Препоръчайте свястна банка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
Re: Препоръчайте свястна банка
уникредит и цкб като цкб избират ДЕБИЛИ не служители
, но иначе са им добри условията, лихвите и курса на валутите.

Ами аз позвам Алианц - малко са по консервативни, но съм доволен. А също и Алфа банк, и също съм доволен- там нещата винаги досага са били лесни и бързи. И не съм попадал на скрити такси и прочие както във Пощенска/- въпреки че и двете са Гръцки.
А такси все някакви има, нали това е едни от механизмите по които банките печелят.
А такси все някакви има, нали това е едни от механизмите по които банките печелят.
- fly_free
- Автомобил: т5
- Двигател: вrr
- Контакти:
В нормалния бизнес всички разходи се покриват от печалбата.А те си фиксират печалбата и клиентите им покриват всички разходи.По същия начин работят и монополите Чез ,мез ,водите всякакви-така те нямат стимул да намаляват разходите.И сметната по този начин цената на парите не е лихвата ,както би трябвало да бъде в нормалните страни а някакъв си измислен ГПР ,който те си фиксират както искат.И така написана лихвата става не 15 % а 50%.
- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
От едни приятели покер играчи ми споделиха за дебитна карта (спестовна сметка) да избера Първа инвестиционна банка,така и направих и съм супер доволен.Определено ако става дума за Жилищни кредити ,заеми и тнт,банката е ДСК.
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
eminem94 написа:От едни приятели покер играчи ми споделиха за дебитна карта (спестовна сметка) да избера Първа инвестиционна банка,така и направих и съм супер доволен.Определено ако става дума за Жилищни кредити ,заеми и тнт,банката е ДСК.
Няма такова изречение като "Банката е ...."
Аз ползвам Първа инвестиционна от доста време и съм доволен.
Обслужването им е отлично - с млади и готини хора, работното време е супер - работят до късно, пък и в почивните дни са на разположение!
Обслужването им е отлично - с млади и готини хора, работното време е супер - работят до късно, пък и в почивните дни са на разположение!

- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
От 8 години ползвам ПИБ и занапред ще е така
За подгласника в анкетата ДСК мога да изкажа само негативи, особено след едно изпълнение с една кредитна карта, която половин година връщах в редовност, понеже няколко пъти получавах неточна информация и то след десетки справки, включително и между служителите, пренасочвания към различни клонове, губене на служебна поща(за преиздаването) от тяхна страна и т.н. и т.н. и накрая получих пластика без пин и на гишето ми казват -ползвай стария и последва преиздаване на преиздадена пластика...

За подгласника в анкетата ДСК мога да изкажа само негативи, особено след едно изпълнение с една кредитна карта, която половин година връщах в редовност, понеже няколко пъти получавах неточна информация и то след десетки справки, включително и между служителите, пренасочвания към различни клонове, губене на служебна поща(за преиздаването) от тяхна страна и т.н. и т.н. и накрая получих пластика без пин и на гишето ми казват -ползвай стария и последва преиздаване на преиздадена пластика...
[quote="rainheart"]От 8 години ползвам ПИБ и занапред ще е така
quote]

Върни се в “ОФФ-Топик - други”