Българи юнаци (волейбол)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kotse_botse написа:Юнаците на полуфинал, а френците след 2 дена обратния полет и "Францияяя здравееей"
Утре ще паднем достойно от бразилците с резервите и после продължаваме да мачкаме на полуфинала.
Айде юнациии!
Бразилците са ни редовни клиенти ....

Ще ги видим и тях... Ще се изморят .... ами те сега ако не се натегнат световно нема да има другата година:)
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
drago_tr написа:Вече сме медалисти.....![]()
![]()
![]()
![]()
е още не сме медалисти, но се надявам, че ще играем на финал, пък там каквото сабя покаже!!!

досега имах известни притеснения, че тръгнем ли да губим нямаме психика да обръщаме резултата, но с този мач доказахме точно обратното!
Нагоре и само нагоре, лъвове!!!
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:Гледах го мача сутринта и беше ЛУДНИЦА!
Освен че ни биха 2 гейма, после поведоха и в третия, но събраха сили момчетата и ги понатупаха! Голям кеф!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. Тия франсета много ме дразнят! Нека им е гадно!
Aз по едно време щях да изгасям ТВ и да ходя да си доспя. И тъкмо бях фанал "фафлата" да го гася и наще почнаха да мачкат

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
audiokick написа:Браво на момчетата!!! Сутринта ми идваше да крещя от радост. Страхотен характер показаха!
И на мен, но все пак мача свърши в 6 сутринта и някак си се сдържах!

И браво на Боян Йорданов за играта, която показа! имаше главен принос да обърне мача!
Пламен Константинов:
"На французите имахме да си връщаме и едва ли бихме могли да го направим по по-болезнен начин от този който направихме днес."
http://www.focus-sport.net/?do=h141
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764049955

- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
Плачете гадове...
Филип Блен, треньор на френския отбор: "Мисля, че бяхме подготвени много добре и резултатът можеше да бъде като на полуфинала в Световната лига (б.а. тогава Франция победи с 3:0 гейма). Имаме няколко млади състезатели без опит в големи турнири, но българите бяха просто физически по-силни от нас. Много сме разочаровани".
Стефан Антига, капитан на френския отбор: "Много съм разочарован. Започнахме много добре и държахме мача в ръцете си. Но бяхме много нетърпеливи и направихме много грешки. В крайна сметка българите ни превъзхождаха".
Франц Гранворка, най-резултатен в мача с 26 точки: "Беше тежък мач. Имахме доста проблеми с укротяването на мощта на българите в началния удар и там беше истинската битка. Когато се справихме с това, спечелихме първия гейм. Но в третия гейм направихме грешки при най-важните разигравания и българите се възползваха от възможността да победят. В тай-брека всичко беше ясно. Българите имаха тотално преимущество".
Гийом Самика, волейболист на френския отбор: "Играхме срещу добър отбор и ни беше много трудно да играем както обикновено го правим, защото българите имат много добър начален удар. Беше битка в пет гейма. Не успяхме да направим няколко важни блока и съм разочарован, защото беше много важно да спечелим този мач. Пропиляхме шанса си да се класираме на полуфинал".
Филип Блен, треньор на френския отбор: "Мисля, че бяхме подготвени много добре и резултатът можеше да бъде като на полуфинала в Световната лига (б.а. тогава Франция победи с 3:0 гейма). Имаме няколко млади състезатели без опит в големи турнири, но българите бяха просто физически по-силни от нас. Много сме разочаровани".
Стефан Антига, капитан на френския отбор: "Много съм разочарован. Започнахме много добре и държахме мача в ръцете си. Но бяхме много нетърпеливи и направихме много грешки. В крайна сметка българите ни превъзхождаха".
Франц Гранворка, най-резултатен в мача с 26 точки: "Беше тежък мач. Имахме доста проблеми с укротяването на мощта на българите в началния удар и там беше истинската битка. Когато се справихме с това, спечелихме първия гейм. Но в третия гейм направихме грешки при най-важните разигравания и българите се възползваха от възможността да победят. В тай-брека всичко беше ясно. Българите имаха тотално преимущество".
Гийом Самика, волейболист на френския отбор: "Играхме срещу добър отбор и ни беше много трудно да играем както обикновено го правим, защото българите имат много добър начален удар. Беше битка в пет гейма. Не успяхме да направим няколко важни блока и съм разочарован, защото беше много важно да спечелим този мач. Пропиляхме шанса си да се класираме на полуфинал".
Върни се в “ОФФ-Топик - други”