feikot написа:За Дания да,но той тук казва тия 5000 евра в Белгия,където със сигурност ще живее като цар.
извинявай, Белгия.
Сигурен ли си? Като цар?
feikot написа:За Дания да,но той тук казва тия 5000 евра в Белгия,където със сигурност ще живее като цар.
Общо взето не е като да си нямал оферти и то интересни 
Petrolhead написа:feikot написа:За Дания да,но той тук казва тия 5000 евра в Белгия,където със сигурност ще живее като цар.
извинявай, Белгия.
Сигурен ли си? Като цар?
feikot написа:Е хващате се за думата.Ок,ще живееш прилично НАД средното ниво.Все пак,ако се очаква и жена ти да взима заплата и т.н. Ако живеете 4 човека с тия пари,ще живееш както тука с 1200 лв.

golfer написа:Без лоши чуства, но бих посъветвал приятелката ти да излезе от фейса, да спре чалгата и сериалите, да се огледа в заобикалящата я среда за да види реалността.

Dobromirski написа:Та четейки тука темата Ви се чудя как големи хора се решавате да хукнете по чужденецията. Според мене това е за човек до макс. 20-22 години. После вече нямаш време за експерименти със живота си .
Скотска работа.
. Нейният живот ми допада, но тя от малка си беше хаймана
. Хубавото е , че са се събрали доста приятели -Българи и е доста весело. Но това МНОГО рядко се случва.
.
. Дори вече не си прави труда да ме пита дали съм в Плевен
. Дет се вика съм, като в целогодишен платен отпуск stefan4o написа:Хубаво е, когато се говори за заплати, да се пресмятат и разходите за месеца - наеми, удръжки от заплата, ток,вода и т.н.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 82 госта