издирвам един колега по ясни за него причини

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Re: издирвам един колега по ясни за него причини

Мнениеот Nafta » Нед 24 юли 2011 7:41

Минал си на Ауди нашия, апа нема 200 лева... :roll: :roll:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 24 юли 2011 10:38

ех,изясниха се нещата :applause:
тоя голям тарикат го дава :shock
Нищо неможе да го оправдае пред нас повече.Ефтини номерца,кофти е,че човек като йори страда,и си търси парите :?
Мизерник :evil:

Последна промяна от LILO&STICH на Нед 24 юли 2011 10:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Нед 24 юли 2011 10:41

berta написа:човека си е минал на ауди и е спрел да пише у форума.

... но не е спрял да чете:
Последно посещение: 24 Юли 2011 01:07 death
Блестящ, христоматиен пример как един човек може да стане за резил. :012:

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Нед 24 юли 2011 11:47

Е,че като е минал на ауди,да не си е променил мястото за живеене,може по друг начин да се вземат кинтите. :beat_butt2 :dummy: :076: нали.

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Нед 24 юли 2011 13:31

Споко колегата ще ти върне парите все някога. Просто в момента може да го е закършил и да не работи. 250 лв не са много , колкото да идеш два пъти на супер маркет и ги няма. Може и да го е закършил с алдито нещо да се е повредило и сега да работи два месеца за ремонта. :) Сичко се забравя може вчера да не помниш какво си ял , обаче заеми не се забравят. :roll:

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 24 юли 2011 13:35

ТО хубаво го е закършил, ама това ауди да не се купува с кършене, колега? Щом е имАл пари да го купи, сигурно е имАл и 250 лева, които е можел да върне на колегата Йори :beat_butt2

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Нед 24 юли 2011 13:48

Ей за това единственото нещо е да знаеш даните на колегата къде живее за да отидеш да си вземеш парите. Впрочем зимаш му даните от личната карта, тел. номер за връзка , но най важното е къде живее така трябва да се разберете когато имаш да връщаш пари. Аз така постъпвам и ми ги връщат макар и със закъснение. Но най важното е даните на личната карта да бъдат записани на листче с сумата 250лв за да е всичко точно.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Нед 24 юли 2011 13:57

nikson85 написа:250 лв не са много , колкото да идеш два пъти на супер маркет и ги няма.
Сичко се забравя може вчера да не помниш какво си ял , обаче заеми не се забравят. :roll:

Не са много, но някои залагат честта си за тях. :beat_butt2
А това дали са много или малко е нещо много относително. Колегата, принуден да си ги търси, спомена, че е безработен в момента. :banghead: А когато човек е останал за зла участ без пет пари в джоба, това за него е внушителна сума, която може да прехрани семейството му 1-2 месеца. :да:
И тези пари не са дадени на заем, а колегата yori е имал неблагоразумието да прояви сляпо доверие към един непознат.
Аз като нямам пари, не купувам на вересия.
Иначе младежът го раздава баровец - студент, който ходи на лекции с Ауди А6! Такива тарикати рано или малко по-късно, но неизбежно получават своя урок от живота! death

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Нед 24 юли 2011 18:16

Привет на колегите ( и на тези и на онези),
Привет и на Йорката!

Тъй като селския манталитет навсякъде нещо много рязко скочи, съдейки не само по положението в столицата ни, но и в разните теми из форума, както и в случая в тази тема, на този и онзи, дето говорят колкото да не заспят. Или на тези които просто трупат мнения, което мен не ме вълнува много, но ме кара да се замислям за простотията която ме заобикаля.

почвам подред:
Ljubon написа:На нигого не прави чест да се държи като мижитурка и се спотайва като мишок. Очевидно въпросният колега чете тук, нека напише два реда за свое оправдание, за да видим кой крив и кой - прав. :012:
Аз лично не бих си жертвал достойнството като изиграя някой на дребно и това го прочетат 90 хиляди от този форум само. :да:

Излишно мнение по въпроса и темата, благодаря че си съпричастен!

Dead man написа:Познавам го...Наско е...

Имам му телефона..Скоро се виждахме.... :012:

ПС: И аз май скоро ще пусна една тема задруг колега от форума,където ми дължи пари вече почти 2 години... :banghead: :banghead:

Мдам Сашо, така е признавам си  Имаш една карта в мен, като се прибера другата седмица ще ти я ДОКАРАМ в дружба от където я взех  …

Koksan написа:много "МЪЖКА" постъпка! Той като на 22 ги прави тия неща, не ми се мисли като стане на 32 какво ще е!
Дано се хване в ръце и върне парите на човека!

СМЕШНИК!!!

надявам се първо да се замислиш за твоите действия. Да гледаш твоята паница и греби от нея колкото можеш  …

ISRalien написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=139660
По тая тема...
Баш тогава, като отиде да го тегли хули, нямаше кука, та се вдигнахме с елфката от овча купел до центъра, да им закараме...
Всичко ок, закарахме, хули го закачи и тръгнаха към герман (колата му беше вече пред тях), а ние се прибрахме към ОК.
Точно като се прибрахме звъннаха, че са скъсали въжето, та хайде до орлов да им занесем моето.
За благодаря колегата така и не ми върна въжето и куката.
Когато и да го питам ми обясняваше "ми ела да си ги вземеш".
От тогава гледам да си нямам вземане-даване с него, съветвам ви и вас за същото.

До Г-н Ревнив Девственик,
Когато стана това със стария голф и хули дойде да ме дръпне и евалата, че ти и елфи дойдохте за
кука, за което не отричам за добрата постъпка. После ТИ господин отворко, ми се правеше на рошав, за това как и какво си говоря с жена ти. Когато ти казах за куката, си припомни какво ми каза. Както какво каза за Хулугана, или и това не помниш.

п.п.: куката ти е в мазето, въжето ( металното е скъсано на 2) мога и него да ти донеса.
Ходи бий една и си почини малко ;)

И така, след дългото и забавно четене ( много съм нагъл нали!?)
ЩЕ минем на въпроса, защо не съм, как съм могъл и т.н. да се отнеса към колегата Йори.
НА 100 % от вас не съм длъжен да давам ама грам обяснение за каквото и да е било, но нали сега давай да си мерим пишките, кой какво, как ще го направи, как би постъпил, кой би пребил и всякакви такива селски изцепки да минем на право.

Айде да видим моята ситуация и гледна точка…

Губиш работата си. Семейството ти: Баща ми с 3 висши, 30 години МВР, 10 години в друг държавен институт – безработен от почти 2 години, с майка пенсионерка с пенсия 200лв. До скоро с бивша приятелка, която връщаше 159 000лв. кредит на майка си, която взела от лихвари и банки, кредитни компании за хазарт. И аз в целия този куп. Яко а?

Стойте … Сега става интересно. Няма какво да ядеш, няма какво да пиеш. Никой не дава на заем, на мен ми дължат пари, които да не говорим, че 90 % от вас тук нямате или не сте виждали на куп, освен по някой филм, да видите как се оправят нещата.
Звъни ми познат, отбележете познат! Който ми предлага работа за добри пари в Египет, по-точно Кайро, като шофьор на една дама от руски произход, с много пари и т.н. Осигуряват ми транспорт и т.н. Междувременно работех в авто-къща(20лв./ден) близо до Цариградски комплекс. Има поне 2-3 колеги, които са идвали при мен, знаят много добре.

така, да се върнем на пътуването ми …
Заминах, нямах телефон, нямах компютър. Работех от 9 сутринта до 6 сутринта, спях по 30-40мин, уж за 2-3-4месеца, станаха повече, както много от вас знаят. Тук идва драмата.. Никой не работи, само аз. Сметки една след друга, проблем след проблем. Тук пари,там пари, но семейството на 1во място (трябва ли да обяснявам защо, или ?)

Издържах 3ма в България и мен си, ебати пича а? освен това плащах сметки, не че сега не плащам, но просто свикнах  И те така, в общи линии да идвал съм си в България, даже да не говорим, че документите ми изтекоха зад граница и не ми се иска да ви обяснявам как съм се прибрал до София, за да си ги оправя, и колко се чака по посолства и т.н.

С йорката си лафихме, последния път му обещах, че като се прибера в бг и имам парите в мен, ще му драсна за да му ги пратя, дали по банков, дали на едно момче на което давах преди парите, или както там той прецени. Но проблемите ( не се оправдавам,да не се хване някой да ми дудне на главата) не спираха и още са си проблеми, за съжаление само финансови ( до някъде се радвам, че не са и здравословни, че тогава не знам къде щях да се дяна) и те така.

Пътуваш тук там, опитваш се да вържеш 2та края и те така… Уф, толкова ми е нервно, и едвам се сдържам да пиша културно на фона на ГСП-та от съфорумци (груби селски прояви, мнения).

Какво карам… А да .. Имам Ауди а6 1999-2000г. (дори не знам коя) 4х4 куатро, с кожа, климатроник, автоматик-типтроник, лети джанти 16ки, 2 комплекта гуми (зимни, летни 215/55/16)
черно, комби, с ново ГНП (1700лв.) обслужено (масла,филтри,ремъци,ролки около 1500лв.) и т.н.
Мдам, карам го. Мдам, мое е  , Мдам, много яка кола е  .. ОООО ДА ЯКА КОЛА Е  ,
но господа разбирачи, това е кола която по неволя я имам. Тази кола ми е дадена от човек, който ми дължеше сума в пъти по 250лв.

оооо аз съм студент, с а6-цата .. гъзар.. мдам .. голям гъзар съм няма що 
Уча дистанционно, изпитите са ми онлайн, летя с а6-цата като самолет  до уневерситета, спирам на покрива 

какво друго имаше… уф, не е едно две да се сетя …

п.п.: Йорка, с теб ще оправим парите като имам, водата студена си я пий, но пари ще получиш. Може да съм закъснял, може и да не съм. Може и да сме се разбрали, аз си помня  Другото което е, ако смяташ, че умишлено съм го правил вярвай ми не съм  Тъй като имаш финансова нужда и помощ, както и работа ще гледам да съумея да оправим нещата с теб, до края на годината, защото на този етап и на това дередже което ми е на главата, просто не мога да смогна. Ти имаш копие от личната ми карта, до колкото аз помня :) ...

п.п.2: Към отворковците, дето следят кой кога, влезнал, писал, гледал, акал, шмъркал, ебал, целувал и т.н. науки, мисля че не живеем в 1век, където само 1 може да чете и пише от 1 Юзер..
паролата ми я имат поне едно 5ма от семейството ми +/- 2-3 приятели да си четат за части и това онова. Компа ми е с запаметена парола така, че и тоя и ония, който седне и отвори може да гледа с моя профил… но разбира се някой от вас са ..индианци.. 

Днекса ще съм на компютъра оюе поне 2 часа. Ще следя темата и на нормални отговори по темата ще давам разяснение на ЛС, който прецени да го постне тук във форумната тема ...

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 24 юли 2011 18:25

Едно нещо ме издразни от цялата тази олелия ! - човека , който дължи пари на Йори , чете темата , но не прави нищо , с което да се защити или да обясни поне пред всички за "кофти случката" . Ако няма пари разбираемо е да каже , или поне да помоли колегата да го изчака определено време . Всеки има трудности и това дали са 200 или 20 лв. са малко или много за някой , за друг са много ! - според джоба .

И аз имам да взимам пари от един колега ( не само ) , който ми се изгаври с доверието , и от тогава държа на моите си правила .

Сещам се за един два начина , по които можеш да си върнеш парите стига да имаш доказателства . Смешно или не за някои , това може би ще е решението , при положение , че колегата следи но не пише ...

Пожелавам ти успех колега , и дано да си получиш парите . :beer

Потребителски аватар
yori
Автомобил: VW Golf II
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот yori » Нед 24 юли 2011 18:29

аз пуснах темата, защото не получих отговор на последните лични и на писанките в skype! а времето си тече братле! написах го и по - напред: не те обвинявам нито за измамник, нито нищо! не съм те и притискал!

чакам да се свържеш с мен, когато си готов!

аз повече няма да коментирам тук!

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Нед 24 юли 2011 18:30

Еми батка разбирам те,но ако бях на твое място веднага бих продал я едните гуми,я салона,я джантите..и пак си връщам парите на човека

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Нед 24 юли 2011 18:31

Интересно ми е на кой му пука какви проблеми имаш?!
Взимаш нещо, за което не се издължаваш!
Иди в някой от големите магазини за техника и си вземи DVD на изплащане и след това им разправяй, че баща ти е безработен!
Никой никъде няма да те чака толкова време :beer

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Нед 24 юли 2011 18:31

Junior написа:п.п.2: Към отворковците, дето следят кой кога, влезнал, писал, гледал, акал, шмъркал, ебал, целувал и т.н. науки, мисля че не живеем в 1век, където само 1 може да чете и пише от 1 Юзер..
паролата ми я имат поне едно 5ма от семейството ми +/- 2-3 приятели да си четат за части и това онова. Компа ми е с запаметена парола така, че и тоя и ония, който седне и отвори може да гледа с моя профил… но разбира се някой от вас са ..индианци.. 

e е са бате админите като видат че от 1 комп е влизано с 2 акаунта край бан направил си си 2ри акаунт за да си избенеш модула и не те слушат обяснения ако ще и 10 човека свидетели да имаш казвам го от горчив опит и искам веднъж за вианаги някой РАЗБРАН АДМИН ДА СЕ СВЪРЖЕ с мене да оправим нещата защото заради мене страдат още 2ма човека заради това че са седнали на комп-а от който аз бях баннат (който всъщност беше обществен)

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Нед 24 юли 2011 18:34

Luciano написа:Интересно ми е на кой му пука какви проблеми имаш?!
Взимаш нещо, за което не се издължаваш!
Иди в някой от големите магазини за техника и си вземи DVD на изплащане и след това им разправяй, че баща ти е безработен!
Никой никъде няма да те чака толкова време :beer

можеше да подпалвам темата но заради такива като тебе няма да иамме оправия,кой му пука и кой не,трее да има кратко разбирателство бе пич аз като си имам да си събирам парите кво да хода да им счупа ръцете като знам че няма от каде да ги вземат кав е смисала да им ги чупя ? чакам си бая време вече много даже хората ме виждат и ги е срам да ме пзодравят и незнаят кво да прават а аз просто ги поздравявам и отминавам,макар и да ми дължат пари ги поздравявам тва е положението някой са можели да ми ги върнат но явно не искат други нямат как да ми ги върнат :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”