Измамника "kircheto" пазете се!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Re: Измамника "kircheto" пазете се!

Мнениеот DragoGT » Вто 23 апр 2013 11:03

Първо си помагал на друг човек да заобикаля наказания и правила в този форум
после искаш модераторите и администратори да вземат твоя страна

Осъзнаваш ли какво искаш?

Темата е за кирчето и купувача и други "пострадали" - последно предупреждение!

Да не си правил услуги да не си давал телефона си

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 23 апр 2013 16:06

Потребителят Радослав Стефанов е с наложен БАН от форума по причина: Дублиран акаунт на потребител sk. и scbroodwar.

Искам да напомня на всички, че регистрацията на нов ник и акаунт във форума на VWclub.bg не е позволена и всички нови акаунти получават БАН.

Мисля, че екипът на форума беше достатъчно толерантен и даде възможност на Г-н Стефанов да изложи своята позиция по случая, въпреки поредното нарушение на правилата на форума от негова страна.

:arrow моля всички да се придържат към темата, а именно: "Измамника "kircheto" пазете се!". отговори, които се отклоняват от нея ще бъдат санкционирани.

Потребителски аватар
420
R.I.P. High Roller
Автомобил: Golf Mk1
Двигател: DX

Мнениеот 420 » Сря 24 апр 2013 1:33

Ако такива са причините човек да бъде баннат, нищо чудно някому да се наложи повторна регистрация.
Най-обективно: човекът излезе начисто и каза открито какво и що, показа, че иска да оправи нещата. По думите му не личеше желание за бъдеща изява в този форум, а главно за изясняване на ситуацията. В днешно време подобно поведение не се среща твърде често и трябва да бъде поощрявано, а не освирквано и секвано с първична проява на влияние - казвам го много уверено и от позицията на човек, "баннал" социалистическо-номенклатурното статукво в ранна възраст.
Оставам с впечатлението, че Кирчето е харизматично момче, което лесно може да преметне много хора. Според мен Радо, макар да не го осъзнава или признава, също е бил подведен. Да, това го прави съучастник, но само технически. Ние обаче не сме роботи, нито комсомолски секретари(за второто може и да греша). Нека бъдем строги и справедливи, но и човечни.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 24 апр 2013 7:58

Преди да се събере цяла 'група' да защитават въпросния Радо, искам да отбележа, че той сам се 'наби' в темата! Телефона му беше премахнат, автора направи уточнение и се извини. Цялата драма си я направи сам Радослав Стефанов.
И да обясня още нещо, което е запазено в модераторския архив:
Акаунта на sk. (въпросния Радослав Стефанов) е използван многократно за продажби от кирчето.
Не става дума sk. да е 'пуснал 1 обява на приятел', а акаунта системно да се използва от човек с множество провинения в този форум! Включително за писане с други потребители на ЛС, обиди и заплахи.
Екипа на форума не е детективска агенция за да разследваме връзките и отношенията на хората.
След като sk. се е доверил достатъчно на кичето за да повери акаунта си (парола, достъп ...), сега ще носи отговорност! Ние няма как да знаем дали и кога пак ще се злоупотреби!

И понеже Радослав Стефанов обича престъпни примери и аз ще му дам един (сигурно има акаунт за четене):
- Ако дадеш колата си на пияния си приятел и той помете и убие няколко души - лежиш и ти! Нарича се съучастие!

Мисля с това да приключим въпроса за Радослав Стефанов и да се върнем на темата. Автора да сподели развръзката ...

Потребителски аватар
feniksgod
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AGU 1999

Мнениеот feniksgod » Сря 24 апр 2013 15:48

Така развитие по темата. Гледам темата стана, "ала Радо" но все пак.
С г-н Киро се разбрахме за плака, която да отчита правилно километрите. Реално проблема на таблото е това, поне по това което е показало досега. Плаката няма да бъде заплащане от мен, което ме урежда. Плаката трябва да бъде R32 стил, което пак ме урежда.
Нещата с две думи малко или много БИ ТРЯБВАЛО да имат добра развръзка.
Г-н Радо, не е необходимо да защитаваш г-н Киро повече, ние сме се чули и сме си казали каквото трябва. Само превръщаме темата в спам по твой адрес. Надявам се Киро ти е предал, че се извинявам че твоето име е замесено в спора ни.

ktamen написа:Това е най-лесната работа. Лошото е, че после някой ще има 6 непрочетени съобщения, после 12 и т.н. Никой не печели от подобни изпълнения, всички са губещи.

:th_up Един да ме разбере. Все още се надявам на поне някаква леко положителна развръзка.

EDIT: По-молба на Киро да се види, че таблото все пак работи.
Тези дни освен смяната на стрелките ще се бори бин файла, с помощта на колеги от немските и английските форуми :beer .
Изображение Изображение Изображение

Последна промяна от feniksgod на Чет 25 апр 2013 9:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Сря 24 апр 2013 23:54

Е добре....Тогава мен какво ще ме посъветвате? Кирчето иска да закупи едни капачки за джанти от друг Форум? На принципът съм да се правят услуги, но сега в тази ситуация?

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 25 апр 2013 7:02

E kakво?
Ако има БАН и в мрежата на М-тел - да си регистрира нов телефонен номер и да звънка.
Както прави и тук... :thumb_down

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Чет 25 апр 2013 14:34

До автора на темата... Твърдиш, че имаш големи познания в областа на таблата... Не можа ли да се усетиш, че НЕ съществува оригинално табло за голф 4, пасат 5.5 или октавия което да е до 340? За това май се сети когато ти написах в фейса с какви кодировки ще го направите да показва правилно.
Купил съм страшно много части от Киро, както и много мои хора. Как 1 не ревна, че Киро му е продал нещо прецакано.
Моето мнение е, че купувача сам си е виновен. Най - лесно е да си купиш вак ком кабел и вече да си бог на таблата, а в същото време да си по професия хлебар примерно.

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Чет 25 апр 2013 14:53

feniksgod написа:
EDIT: По-молба на Киро да се види, че таблото все пак работи.
Тези дни освен смяната на стрелките ще се бори бин файла, с помощта на колеги от немските и английските форуми :beer

И така, ако това е финалната развръзка напиши моля заслужава ли Киро квалификацията в заглавието или не?!
Все пак целта беше да се разреши казуса и да се види защо се стигна дотук. Има ли измама или не?!

Напиши обобщение.

Потребителски аватар
feniksgod
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AGU 1999

Мнениеот feniksgod » Чет 25 апр 2013 15:08

RoadRunner написа:До автора на темата... Твърдиш, че имаш големи познания в областа на таблата... Не можа ли да се усетиш, че НЕ съществува оригинално табло за голф 4, пасат 5.5 или октавия което да е до 340? За това май се сети когато ти написах в фейса с какви кодировки ще го направите да показва правилно.
Купил съм страшно много части от Киро, както и много мои хора. Как 1 не ревна, че Киро му е продал нещо прецакано.
Моето мнение е, че купувача сам си е виновен. Най - лесно е да си купиш вак ком кабел и вече да си бог на таблата, а в същото време да си по професия хлебар примерно.

:eek :eek :eek
Я ме светни какво си ми писал във facebook та да ме светнеш ???
Къде съм твърдял, че имам големи познания в таблата ???
Какъв вагком, какъв бог на таблата ???
Какви са тея обвинения от твоя страна по мой адрес ?

Обобщение ще има естествено, като взема плаките от Киро.
Накратко обаче, каза ли ми Киро, че таблото не отчита правилно, НЕ.
Замислих ли се аз, че до 340км/ч има въобще такова табло, :gruebel НЕ.
(премълчаването на дадено нещо не значи, че го знам. За Киро това, че не ми го е казал това, не е измама, НО от негова гледна точка. Мен ме интересува както казах и на него, да излезем от ситуацията, получа ли си плаката с което таблото да стане работещо. Въпроса с Киро е решен ЗА МЕН.)
Впоследствие след отказ от Киро да се разберем, чухме ме ли се да се разберем, ДА.
....
Гледни точки много, аз оставам леко резервиран към Киро, 100% и той към мене.
Дали Киро е измамник........., зависи от гледната точка горе съм описал.
Ако кажа НЕ все едно си плюя в лицето и съм супер доволен от таблото, което ми отрови леко живота с: неправилно отчитане на километри и обороти, задиряне на стрелката на километража,......
Ако кажа ДА, не отчитам факта, че с Киро се чухме и след известни словесни на патки стигнахме до консенсус. Определено оценявам жеста отново го казвам, НО имаше и начин да не се стигне дотук. Нека спомена, че и след като му обясних, че колата не ми е в движение, защото съм махнал таблото и го правя. Киро предложи да ми даде временно някакво табло без да плащам, за да компенсира нещата до колкото може.

Мисля, че по-точно изказване не мога да напиша, хем и всички да са доволни така да се каже.
@RoadRunnerХубаво, че ти си доволен от Киро аз също преди време взимах едни неща от един продавач тук и съм доволен, пък после гледам с цвят ИЗМАМНИК. Нали се сещаш, че не мога да разбера какъв измамник е човека при положение, че ми даде нещата на супер цени и ми направи и една услуга. Явно обаче, за някои от форума е измамник

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Чет 25 апр 2013 15:52

Ще се опитам и аз да обобщя (образно) какво разбрах от темата като страничен наблюдател:
Поръчал си си от търговеца Х кръгла кожена топка, но той ти е изпратил правоъгълна тухла. В последствие, понеже се вдигна патардия във форума ти е обещал, че ще заобли ъглите на тухлата и ще я облече в гума за да подскача. Ще си имаш нещо като топка, но то ще е елипсовидно и гумено, вместо кръгло и кожено ... но всичко според теб е наред ...
Евала ти на нервите! :bowdown

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Чет 25 апр 2013 17:31

feniksgod написа:не отчитам факта, че с Киро се чухме и след известни словесни на патки стигнахме до консенсус...

Хубаво, че сте се ограничили до словесни :rolleyes

Това ли е ябълката на раздора?

tablo.JPG

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 25 апр 2013 18:19

много, мноооого офф, за какво ти е табло до 340 км/час :rolleyes

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 26 апр 2013 1:37

Прочетете епрома и си калибрирайте scale-то ЗА ТАЗИ КОЛА и таблото ще работи перфектно.

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Пет 26 апр 2013 13:25

Тука купувача май леко не е запознат с материята.

Аз да попитам, купуваш си табло разграфено до 340 км/ч, разглобяваш го и каква изненада, плака xtuners... ти оригинална плака ли очакваше? :mhihi

С такива къстъм изпълнения нещата не са толкова елементарни, за да работи коректно таблото трябва да се програмира от човек, който умее - тоест говори с Vladko да го направи, вместо да се опитваш да спестиш пари и да си го правиш сам. Аз не виждам никаква измама от страна на продавача тук!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”