Все пак това е форум и всеки може да изрази гледната си точка.
Относно Ваското - забелязал съм че е доста обективен и се старае да не бъде пристрастен.
В темата обаче си е позволил да изкаже мнение на базата на личен опит, в което няма нищо лошо.
Всеки има право и може да изрази мнението си относно даден потребител, стига да не го нагрубява.
Едно голямо обаче!
Ваското - трябва да приемеш че ако даден човек е бил супер коректен към теб, не е гаранция че ще го направи с друг. Отчети факта че има доста хора които биха се подмазвали на админ и биха направили всичко за да спечелят благосклонност!
Пак подчертавам и не констатирам че това тук е станало, но има потенциална възможност.
Относно шщеца - човека открито обяви фактите от негова страна и се старае да бъде по-скоро обективен и активен в изглаждане на спора отколкото нападателен, докато това липсва от страна на Ицето.
Още няколко неща се набиват на очи:
- Ицето е успял да пусне първия път поръчката със съвсем точни данни към ощетения, а втория път не е успял .... !!
Значи първия път е объркал хардовете, втория път адресанта (или изобщо поръчката като цяло)... тук намирисва на несериозно отношение, да не използвам друг израз
- Ощетения е проверил и на негово име не е имало поръчка след като Ицо е му е потвърдил че я е пратил
- Стана ми интересно как така от ЕКОНТ са пратили СМС на телефона на Ицо и той е говорил с тях, след като колегата produxan се е опитвал да се свърже с него и не е успял

- Нещо дребно, но правещо впечатление .... единствения коментар от Ицето е доста неподреден и труден за разбиране. Все си мисля че в подобни пояснения човек трябва да е поне малко старателен за да бъде разбран и да разсее всякакви съмнения относно правотата си.
- Има още един колега niko. който се е оплакал от търговеца .... Възможно е да са в комбина с produxan, но е малко вероятно.
Това прави вече двама недоволни\измамени, което почва лекинко да поражда съмнение за истинноста на Ицето
Нямам повече впечатления за момента.
Дано няма онеправдани и незаслужено модулирани след цялата тази история.