:[/quote]Абсолютно вярно-попринцим съм на мнение че не е хубаво да се биеш на ляво и на дясно за
щяло и нещяло,но нека всички си признаем ако бяхме на мястото на колегата какво щяхме да направим след
като ни удари през телефона....Аз лично бих му откъснал едната ръка и бих го бил с нея по главата,но понеже съм джентълмен ще му дам да си избере коя ръка mhihi ........Щом той си мисли че има право да
раздава правосъдие защо колегата да няма право да го снима....че и му вика "к'во снимаш бе".....лелелеле
в какви идиоти се превръщаме с всеки изминал ден.Някой от вас пишат че няма да го ударят че щял да умре и тем подобни ама това го мислите пред компа,щот пред компа сте много разумни и сте безсмъртни,ама я си представете че цял ден тичате напред назад,работа,мъки,неволи,проблеми,сметки,деца,болни родители и т.н. и т.н. и най-накрая ви се случи това което е преживял колегата...гарантирам че 70 процента от вас ще го натупате.

п.с.Колега,въпреки тези глупости които написах по горе
мисля че си постъпил правилно като си отишъл в районното и т.н.
ПОЗДРАВЯВАМ те.

Потребителски аватар
wiseman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wiseman » Пет 10 юни 2011 23:58

Само да уточня, че всъщност когато ми събори телефона, "дядката" почна да ме рита. Под "любезности" в горния си пост имах предвид няколко ритника и удари. Този "дядка" беше почти два пъти по едър от мен(аз съм осемдесет кила). Счупи ми часовника, слава богу отървах очилата. И бъбреците са добре въпреки ритниците. Не ме е яд, че хапнах от дървото. Случило се е. Лошото е, че женицата щеше да го отнесе много сериозно! Радвам се, че повечето от вас биха я защитили (или поне биха реагирали), но...ние се движим с коли а не с градския. Кой знае колко жени ( и хора по принцип )търпят подобни унижения. Бях приготвил едни парички за втора кола, сега ще ги дам за адвокат, за да му стъжни живота като го открият кой е. Оттук нататък ще го въртя на шиш в съда, защото съм сигурен, че и друг път го е правил това и е налитал на бой, и е унижавал хората.

пп Защо не слязох да се "разберем"? Не умея да се бия, мога да наранявам фатално. Ако бях слязъл нямаше да има "тупаници","светкавици" и тям подобни. Щях да му бръкна и да му извадя окото и докато вие от болка да му намелям топките с ритници. След това най-вероятно ако не пукнеше, щеше да ме осъди и да вляза в затвора. Полицаите така или иначе бяха близо, предпочетох да помогна на жената и да преглътна гордостта си.

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Съб 11 юни 2011 0:08

Хм, евала за гражданската позиция, помощта на женицата и сдържането на нервите! :bowdown
Кофти ситуация, от което ти се е уронило мъжкото достойнство, пострадал си леко, но все пак си спечелил битката! Още веднъж - :bowdown
Лошите работи стават бързо или иначе казано агресивния старец-дебил ще срещне "бързият влак", и то скоро :screwy
Все повече ми се повръща от скапаната реалност в нашата мила родина :|

Потребителски аватар
Ivan_GT
Автомобил: BMW E39
Двигател: M52B20 98

Мнениеот Ivan_GT » Съб 11 юни 2011 0:24

Всичко мога да понеса но не и да ми посегнат!
Евала на колегата за подкрепата която е указал на жената и за огромното търпение което е проявил към дядката....ако е посегнал на мен..... :bishop

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Съб 11 юни 2011 0:31

Грозен,а по принцип,само с приказки съм способен да убия масата хора.Шамарите са ми най-лесни,то ебахти скуката,да резна един шамар на 60 кг скакалец.Ама като му обясниш някои неща,че да съжалява и майка си,че го е родила,друго изглежда.Нито се фукам,нито се пъча,но доста хора съм ги разревавал само с думи и наистина съм горд с това.
Простак съм.
Идиот съм.
Некултурен съм.
Не се търпя,пренебрежение и спекулация.
Защитавам по-слабите.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Съб 11 юни 2011 6:33

Прочеттох темата от горе от горе и не видях каква е била причината този човек да иска да бие жената, но каквато и да е причината не разбирам какъв е този слабоумен първичен инсктинкт на някои мъже да се правят на велики рицари и да се мешат в чужди скандали, това, че е жена и е 45кила нея извинява за постъпките си, не говоря конкретно за случая а по принцип, това, че е жена не я извинява ако е направила нещо грешно или е провокирала човека, много пъти жените провокират мъжете точно поради тази причина знаят, че няма да им посегнат и си позволяват да говорят и обиждат, така, че драги ми рицари вземете се сопрете да ни ви разбие главата някой друг рицар като вас когато вие излезете от кожата си заради някаква жена!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 11 юни 2011 6:59

Ах тия клавиатурни нинджи...
Не става въпрос дали можете да смлатите дядка.
Става въпрос дали бихте си нарушили ритъма на деня, вместо да се обърнете на другата страна.
Става въпрос дали ще защитите жената, знаейки, че това може да ви навлече доста неприятности, разправии, съд и т.н.

Колегата е направил нещо, за което му свалям шапка :bowdown
И то знаейки, че не може да направи нищо на оня чичка...
То е лесно да си 120 кила и да раздаваш правосъдие, ама има хора, които и това не правят...

boxaaa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boxaaa » Съб 11 юни 2011 7:13

kolega ako men me udari taka po rukata vednaga she go pochna bez da se zamislqm nz kak si se sdurjal az shtqh da izbuhna i da go smaja

Последна промяна от IvanMan на Съб 11 юни 2011 8:09, променено общо 1 път.
Причина: Кирилицата е задължителна!

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Съб 11 юни 2011 7:19

boxaaa написа:kolega ako men me udari taka po rukata vednaga she go pochna bez da se zamislqm nz kak si se sdurjal az shtqh da izbuhna i da go smaja

Нинджа, ако на теб ти тикат телефон пред лицето с който да те снимат какво ще направиш?
Може би ще позираш или ще кажеш зеле?!
Айде спрете с глупостите бе нинджи, самураи и рицари, време е да се затвори темата!

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Съб 11 юни 2011 7:59

Преди няколко годинки (да кажем повечко)... може би точно след гимназията... станах свидетел на скандал в автобуса. Оказа се "РОМ" на средна възраст, беше посегнал към портфейла в чантата на жена от рейса. Автобусът беше 76 и беше тъпкан с народ. Жената пищеше, че я грабят, а всички зяпаха на другата страна. Хванах мангала за якето и го смъкнах на спирката (на канала и графа) която също беше оживена. Жената също слезе с мен и почна да вика за полиция. Чантата и беше разпорена и докато разбера какво става мангото ми беше извадил нож :shock
Ухили ми се нангло и съвсем спокойно ми каза, че ако не го пусна ще ме намушка. Гледах го как спокойно се отдалечава без дори да се обърне нямаше какво да направя... Полиция така и не дойде (в час пик на натоварен булевард), а хората стоящи по спирките дори не се обърнаха. Жената се размина само с една срязана чанта, а аз благодарих на Бога, че всичките ми карантии са си все още в коерма вместо на тротоара...

Това се случи в ситуация в която само се опитах да го задържа докато дойде полиция. Не съм подходил агресивно, и не съм му посягал. Ченгетата седяха от другата страна на кръстовището до строителния, но така и не разбраха какво стана. Сигурен съм, че ако се бях изявил като млад нинджа и го бях ошлевил щях да си получа дозата хладна стомана без да разбера от къде ми е дошло.

Така, че момци... ДА! Не съм кибик и не бих оставил подобна ситуация без да се намеся, но крайните схватки и директната физическа конфронтация са последна опция. Никога не забравяйте, че срещу вас седи човек с неясни намерения, неясни възможности и с неясно съдържание на джобовете. Също така не забравяйте, че живеем в 2011. Ако през 1997-8 се биехме и колехме по улиците и дискотеките без последици нещата вече не са точно така. Варианта да получите осъдителна присъда и да плащате на някой ей такъв дивак за това, че сте си изпуснали нервите става все по-възможен сценарии... ;)

naydenov23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naydenov23 » Съб 11 юни 2011 9:08

Не съм чел цялата тема, но съм останал с впечатлението че точно разни мъже (да не ги наричам дядки) на 55-60 години се държат най-нагло и заплашително в много ситуации. Сякаш си мислят, че като са дърти правилата не са за тях.

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Съб 11 юни 2011 9:45

Грозен,от една страна е добре,че има шанс да се получи присъда за такива бушменски действия-нали живеем в правова държава.Този твой мангал нали знае,че не е добре да ходи на престрелка с нож.Попаднал е на теб,че си нямал нищо,ама аз ще му тресна оловото в носа.Или поне тоя нож ще му го нахакам отзад.Айде айде,че пак ще кажете,че съм нинЖа.Определено разказвам сценариий,за който предполагам,че би станал ако съм бил аз.Много би и може би и щяло има в разказа,за това не претендирам да получа квалификация от тия които говорите.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Съб 11 юни 2011 10:07

Вземете я заключете вече тази тема защото е срам и позор Луд чичка налага жена а колегата го снима и ще го съди :screwy

Върни се в “ОФФ-Топик - други”