Първо си помагал на друг човек да заобикаля наказания и правила в този форум
после искаш модераторите и администратори да вземат твоя страна
Осъзнаваш ли какво искаш?
Темата е за кирчето и купувача и други "пострадали" - последно предупреждение!
Да не си правил услуги да не си давал телефона си
Измамника "kircheto" пазете се!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Измамника "kircheto" пазете се!
Потребителят Радослав Стефанов е с наложен БАН от форума по причина: Дублиран акаунт на потребител sk. и scbroodwar.
Искам да напомня на всички, че регистрацията на нов ник и акаунт във форума на VWclub.bg не е позволена и всички нови акаунти получават БАН.
Мисля, че екипът на форума беше достатъчно толерантен и даде възможност на Г-н Стефанов да изложи своята позиция по случая, въпреки поредното нарушение на правилата на форума от негова страна.
моля всички да се придържат към темата, а именно: "Измамника "kircheto" пазете се!". отговори, които се отклоняват от нея ще бъдат санкционирани.
Искам да напомня на всички, че регистрацията на нов ник и акаунт във форума на VWclub.bg не е позволена и всички нови акаунти получават БАН.
Мисля, че екипът на форума беше достатъчно толерантен и даде възможност на Г-н Стефанов да изложи своята позиция по случая, въпреки поредното нарушение на правилата на форума от негова страна.

- 420
- R.I.P. High Roller
- Автомобил: Golf Mk1
- Двигател: DX
Ако такива са причините човек да бъде баннат, нищо чудно някому да се наложи повторна регистрация.
Най-обективно: човекът излезе начисто и каза открито какво и що, показа, че иска да оправи нещата. По думите му не личеше желание за бъдеща изява в този форум, а главно за изясняване на ситуацията. В днешно време подобно поведение не се среща твърде често и трябва да бъде поощрявано, а не освирквано и секвано с първична проява на влияние - казвам го много уверено и от позицията на човек, "баннал" социалистическо-номенклатурното статукво в ранна възраст.
Оставам с впечатлението, че Кирчето е харизматично момче, което лесно може да преметне много хора. Според мен Радо, макар да не го осъзнава или признава, също е бил подведен. Да, това го прави съучастник, но само технически. Ние обаче не сме роботи, нито комсомолски секретари(за второто може и да греша). Нека бъдем строги и справедливи, но и човечни.
Най-обективно: човекът излезе начисто и каза открито какво и що, показа, че иска да оправи нещата. По думите му не личеше желание за бъдеща изява в този форум, а главно за изясняване на ситуацията. В днешно време подобно поведение не се среща твърде често и трябва да бъде поощрявано, а не освирквано и секвано с първична проява на влияние - казвам го много уверено и от позицията на човек, "баннал" социалистическо-номенклатурното статукво в ранна възраст.
Оставам с впечатлението, че Кирчето е харизматично момче, което лесно може да преметне много хора. Според мен Радо, макар да не го осъзнава или признава, също е бил подведен. Да, това го прави съучастник, но само технически. Ние обаче не сме роботи, нито комсомолски секретари(за второто може и да греша). Нека бъдем строги и справедливи, но и човечни.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Преди да се събере цяла 'група' да защитават въпросния Радо, искам да отбележа, че той сам се 'наби' в темата! Телефона му беше премахнат, автора направи уточнение и се извини. Цялата драма си я направи сам Радослав Стефанов.
И да обясня още нещо, което е запазено в модераторския архив:
Акаунта на sk. (въпросния Радослав Стефанов) е използван многократно за продажби от кирчето.
Не става дума sk. да е 'пуснал 1 обява на приятел', а акаунта системно да се използва от човек с множество провинения в този форум! Включително за писане с други потребители на ЛС, обиди и заплахи.
Екипа на форума не е детективска агенция за да разследваме връзките и отношенията на хората.
След като sk. се е доверил достатъчно на кичето за да повери акаунта си (парола, достъп ...), сега ще носи отговорност! Ние няма как да знаем дали и кога пак ще се злоупотреби!
И понеже Радослав Стефанов обича престъпни примери и аз ще му дам един (сигурно има акаунт за четене):
- Ако дадеш колата си на пияния си приятел и той помете и убие няколко души - лежиш и ти! Нарича се съучастие!
Мисля с това да приключим въпроса за Радослав Стефанов и да се върнем на темата. Автора да сподели развръзката ...
И да обясня още нещо, което е запазено в модераторския архив:
Акаунта на sk. (въпросния Радослав Стефанов) е използван многократно за продажби от кирчето.
Не става дума sk. да е 'пуснал 1 обява на приятел', а акаунта системно да се използва от човек с множество провинения в този форум! Включително за писане с други потребители на ЛС, обиди и заплахи.
Екипа на форума не е детективска агенция за да разследваме връзките и отношенията на хората.
След като sk. се е доверил достатъчно на кичето за да повери акаунта си (парола, достъп ...), сега ще носи отговорност! Ние няма как да знаем дали и кога пак ще се злоупотреби!
И понеже Радослав Стефанов обича престъпни примери и аз ще му дам един (сигурно има акаунт за четене):
- Ако дадеш колата си на пияния си приятел и той помете и убие няколко души - лежиш и ти! Нарича се съучастие!
Мисля с това да приключим въпроса за Радослав Стефанов и да се върнем на темата. Автора да сподели развръзката ...
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Така развитие по темата. Гледам темата стана, "ала Радо" но все пак.
С г-н Киро се разбрахме за плака, която да отчита правилно километрите. Реално проблема на таблото е това, поне по това което е показало досега. Плаката няма да бъде заплащане от мен, което ме урежда. Плаката трябва да бъде R32 стил, което пак ме урежда.
Нещата с две думи малко или много БИ ТРЯБВАЛО да имат добра развръзка.
Г-н Радо, не е необходимо да защитаваш г-н Киро повече, ние сме се чули и сме си казали каквото трябва. Само превръщаме темата в спам по твой адрес. Надявам се Киро ти е предал, че се извинявам че твоето име е замесено в спора ни.
Един да ме разбере. Все още се надявам на поне някаква леко положителна развръзка.
EDIT: По-молба на Киро да се види, че таблото все пак работи.
Тези дни освен смяната на стрелките ще се бори бин файла, с помощта на колеги от немските и английските форуми
.

С г-н Киро се разбрахме за плака, която да отчита правилно километрите. Реално проблема на таблото е това, поне по това което е показало досега. Плаката няма да бъде заплащане от мен, което ме урежда. Плаката трябва да бъде R32 стил, което пак ме урежда.
Нещата с две думи малко или много БИ ТРЯБВАЛО да имат добра развръзка.
Г-н Радо, не е необходимо да защитаваш г-н Киро повече, ние сме се чули и сме си казали каквото трябва. Само превръщаме темата в спам по твой адрес. Надявам се Киро ти е предал, че се извинявам че твоето име е замесено в спора ни.
ktamen написа:Това е най-лесната работа. Лошото е, че после някой ще има 6 непрочетени съобщения, после 12 и т.н. Никой не печели от подобни изпълнения, всички са губещи.

Тези дни освен смяната на стрелките ще се бори бин файла, с помощта на колеги от немските и английските форуми

Последна промяна от feniksgod на Чет 25 апр 2013 9:35, променено общо 1 път.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Е добре....Тогава мен какво ще ме посъветвате? Кирчето иска да закупи едни капачки за джанти от друг Форум? На принципът съм да се правят услуги, но сега в тази ситуация?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
E kakво?
Ако има БАН и в мрежата на М-тел - да си регистрира нов телефонен номер и да звънка.
Както прави и тук...
Ако има БАН и в мрежата на М-тел - да си регистрира нов телефонен номер и да звънка.
Както прави и тук...

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
До автора на темата... Твърдиш, че имаш големи познания в областа на таблата... Не можа ли да се усетиш, че НЕ съществува оригинално табло за голф 4, пасат 5.5 или октавия което да е до 340? За това май се сети когато ти написах в фейса с какви кодировки ще го направите да показва правилно.
Купил съм страшно много части от Киро, както и много мои хора. Как 1 не ревна, че Киро му е продал нещо прецакано.
Моето мнение е, че купувача сам си е виновен. Най - лесно е да си купиш вак ком кабел и вече да си бог на таблата, а в същото време да си по професия хлебар примерно.
Купил съм страшно много части от Киро, както и много мои хора. Как 1 не ревна, че Киро му е продал нещо прецакано.
Моето мнение е, че купувача сам си е виновен. Най - лесно е да си купиш вак ком кабел и вече да си бог на таблата, а в същото време да си по професия хлебар примерно.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
feniksgod написа:
Тези дни освен смяната на стрелките ще се бори бин файла, с помощта на колеги от немските и английските форуми![]()
И така, ако това е финалната развръзка напиши моля заслужава ли Киро квалификацията в заглавието или не?!
Все пак целта беше да се разреши казуса и да се види защо се стигна дотук. Има ли измама или не?!
Напиши обобщение.
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
RoadRunner написа:До автора на темата... Твърдиш, че имаш големи познания в областа на таблата... Не можа ли да се усетиш, че НЕ съществува оригинално табло за голф 4, пасат 5.5 или октавия което да е до 340? За това май се сети когато ти написах в фейса с какви кодировки ще го направите да показва правилно.

Я ме светни какво си ми писал във facebook та да ме светнеш ???
Къде съм твърдял, че имам големи познания в таблата ???
Какъв вагком, какъв бог на таблата ???
Какви са тея обвинения от твоя страна по мой адрес ?
Обобщение ще има естествено, като взема плаките от Киро.
Накратко обаче, каза ли ми Киро, че таблото не отчита правилно, НЕ.
Замислих ли се аз, че до 340км/ч има въобще такова табло,

(премълчаването на дадено нещо не значи, че го знам. За Киро това, че не ми го е казал това, не е измама, НО от негова гледна точка. Мен ме интересува както казах и на него, да излезем от ситуацията, получа ли си плаката с което таблото да стане работещо. Въпроса с Киро е решен ЗА МЕН.)
Впоследствие след отказ от Киро да се разберем, чухме ме ли се да се разберем, ДА.
....
Гледни точки много, аз оставам леко резервиран към Киро, 100% и той към мене.
Дали Киро е измамник........., зависи от гледната точка горе съм описал.
Ако кажа НЕ все едно си плюя в лицето и съм супер доволен от таблото, което ми отрови леко живота с: неправилно отчитане на километри и обороти, задиряне на стрелката на километража,......
Ако кажа ДА, не отчитам факта, че с Киро се чухме и след известни словесни на патки стигнахме до консенсус. Определено оценявам жеста отново го казвам, НО имаше и начин да не се стигне дотук. Нека спомена, че и след като му обясних, че колата не ми е в движение, защото съм махнал таблото и го правя. Киро предложи да ми даде временно някакво табло без да плащам, за да компенсира нещата до колкото може.
Мисля, че по-точно изказване не мога да напиша, хем и всички да са доволни така да се каже.
@RoadRunnerХубаво, че ти си доволен от Киро аз също преди време взимах едни неща от един продавач тук и съм доволен, пък после гледам с цвят ИЗМАМНИК. Нали се сещаш, че не мога да разбера какъв измамник е човека при положение, че ми даде нещата на супер цени и ми направи и една услуга. Явно обаче, за някои от форума е измамник
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще се опитам и аз да обобщя (образно) какво разбрах от темата като страничен наблюдател:
Поръчал си си от търговеца Х кръгла кожена топка, но той ти е изпратил правоъгълна тухла. В последствие, понеже се вдигна патардия във форума ти е обещал, че ще заобли ъглите на тухлата и ще я облече в гума за да подскача. Ще си имаш нещо като топка, но то ще е елипсовидно и гумено, вместо кръгло и кожено ... но всичко според теб е наред ...
Евала ти на нервите!
Поръчал си си от търговеца Х кръгла кожена топка, но той ти е изпратил правоъгълна тухла. В последствие, понеже се вдигна патардия във форума ти е обещал, че ще заобли ъглите на тухлата и ще я облече в гума за да подскача. Ще си имаш нещо като топка, но то ще е елипсовидно и гумено, вместо кръгло и кожено ... но всичко според теб е наред ...
Евала ти на нервите!

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
feniksgod написа:не отчитам факта, че с Киро се чухме и след известни словесни на патки стигнахме до консенсус...
Хубаво, че сте се ограничили до словесни

Това ли е ябълката на раздора?
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
много, мноооого офф, за какво ти е табло до 340 км/час 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Прочетете епрома и си калибрирайте scale-то ЗА ТАЗИ КОЛА и таблото ще работи перфектно.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Тука купувача май леко не е запознат с материята.
Аз да попитам, купуваш си табло разграфено до 340 км/ч, разглобяваш го и каква изненада, плака xtuners... ти оригинална плака ли очакваше?
С такива къстъм изпълнения нещата не са толкова елементарни, за да работи коректно таблото трябва да се програмира от човек, който умее - тоест говори с Vladko да го направи, вместо да се опитваш да спестиш пари и да си го правиш сам. Аз не виждам никаква измама от страна на продавача тук!
Аз да попитам, купуваш си табло разграфено до 340 км/ч, разглобяваш го и каква изненада, плака xtuners... ти оригинална плака ли очакваше?

С такива къстъм изпълнения нещата не са толкова елементарни, за да работи коректно таблото трябва да се програмира от човек, който умее - тоест говори с Vladko да го направи, вместо да се опитваш да спестиш пари и да си го правиш сам. Аз не виждам никаква измама от страна на продавача тук!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”