закрепване на кухненски шкаф
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Re: закрепване на кухненски шкаф
ако можеш да хвърляш варта без да ти пада ,мажи и не му мисли....аз вкъщи мажа защото е по-евтино ,не бързам за никъде и става с пъти по здраво....иначе при клиенти се мажат само баните ,всичко друго картон или шпакловки ако основата е здрава....досега пробелми не е имало никъде....последно монтирахме едни пана(плоскост 2см .120/200) с по 4 дюбела 8х120 и няма проблеми....паната не бяха хич леки щом 2ма човека ги вдигат и 2ма завиват винтовете на дюбелите....малко е тежка варовата мазилка ама като слагаш цимент достатъчно после няма къртене...преди това грундираи или шприцираи и няма да отлепи...вик тръбите можеш да ги вкопаеш или може и така да останат ако кухнята ги крие.....последно местих вода за да влезе миялнята и 2 3ки и 1 4ка конзоли защото проектантите не ги предвидили тия контакти ,че не им е там и мястото и нищо не съм подмазвал ,защото всичко се крие от гръб и кухня....естествено така искаше клиента ,за мен си е по-добре да свърша работата докрай ама за 2-3 часа толкова....
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Stivi написа:levonik написа:Болтове на стената не мога да забия, дажи и дюбли, защото стария стопанин е направил банята и ме е страх, че ако пусна машината да пробивам ще потроша плочките. По същата причина се мотах до сега и с металните профили- нали и те искат закрепване за стената.
Ти шегуваш ли сеКаква е тая стена и тия плочки че да те е страх едни дюбелчета да набиеш ??
Това е стена, която не е правена под мой надзор. Като гледам качеството - очаквам всичко. А има и друго- аз съм нервяк и не си знам силата. И не съм професионалист. С 4 жени на главата - ставаш предпазлив
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
levonik написа:.... С 4 жени на главата - ставаш предпазлив

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
levonik написа:Stivi написа:levonik написа:Болтове на стената не мога да забия, дажи и дюбли, защото стария стопанин е направил банята и ме е страх, че ако пусна машината да пробивам ще потроша плочките. По същата причина се мотах до сега и с металните профили- нали и те искат закрепване за стената.
Ти шегуваш ли сеКаква е тая стена и тия плочки че да те е страх едни дюбелчета да набиеш ??
Това е стена, която не е правена под мой надзор. Като гледам качеството - очаквам всичко.
Тогава лепи с полиуретаново лепило за плочките .От плочките няма да се отлепи, но фурнировката на шкафа от талашита може.
Ако в петък ходиш до Крепо ЗПЗ мини през офиса / във Варна Комерс съм на 80м под Крепо / да ти покажа колко здраво са залепени шкафчета 1 в/у друго само на 2 ивици 18х 300 мм. Няма мърдане, опитвах се да разделя шкафчетата преди 3-4 месеца -без успех въпреки мъките на 3 ма човека и шанги.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”