Некоректен колега

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Re: Некоректен колега

Мнениеот bugster » Вто 13 сеп 2011 16:10

Нормално не пиша в подобни теми но тук ми стана интересно и ще си позволя да изразя мнение без да защитавам никой!
Все пак това е форум и всеки може да изрази гледната си точка.

Относно Ваското - забелязал съм че е доста обективен и се старае да не бъде пристрастен.
В темата обаче си е позволил да изкаже мнение на базата на личен опит, в което няма нищо лошо.
Всеки има право и може да изрази мнението си относно даден потребител, стига да не го нагрубява.
Едно голямо обаче!
Ваското - трябва да приемеш че ако даден човек е бил супер коректен към теб, не е гаранция че ще го направи с друг. Отчети факта че има доста хора които биха се подмазвали на админ и биха направили всичко за да спечелят благосклонност!
Пак подчертавам и не констатирам че това тук е станало, но има потенциална възможност.

Относно шщеца - човека открито обяви фактите от негова страна и се старае да бъде по-скоро обективен и активен в изглаждане на спора отколкото нападателен, докато това липсва от страна на Ицето.

Още няколко неща се набиват на очи:

- Ицето е успял да пусне първия път поръчката със съвсем точни данни към ощетения, а втория път не е успял .... !!
Значи първия път е объркал хардовете, втория път адресанта (или изобщо поръчката като цяло)... тук намирисва на несериозно отношение, да не използвам друг израз

- Ощетения е проверил и на негово име не е имало поръчка след като Ицо е му е потвърдил че я е пратил

- Стана ми интересно как така от ЕКОНТ са пратили СМС на телефона на Ицо и той е говорил с тях, след като колегата produxan се е опитвал да се свърже с него и не е успял :screwy И как Ицо и бил толкова време недостъпен за контакт ....

- Нещо дребно, но правещо впечатление .... единствения коментар от Ицето е доста неподреден и труден за разбиране. Все си мисля че в подобни пояснения човек трябва да е поне малко старателен за да бъде разбран и да разсее всякакви съмнения относно правотата си.

- Има още един колега niko. който се е оплакал от търговеца .... Възможно е да са в комбина с produxan, но е малко вероятно.
Това прави вече двама недоволни\измамени, което почва лекинко да поражда съмнение за истинноста на Ицето

Нямам повече впечатления за момента.
Дано няма онеправдани и незаслужено модулирани след цялата тази история.

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Вто 13 сеп 2011 16:25

Колега погледни какво е написал емо-пича ,че пратил развален хард диск един 20 гб и моя който е от 500 гб , но и колегата ники е трябвало да получи същия хард като мен от 500 гб и става ясно , че емо лъже ,защото в по предното му мнение си пише ,че е имал един хард диск от 500 гб при това ме съмнява да има офис или магазин за хардуер и софтуер или нещо подобно !!
А и ,защо се крие като не е измамник ?? Това е още по интересно :?:

Потребителски аватар
niko.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko. » Вто 13 сеп 2011 17:01

az-emo-pi4a

телефон изключен, на лично не отговаря ( чете ги и не отговяря), типичен измамник. Изпратил съм му хард-диска който каза да му върна, уж ги бил объркал, а и на колегата го продал(измамил). Харда е в офиса на еконт от 09-петък, но няма кой да го вземе.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 13 сеп 2011 17:44

Абе не ви ли писна да си помпите едни и същи мнения?
Това е към "ощетените" колеги.
Честно, имам чувството, че с копи-пейст по няколко пъти на ден.
produxan написа:...но аз от 2-3 дена чакам харда който трябва да получа , но хард няма нито има регистрирана пратка за мен в еконт...

Събота, 20:30ч.
следват още няколко мнения в същия дух
produxan написа:Колега и на мен ми се искаше да не е така ,защото съм пазарил от форума доста пъти и винаги съм оставал доволен , но уви ето го и моя 1-ви път в който съм прекаран scare . Телефона не отговаря на Л.С не отговаря днес трябваше да получа уговорения хард диск ,но и него го няма регистрирана пратка в еконт на мое име няма логично е ,че съм измамен mhihi

Тук има някакво време-пространствено изкривяване, което дори гениалните умове на нашето време още не са открили, та нашия колега е успял! Събра 2-3 дни в 4 часа mhihi
produxan написа:Една седмица го чакам този хард диск съмнява ме еконт да нямат път към бургас mhihi

неделя, 19:02ч.
:shock :shock :shock
Оставям настрана научните открития, колега, да те светна - еконт мисля, че работят в събота до обяд, като приетите тогава пратки ги доставят в понеделник по спомен. В неделя не работят хич, тъй че смисъл от мненията ти няма никакъв.

Правописа на колегата няма да го коментираме сега, то се вижда кой какво.

Мисълта ми е - колега продухан, кротни се малко, за 2 дни (работни) няма да свърши света.
Нека изчакаме колегата az-emo-pi4a, даден му е срок, не е нужно да бълваш отгоре, на всички ни се изясни (до някъде) ситуацията.
Същото важи и за семкарите, които вече вкараха теории на конспирациите, корупция, мафия и какво ли не. Ясно, че си убивате времето във форума, ама нужно ли е на чужд гръб?

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Вто 13 сеп 2011 17:49

ISRalien написа:Абе не ви ли писна да си помпите едни и същи мнения?
Това е към "ощетените" колеги.
Честно, имам чувството, че с копи-пейст по няколко пъти на ден.
produxan написа:...но аз от 2-3 дена чакам харда който трябва да получа , но хард няма нито има регистрирана пратка за мен в еконт...

Събота, 20:30ч.
следват още няколко мнения в същия дух
produxan написа:Колега и на мен ми се искаше да не е така ,защото съм пазарил от форума доста пъти и винаги съм оставал доволен , но уви ето го и моя 1-ви път в който съм прекаран scare . Телефона не отговаря на Л.С не отговаря днес трябваше да получа уговорения хард диск ,но и него го няма регистрирана пратка в еконт на мое име няма логично е ,че съм измамен mhihi

Тук има някакво време-пространствено изкривяване, което дори гениалните умове на нашето време още не са открили, та нашия колега е успял! Събра 2-3 дни в 4 часа mhihi
produxan написа:Една седмица го чакам този хард диск съмнява ме еконт да нямат път към бургас mhihi

неделя, 19:02ч.
:shock :shock :shock
Оставям настрана научните открития, колега, да те светна - еконт мисля, че работят в събота до обяд, като приетите тогава пратки ги доставят в понеделник по спомен. В неделя не работят хич, тъй че смисъл от мненията ти няма никакъв.

Правописа на колегата няма да го коментираме сега, то се вижда кой какво.

Мисълта ми е - колега продухан, кротни се малко, за 2 дни (работни) няма да свърши света.
Нека изчакаме колегата az-emo-pi4a, даден му е срок, не е нужно да бълваш отгоре, на всички ни се изясни (до някъде) ситуацията.
Същото важи и за семкарите, които вече вкараха теории на конспирациите, корупция, мафия и какво ли не. Ясно, че си убивате времето във форума, ама нужно ли е на чужд гръб?

Ок няма проблем няма да бълвам повече оставам администраторите да решат дали аз и колегата мамим или емо-пича въпроса не е толкова за парите колкото настоявам да има някакво наказание за измамника :!:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 13 сеп 2011 17:55

ISRalien написа:Същото важи и за семкарите, които вече вкараха теории на конспирациите, корупция, мафия и какво ли не. Ясно, че си убивате времето във форума, ама нужно ли е на чужд гръб?

я назови никове, че ми се струваш превъзбуден малко и не ти се разбира с каква цел точно се включи в темата ?! кой визираш ?

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 13 сеп 2011 18:09

Някой каза, че нямало наказания :shock
Разгледай малко повече този род теми, както и групата на Измамници :idea:

Заключвам темата! И на мен ми писна от глупости - имало ли 2ГБ дискове, админите (WTF) защитавали не знам си кой ....
Всеки от пострадалите, както и обвиняемия могат да ми пишат ЛС с това, което искат да се пусне в темата :!:
Срокът на az-emo-pi4a изтича утре вечер и ако не предприеме мерки да оправи нещата става розов, пък после да му мисли!

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Чет 15 сеп 2011 14:42

Поради изтичане на срока и никаква ответна реакция, колегата az-emo-pi4a е вече добавен в група измамници.
Можете да го познаете по розовия цвят.

Ако az-emo-pi4a има да каже нещо или предприеме мерки за оправяне на кашата, може да ми пише ЛС за да преразгледаме случая и да пишем в тази тема развитието. Същото се отнася и за другите участници в сделките.

п.с.
Към онзи/онези, който/които толкова конспиративно твърдеше/яха, че няма наказания и 'админите' защитави тоя и ония, както и че провинцията била ощетена:
Екипа на форума извинения не пие :idea:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 19 сеп 2011 19:30

az-emo-pi4a ,на лични написа:днес ходих до еконт да питам за харда,казах ми че не е имало никаква пратка за мен в последния месец,викам им може ли да ми извадите някакъв документ че вярно е така,те ми викат е какъв документ ????Казваме ти че няма значи няма.Верно е че пращах 2 харда ,но мисля че с единя всичко е наред и само се е включил в разговора да ме набедят за измамник...знам ли и аз.На другия пич след като ми върна харда се бяхме разбрали да му пратя харда за който говорихме,пратих му го,не могли да го открият и ми се обадиха да ме питат какво да правят с харда,казах им да ми го връщат,върнах му парите и така.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”