1. И аз бях отдалеко и за малко, та имахме има-няма 2 седмици за "големите" подготовки
2. Българка

3. Hugo Boss е марката

4. Търсих ресторанта по същите критерий
Моя ресторант няма да ти свърши работа, обаче при всички положения:
А. Виж кво ще ти сервират, ако трябва една вечер идете и яжте менюто, за да няма изненади, които да ти развалят вечерта
Б. Тортата при всички случаи също я опитаи, а не я купуваи по картинка, както направих аз - нямаше нищо общо с тва което бях поръчал, а наброих към 150 лв торта, които просто отидоха на вятъра
В. В моя ресторант имах право да внеса твърд алкохол - ядки, бира,минерална вода, газирани трябваше да купувам от ресторанта (1вото нещо, което ме изненада), и то на нормални цени по менюто (2то нещо, което ме изненада - няма никва отстъпка, дори и 100 души да гощаваш, плащаш на редовните цени от менюто)
Г. За рокля не си питал, но аз да ти кажа, че навсякъде има по към 200++ лева, но ако искаш "по-така": Сватбен Център София мисля че се казваше мястото. Иначе в Асеновград както се знае е наистина "Сватбената Мека". Купуваите ролкя задължително заедно с чантичката, че си е е...о ма..та, ако търсиш чантичката след тва, и роклята е някъв нестандартен цвят (не бяла) - ще имаш проблем
Д. Парите за видеооператор са на вятъра - с нормална DV камера може да постигнеш същия ефект, стига да има кои да снима. Или имаш познат професионален оператор, които да ти направи с професионална техника и осветление наистина нещо на ниво "телевизия", а не "домашно видео". Ако искаш контакт с такъв човек, пиши л.с. - взима нормална цена като всички останали
Надявам се да съм ти спестил малко главоболия,
и помни от мен - в никакъв случаи не се оставяй нещо да ти развали настроенито в тоя ден - за да го помниш с кеф!
Сичко наи-гот от мене и
ГОРЧИВО