Направо ми се реве вече :( бахти каръка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:wili98 написа:Ма пък знаеш ли ....всяко зло за добро...
Е виж Sunny и той кат тебе беше, пък си направи пасата и го продаде, и си взе Мерцедес...![]()
![]()
Да бе
То и на мерцедеса му върви като на бесно куче тоягите. Следващата трябва да е с вертикално излитане, че там не е толкова натоварено още

Мусур, успокой се - станалото станало. Хубаво че са само ламарини. Аз започвам да свиквам вече.
И мойта е в бокса

Ще ги поосвежат малко и пак ще са си хубави и ще цъкат подире им

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мани и аз съм така. Ама то да ти кажа не е до карък мусур ами си е до некадърни шофери.
От година на година стават все повече тия индивиди. Мене така ме цепнаха отзад и то колата е била сигурно 500м до 1 км зад мене когато спрях. И оня вика на КАТ мислех....
Иначе задната кола винаги е най-зле. Оня голф къде ме удари радиатора му беше спукан и почти в двагятеля.
При мене само ламарини.
Интересно как за 1 година правя по 2 ПТП-та, а преди това за 4 нямах нито едно.
И вече не ми се кара нито пък ми се занимава да ремонтирам. Карането в България за съжаление стана само за идиоти с купени книжки.
И се чуда вече защо само фордове и голфове ме удрят и в двете ПТП-та. Сигурно има нещо по тия коли. Голем карък ли ги гони какво ли... 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Сутринта на крайезерният път 2 коли пред мен стана сандвич 3коли.
Форд Транзит отпред- защо спря не знам на прав и чист път/ е мокър/ След него Рено Рапид здраво ударено отпред , отзад задна броня на земята, стоповете на салата и вратичките навътре огънати.След него Вектра яко отпред ударена , предният капак сгънат и вдигнат в средата нагоре,радиатора тече ,маска, фарове също на салата.Предните врати не могат да се отворят - помагахме да излизат през задните врати на постарадалите. След Вектрата 1 Ауди комби спря със завиване надясно , за малко/1 педя/ да не подпре Вектрата отзад и аз бях след Аудито.
Форд Транзит отпред- защо спря не знам на прав и чист път/ е мокър/ След него Рено Рапид здраво ударено отпред , отзад задна броня на земята, стоповете на салата и вратичките навътре огънати.След него Вектра яко отпред ударена , предният капак сгънат и вдигнат в средата нагоре,радиатора тече ,маска, фарове също на салата.Предните врати не могат да се отворят - помагахме да излизат през задните врати на постарадалите. След Вектрата 1 Ауди комби спря със завиване надясно , за малко/1 педя/ да не подпре Вектрата отзад и аз бях след Аудито.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 22:17, променено общо 1 път.
- Kalinn
- Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
- Двигател: ARL
musura написа:Грозна гледка:
[img]...[/img]
Пусни още някоя снимка.Много ме е яд.

Последна промяна от Kalinn на Пон 06 ное 2006 20:29, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”