Аз последно сънувах, че съм на някаква поляна, огромна и само трева ...
По едно време се чува тропот и изведнъж цяла камара кустенурки нинджа и един слон до тях.Започнаха да скачат, правеха салта, некви умения показваха имаха и оръжия, но не огнестрелни.По едно време, едната спря до мен и ми каза "Синко, бягай докато е време, сега ще дойдат лощите жирафи" .Мен ми стана интересно битка м/у кустенурки и жирафи, и реших че няма страшно и ще остана.Дръпнах се малко на страна и както правя крачки назад се удрям в нещо, обръщам се и .... гледам крак, огроооомен крак.
Поглеждам на горе , но не мога да видя нищо слънцето пече и горе се губи образа.Чува се глас "Момче тук не е за теб, бягай!"
Решавам да послушам гласа, предполагам , че е било жираф, но не мога да си изчистя картината мътна ми е ... Хуквам аз, но по едно време земетресение и земята под мен се мести, заформи се кръг огромен кръг.В него бяха кустенурките нинджа, жирафите и аз
Започнаха да се млатят, ама жесток бой.Жирафите се биха с крака, абе некво странно беше, все пак е сън.След около 5 мин ми звъжи гсм-а, вдигам аз , един приятел ме пита къде съм и няма ли да ходя при тях на домашно

, казах му че не мога и къде се намирам, той ми отвърна "Абе спри с тези филми бе", аз се засмях и затварям телефона (слайдър е), тъкмо затварям и алармата за работа звънна и съня се прекъсна.
Беше ми много интересно как щеше да завърши историята, щях ли и аз да се включа и какъв ще е края, но уви
Иначе съм имал най различни сънища, най готиния беше доста отдавна.Карам SL65 AMG, карам към вилата си (не знам къде).Пристигам, огромна къща.Слиза една мадама, страаашна "курабия"

прегръща ме и ми казва "Чакам те в басейна".
Качвам се във вилата, преобличам се и слизам в басейна, оная гола и ... пак звъни телефона, тоя път звънеше един френд, че го псувах

развали ми мечтата за съвместен живот: sl65, невероятна вила и още по невероятно гадже
Това от мен за сега, другите са семпли и некви безмислени, не че тези кипят от мисъл де