Сънища.....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: Сънища.....

Мнениеот Ivailo » Вто 12 яну 2010 12:37

Много често сънувам, че се разхождам гол или по боксерки на публични места.. И като се осъзная, че съм без дрехи, се събуждам.
Друго, което си спомням е, че често падам от високо, съответно точно преди да се размажа, се събуждам.
Като бях малък и ме беше страх от ваксините в училище (1-2 клас) съм сънувал, че ме гонят с инжекция по коридорите в училище :(
Ама кви сънища четох тука :shock Как помните такива детайли бе хора...

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 12 яну 2010 13:34

Аз снощи сънувам, че съм хванал една кака и я изнасилвам. Шляпа, шляпа... и така... И таман да изкарам малките черни човечета на бял свят и нахлува полицията. Вързаха ми ръцете с белезници отзад и тогава се събудих и какво да видя: жената ми хванала ръцете и не ги пуска, а оня гледа нагоре недоволно... Пу да...

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Вто 12 яну 2010 14:53

Barboukov написа:Аз снощи сънувам, че съм хванал една кака и я изнасилвам. Шляпа, шляпа... и така... И таман да изкарам малките черни човечета на бял свят и нахлува полицията. .

Що черни бе :roll: , да не е било таман да се наакаш :063:

п.п. Бели човечета, безработни човечета ама черни наистина не мога разбера що си го написал mhihi

Потребителски аватар
Alira
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alira » Вто 12 яну 2010 15:13

Аз сънувах, че ме гонят някакви жилещи паяци, а бяхме с някакви хора, които не познавам и ги гонехме с някакъв маркуч, с вода :shock И после започнах да сънувам, че моя възлюбен си е купил Лупо и ми е преписал Голфа mhihi Много яко... и се събудих...

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 12 яну 2010 15:13

лелеле
като чета какви сънища какви хора... по улиците се разхождат свободни, че и коли са им дали да карат.....
страх ме хваща
явно ще си поръчвам джипа с по високо ниво на бронировка.....

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Вто 12 яну 2010 15:15

Barboukov написа:Аз снощи сънувам, че съм хванал една кака и я изнасилвам. Шляпа, шляпа... и така... И таман да изкарам малките черни човечета на бял свят и нахлува полицията. Вързаха ми ръцете с белезници отзад и тогава се събудих и какво да видя: жената ми хванала ръцете и не ги пуска, а оня гледа нагоре недоволно... Пу да...

Почвам да се притеснявам за теб :horror:

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Вто 12 яну 2010 15:16

ISRalien написа:...
Ама кви сънища четох тука :shock Как помните такива детайли бе хора...

Уу, помни се помни се! Някой път са такива филми, че нямам думи. Аз рядко сънувам, но понякога такива сцени се разиграват и са толкова реални, че като се събудя и се изненадвам, че е било сън, чак ми става тъпо... особено, ако е било много як съня.
Ама не мога да разбера, винаги като сънувам, че е*а и е адски яко, никога не свършвам! Баси... :017: :017: :017:

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Вто 12 яну 2010 16:28

някой ме помоли да го постна.
За слънцето

Светът за мен е много непонятен,
отиваш уж да те подстрижат,
сядаш в стола, поглеждаш я в очите,
и неочаквано откриваш там приятел.

Дойда ли при теб, се пренасям в друг свят,
чувствам се единствен, специален, уникален,
и тръгвам си по-красив и душевно по-богат.

Нежни пръсти ти прокарваш през косата,
а в същото време галиш ми душата,
както вятър повява тревите изпълнени с жар,
така и ти развя косите ми със сешуар.

Комиците, Лилана, все звезди те канят,
да ги разкрасяваш с прическа и грим,
от снимката, която по скайп ми прати,
цяла нощ се въртях- не можах да заспим.

Слънце ти си млада, умна и красива,
но чувствам, че не си истински щастлива,
не вярвай на всеки мъж направил ти мили очи,
вярвай, някой ден ще срещнеш мъжа на твоите мечти.

Слънце ти силна и красива си жена;
с трудностите в живота справяш се съвсем сама,
недей да скланяш пред никой и нищо глава,
когато паднеш, изправи се и продължи с усмивка на уста.

Слънце, галиш ми косата,
Слънце, сгряваш ми душата,
слънце, ти си най-добрата,
слънце, срещна ни съдбата.

Поздрави.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Вто 12 яну 2010 16:52

zdravko_dimitrov1986 написа:чувствам се единствен, специален, уникален,

...уникат..
zdravko_dimitrov1986 написа:сешуар.

:banghead:
сешоар

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 12 яну 2010 17:22

Аз когато сънувам... сънувам все 1 и също....... как се събуждам в апартамента в Бургас и колата я няма на паркинга... пу пу... кошмари...

пп. Механджийски нещо си се превъзбудил.. споко нишо ти няма... дилъра е силен! :)

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Вто 12 яну 2010 22:01

Аз последно сънувах, че съм на някаква поляна, огромна и само трева ...
По едно време се чува тропот и изведнъж цяла камара кустенурки нинджа и един слон до тях.Започнаха да скачат, правеха салта, некви умения показваха имаха и оръжия, но не огнестрелни.По едно време, едната спря до мен и ми каза "Синко, бягай докато е време, сега ще дойдат лощите жирафи" .Мен ми стана интересно битка м/у кустенурки и жирафи, и реших че няма страшно и ще остана.Дръпнах се малко на страна и както правя крачки назад се удрям в нещо, обръщам се и .... гледам крак, огроооомен крак.
Поглеждам на горе , но не мога да видя нищо слънцето пече и горе се губи образа.Чува се глас "Момче тук не е за теб, бягай!"
Решавам да послушам гласа, предполагам , че е било жираф, но не мога да си изчистя картината мътна ми е ... Хуквам аз, но по едно време земетресение и земята под мен се мести, заформи се кръг огромен кръг.В него бяха кустенурките нинджа, жирафите и аз :mrgreen:
Започнаха да се млатят, ама жесток бой.Жирафите се биха с крака, абе некво странно беше, все пак е сън.След около 5 мин ми звъжи гсм-а, вдигам аз , един приятел ме пита къде съм и няма ли да ходя при тях на домашно :drunk , казах му че не мога и къде се намирам, той ми отвърна "Абе спри с тези филми бе", аз се засмях и затварям телефона (слайдър е), тъкмо затварям и алармата за работа звънна и съня се прекъсна.
Беше ми много интересно как щеше да завърши историята, щях ли и аз да се включа и какъв ще е края, но уви :banghead:

Иначе съм имал най различни сънища, най готиния беше доста отдавна.Карам SL65 AMG, карам към вилата си (не знам къде).Пристигам, огромна къща.Слиза една мадама, страаашна "курабия" :да: прегръща ме и ми казва "Чакам те в басейна".
Качвам се във вилата, преобличам се и слизам в басейна, оная гола и ... пак звъни телефона, тоя път звънеше един френд, че го псувах :beat_butt2 развали ми мечтата за съвместен живот: sl65, невероятна вила и още по невероятно гадже :banghead:

Това от мен за сега, другите са семпли и некви безмислени, не че тези кипят от мисъл де 8)

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Вто 12 яну 2010 22:42

ISRalien написа:Как помните такива детайли бе хора...

Луда работа нали :P
Сънувам почти всяка вечер... някои сънища са доооста реални :) Някои се повтарят няколко пъти в година.... мн странно ! Често се смея на сън...казвали са ми го mhihi
Сега не мога да опиша, защото наистина са мн различни... и определено се влияят от случващото се около мен, емоции през деня , изпити и т.н
Забавлявам се дори и когато спя... :lol: heavy metal zork
Разбира се не сънувам когато не съм спала 2-3 дни или съм прекалила с алкохола :drunk

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Вто 12 яну 2010 22:46

А как се поражда тая лента в главата ни, как гледаме филм с неше участие... :roll:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Вто 12 яну 2010 22:47

VW-fenka написа:...
Разбира се не сънувам когато не съм спала 2-3 дни или съм прекалила с алкохола :drunk

пффф аз за тва не сънувам начи mhihi

а иначе последния ми сън беше на Никулден...бях се оттеглил от една тежка софра да подремна за малко mhihi

сънувах, че се събуждам и поглеждам през прозореца и половера го нямааа...е разбира се след това се събудих и половера си беше там, но беше много реално

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Вто 12 яну 2010 22:58

момчета и момичета като зимате наркотици не се боцкайте направо в сърцето ,че ефекта е много бърз!!! :screwy :026:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”