IRON MAIDEN в София на 4 юни за "Арена Музика 2007"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Сря 30 май 2007 9:20

Printmaster написа:Колега, благодаря,но сме 2 коли от Пловдив и ме е страх, че като видат с пловдивски номера първо тях ше барнат. Още повече и двете нямат каско, така че по добре май на охраняемия.

Бате без каско дори не влизайте в София!!!

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Re: !!!!

Мнениеот santo_trafficante » Сря 30 май 2007 9:22

Дон Хуан Голфа написа:
Printmaster написа:Колега, благодаря,но сме 2 коли от Пловдив и ме е страх, че като видат с пловдивски номера първо тях ше барнат. Още повече и двете нямат каско, така че по добре май на охраняемия.

Бате без каско дори не влизайте в София!!!
да :!: по тези масови мероприятия има доста бръмчалки по паркингите :wink:

Потребителски аватар
Printmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Printmaster » Сря 30 май 2007 9:40

И по охраняемите ли? Иначе няма с кво да дойдем.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 30 май 2007 9:40

Printmaster написа:И по охраняемите ли? Иначе няма с кво да дойдем.
там не

Потребителски аватар
Printmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Printmaster » Сря 30 май 2007 9:51

Тогава да не се притеснявам чак толкова :heavymetal:

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Чет 31 май 2007 22:04

Колеги, кажете към колко часа е най-добре да се влезе на стадиона - пише, че отваря в 16.30, но не ми се виси 3.5 часа прав, докато почне концерта :roll: Вие в колко ще влизате?

ето малко новини от SME:
...Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 16:30ч. За пореден път призоваваме всички, закупили бители за шоуто, да организират придвижването си към стадион Локомотив в ранния следобед.
Организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис и Каменица са подготвили за тях много приятни емоции в часовете преди началото на концерта. На стадиона ще има изобилие от леденостудена „Каменица”, която няма опасност да свърши, защото са предвидени 11 точки на продажба, 25 съоръжения и 50 крана за наливна бира. В зоната на стадиона ще бъдат разположени и различни щандове с храни, както и официален с мърчъндайзинг на АЙРЪН МЕЙДЪН – шапки, фланелки и дискове с последния размазващ албум на групата „A Matter Of Life And Death”, който излиза у нас за Анимато Мюзик/ EMI.

От 16:00ч до началото на концерта за доброто настроение на феновете ще се пускат парчета на любими метъл банди, които ще озвучават целия стадион Локомотив....

Потребителски аватар
Printmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Printmaster » Чет 31 май 2007 22:15

Аз мисля да се мотаем наоколо и като видим, че повече народ се запътва да влиза и ние с тях :wink:

Потребителски аватар
Dare_Devil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dare_Devil » Пет 01 юни 2007 8:47

Аз нямам голям избор - така или иначе до 17:15 съм на бачкане... Т.е. като свърша тръгвам за стадиона с жената и с някои колеги

Потребителски аватар
Nick_axe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nick_axe » Пет 01 юни 2007 9:03

blue_shadow написа:ето малко новини от SME:
...Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 16:30ч. За пореден път призоваваме всички, закупили бители за шоуто, да организират придвижването си към стадион Локомотив в ранния следобед.
Организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис и Каменица са подготвили за тях много приятни емоции в часовете преди началото на концерта. На стадиона ще има изобилие от леденостудена „Каменица”, която няма опасност да свърши, защото са предвидени 11 точки на продажба, 25 съоръжения и 50 крана за наливна бира. В зоната на стадиона ще бъдат разположени и различни щандове с храни, както и официален с мърчъндайзинг на АЙРЪН МЕЙДЪН – шапки, фланелки и дискове с последния размазващ албум на групата „A Matter Of Life And Death”, който излиза у нас за Анимато Мюзик/ EMI.

От 16:00ч до началото на концерта за доброто настроение на феновете ще се пускат парчета на любими метъл банди, които ще озвучават целия стадион Локомотив....

дано да са осигурили повече WC че по-миналата година на Black Sabbath опикахме пейзажа :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”