Правен проблем с телефон(gsm)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Re: Правен проблем с телефон(gsm)

Мнениеот azrod » Пон 15 апр 2013 9:48

grou® написа:
п.с.2 Това форумната комуникация е уникален социален феномен - как такава тема се обърна в реклама на куриерска компания, ще остане мистерия за мен и рекламните специалисти по цял свят :mhihi :bowdown

:bowdown :bowdown :bowdown

Именно и аз това казвам.

Още по темата наистина може да се проследи движението на СИМ картите. Реално ако ти откраднат телефона все пак крадат и сим картата ти. Сега не ми казвайте, че си носите един телефон на стойност над 400 лв с кутии и все документи и в него няма СИМ карта, т.е. само си го возите в колата без да го ползвате !
Та като видят, че жертвата на кражбата (продавача) в един момент си е свалил сим картата от тоя телефон и си я е преместил в друг оттук насетне става подозрително, че той или е знаел за кражбата (става умишлено деяние), или сам го е дал на някой. Това поне лесно се проследява. Няма деактивиране и/или купуване на нова сим карта за този номер.
П.П.: Ако ми го направят този номер и аз ще им направя втори - ще го разглобя и ще му бръкна в платката така че да не може никой повече да го запали тоя телефон. И ако се откажат ще си му отстраня повредата да си го ползвам. Поне ако някой умник ме овътри да му платя телефона после няма да може да си го ползва, а гаранция-Франция на разглобяван телефон :h020

Върни се в “ОФФ-Топик - други”