Кока-Кола - проблем с игра за чаши
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vantage
- Автомобил: Golf R 2017
- Двигател: Variant 4motion
Re: Кока Кола - измами
Направих си една разходка преди 1 седмица, като минах през повече от 10 магазина, така и не намерих поне една чаша...
- djofar
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: 1.9TDI ARL 2003
както каза по горе един колега "не съм за тая чаша но въпросът е принципен" и аз имам 16 капачки който си стоят сега така
Проблемът е друг че всеки ден си взимам от един и същи магазин по 2 бутилки Кока-Кола и може да се каже че магазинът не е от малките, познавам се с персонала и им зададох един въпрос на който не можаха да ми отговорят
Идеята беше че си взимах Коли преди промоцията на 1.89лв а сега тези са на 2.15лв
след като вече няма промоция защо все още тая Кола е на тая цена ?
Проблемът е друг че всеки ден си взимам от един и същи магазин по 2 бутилки Кока-Кола и може да се каже че магазинът не е от малките, познавам се с персонала и им зададох един въпрос на който не можаха да ми отговорят
Идеята беше че си взимах Коли преди промоцията на 1.89лв а сега тези са на 2.15лв
след като вече няма промоция защо все още тая Кола е на тая цена ?

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:mitko85 написа:Утре(днес) наистина ще се пробвам отнякъде да си взема чашка, и ако не ми бъде дадена такава... абе ще ви пиша после.
Консултирай се с адвокат, мисля че такива схеми трябва да спрат!

-
- Автомобил:
- Двигател:
dlug написа:На миналата промоция с камиончетата кумата ми беше събрала капачки и не можа да си вземе камиончета защото бяха свършили. Обажда се в Кока Кола, обясни случая и след това и донесоха 2 камиончета у тях. Аз лично не мисля че има измама чак. Мисълта ми е да не плюете веднага (както всеки е свикнал), ами да се разбере първо какъв е случаят.
P.S. Нямам нищо общо с Кока Кола
тея камиончета вървяха на битака по 1 левче нямам време да хода да вида за чащи ,но и аз сам много разочарован.... еми другия пат да направат 470 000 х 4 =1 880 000 златни капачки да се знае че е до изчерпване на колата със златни капачки техната кожа писнало ми е за 1 лв чаша така да се излагат и тея от магазините да си ги крият толко си са пропаднали.... баси хората
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Кока-Кола - проблем с игра за чаши
Съвсем сигурен съм, че някъде в промоцията е написано, че важи до изчерпване на количествата. Така че не се палете толкова. Та чак измама - не мисля.
Аз съм от тия дето раздават чашите,истината е,че имаше небивал интерес и чисто и просто се изчерпаха,а за онези дето са трагнали на 30,31 да си търсят наградите в последния момент....типично за нас Българите. Това е всичко,наградите се изчерпаха. 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
rum6 написа:Аз съм от тия дето раздават чашите...
Я кажи честно, давал ли си чаши на приятели без да дават капачки? То е ясно, че си заделил и за себе си...
Аз имам някакви чаши от старо раздаване преди време, но са доста биташка изработка и не ги ползвам.

rum6 написа:Аз съм от тия дето раздават чашите,истината е,че имаше небивал интерес и чисто и просто се изчерпаха,а за онези дето са трагнали на 30,31 да си търсят наградите в последния момент....типично за нас Българите. Това е всичко,наградите се изчерпаха.
Не съм съгласна с това, че хората тръгвали на 30 и 31 да си търсят наградите са балъци
Да, типично по български обаче е така да мислят представителите на големите компании.
Не забравяй, обаче, че точно такива "балъци" ви плащат заплатите
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Aneto написа:rum6 написа:а за онези дето са трагнали на 30,31 да си търсят наградите в последния момент....типично за нас Българите.
Не съм съгласна с това, че хората тръгвали на 30 и 31 да си търсят наградите са балъци
Според теб, синоним на българите е бълиците ли?
Че кви претенции имаш тогава?
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"До изчерпаване на количествата" кви претенции, кви пет лева
Кога ли ще ги стигнем американците? /риторичен въпрос/
Получих писмо от Coca Cola Company - естествено, както се очакваше - съвет да се обърна към местния офис.
Само че от тукашния дори не си направиха труда да драснат два реда....
Чакай от умрял писмо
Получих писмо от Coca Cola Company - естествено, както се очакваше - съвет да се обърна към местния офис.

Чакай от умрял писмо

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Те тия дето работят в Кока Кола, да не мислиш че са много компетентни. Те не знаят какво да ти отговорят 

- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Aneto написа:Кога ли ще ги стигнем американците? /риторичен въпрос/
Чакай от умрял писмо
Може би личното ти разочарование не трябва да се превръща в генерално заключение.
Колегата rum6 ти е написал много точно какво се е случило. А и не е като да не се е очаквало.
След като промоцията е до изчерпване на количествата, не може да се сърдиш че си чакала последните дни.
По мое мнение по-скоро вината си е в теб.
Същото би било и с промоция на друг продукт. "Безплания обяд" се разграбва бързо.
Та в америка чакат от тъмно да отворят магазините по време на коледните намаления.
Ако се поставиш в същата ситуация, не можеш да виниш никой че ако не си чакала от ранни зори, няма да намажеш нищо от намаленията. Отиваш и няма нищо.
Разочарованието на дъщеричката ти е разбираемо но тава е живота.
Кофтито е че няма как да го обясниш на малко дете.
До колегата skotis - голЕм разбирач излезе кой какво не разбира ... аман

Последна промяна от bugster на Чет 05 яну 2012 13:23, променено общо 1 път.
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Aneto написа:Кога ли ще ги стигнем американците? /риторичен въпрос/
Чакай от умрял писмо
Ти май така и не отговори на поставения ти въпрос ?
hooligans написа:Според теб, синоним на българите е бълиците ли?
В отговор на "Ането" никъде не съм написал,че са балъци. Ако според теб Българите са балъци,това си е твой проблем. Аз като Българин се имам за интелигентен човек,за теб незнам.... Просто казах,че всички чакаме в последния момент,което е типично за нас. Просто няма какво повече да коментираме темата,отговора е ясен! Ако можеше на всички да се угоди,ще ше да е направо фантастично!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”