Динамо-невероятни магии....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Re: Динамо-невероятни магии....

Мнениеот fox_vt » Вто 01 окт 2013 19:04

Мани мани в тая тема дойдоха неверниците и до там,купува продава и т н .Добре а нещата който не са със участието на публика.Обяснете моля ходенето по вода,плексигласа не върши работа около него обикалят моторници и корабчета.Обяснете слизането по фасадата на сграда прав!!Обяснете навеждането назад до хоризонтално положение и то на един крак-знам има такива обувки които се законтрят във специален болт-обяснете как ще издържиш тежеста на цялото тяло на един крак при това положение.Обяснете връзването на връзките на обувките без да се докосват и всички други неща без да участва публика.Аз не мога вие като не вярвате значи имате обяснение ако нямате си остава празни приказки.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Вто 01 окт 2013 19:15

http://www.youtube.com/watch?v=uxFAcgzPEkQ
Да не сте на 13 бе, какво ви става ?

Sent from my mother fucking pc!
Прикачени файлове
images11111.jpg
images11111.jpg (13.79 KиБ) Видяна 2566 пъти

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Вто 01 окт 2013 19:36

Да ето намери се някой който показа как става номера :th_up за това говорех като много знаете покажете как става а не са мотой бил такъв онакъв плащал мамил и т н.Но както казах и аз това е вероятния номер който обяснява.forski давай нататък как се слиза по фасадата на сграда-за завъртяната камера ясно ама от фасадата скача на земята без камерата да мърда да не говорим че публиката е до него

Потребителски аватар
sodata1
Автомобил: BMW
Двигател: 330XD

Мнениеот sodata1 » Вто 01 окт 2013 19:42

Някои неща които прави са уникални,то е ясно,че всичко е илюзия но е факт,че са уникални!Сменянето на цифрите по банкнотите,махането на дупката на ключа,смаляването на телефон,местенето на камерата на телефона на друго място,вдигането на 155кг. от лежанка при положение,че проверяват дали има въжета по щангата,оставянето на разтопен отпечатък от ръката му на стъкло в магазин и кво ли още не-местенето на естествен тен от часовник на ръката!Ясно е,че всичко е зрителна измама но е много добре направено и аз му се кефя на пича!

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Вто 01 окт 2013 19:45

Колега много от номерата ги има в You Tube и по-разни други сайтове и форуми, Динамо не открива топлата вода, много други илюзионисти правят същите номера, просто нямат тази превилегия да ги дават по Дискавъри :smile

п.п. Инъче предаването е готино и го гледам с интерес!
Дейвид Блейн и Kрис Ейнджъл са не по-малко добри и извънземни от Динамо :smile

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2347697/How-DOES-Dynamo-Illusionist-Steven-Frayne-novel-way-catching-bus.html

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 02 окт 2013 6:26

fox_vt написа:Да ето намери се някой който показа как става номера :th_up за това говорех като много знаете покажете как става а не са мотой бил такъв онакъв плащал мамил и т н.Но както казах и аз това е вероятния номер който обяснява.forski давай нататък как се слиза по фасадата на сграда-за завъртяната камера ясно ама от фасадата скача на земята без камерата да мърда да не говорим че публиката е до него
Мноо ясно - тва е Спиндерман дегизиран като Динамо.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 02 окт 2013 6:56

fox_vt написа:Обяснете моля ходенето по вода...Обяснете слизането по фасадата на сграда прав!!Обяснете навеждането назад до хоризонтално положение Обяснете връзването на връзките на обувките...

Баси...не знаеш ли как така Хари Потър лети на метла, а оная пенсия Гандалф прави светкавици... :mhihi :mhihi :mhihi

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Сря 02 окт 2013 19:56

Мошенник си е , защо сега му излезе модата ? Да очакваме и номера на летящият Честмир или Румбурак :icon_lol

Потребителски аватар
zzzzzzz
Автомобил: Golf Mk3
Двигател: ADD

Мнениеот zzzzzzz » Чет 03 окт 2013 9:56

Добре де защо го оплювате човека все едно ви е откраднал парите. Той забавлява хората, който иска да му вярва, който иска да се съмнява ама що го категоризирате все едно е престъпник. По тая логика всеки илюзионист е мошеник, защото успява да скрие истината за трика от вас. Ми айде да ги линчуваме. Не можете ли да приемете нещата, каквито са...

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 03 окт 2013 10:21

https://www.facebook.com/DokumentalniFilmiBG/posts/548831091827631 :mhihi
Mагия, магия, колко да е магия?

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Чет 03 окт 2013 18:12

zzzzzzz написа:.....

Мисълта ми беше , че не е извънземен . Докато не се отвори темата тук , аз дори не бях и чувал за него .На мен такива неща не ми правят впечатление , кой както си иска така да си изкарва парите .... Бил виртуоз , бил извънземен , утре като му свършат номерата и ще излезе в пенсия . Копърката /Копърфилд / вече почти никой не го споменава , направи милионите дреме му на меката вълшебна пръчица.

Потребителски аватар
zzzzzzz
Автомобил: Golf Mk3
Двигател: ADD

Мнениеот zzzzzzz » Пет 04 окт 2013 7:36

Според панспермията всички сме извънземни :Mr Green Fun . Копърфийлд направи, каквото можа и естествено излезе в пенсия един вид. Но това не означава, че не беше голям илюзионист. Скри Статуята, скри совалката, скри влака, скри к'вото можа и накрая и той се скри. Тоя Динамичния го очаква същото стационарно позициониране. Всеки човек, направил милиони, съвсем нормално ще иска да се скрие от света, да си гледа кефа и да си харчи парите без някой папарак да го осветява докато ака сутрин :icon_lol

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Вто 08 окт 2013 7:34

Разликата е,че някои трикове тават само с "магията" на киното.Не знам дали всъщност това не е и замисъла-да се забавляват хората пред екрана с невъзможни за правене в реални условия неща.Гледам Динамо отдавна и нито за миг не съм повярвал,че е извънземен.Даже отначало се дразнех за начина на мамене-телевизията.Докато истинския илюзионист разчита на ловкоста си,то тук се разчита на оператори и редактори.Но пък наистина е интересно.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Вто 08 окт 2013 13:07

Как го нахранихте човека. :icon_lol
Идеята на всичко това, е да вярваш в него. Че не е извънземен е ясно, но пък се старае да се прави на такъв :Mr Green Fun .
Следя от доста време всякакви магьосници, илюзионисти и т.н и нещото, което ми направи впечатление, и никой от вас не спомена , е че 90% от триковете са Физика !Доказвано е не веднъж :smile
Един епизод се развиваше в сервиз за атомобили, и собственика беше изумен от маг-а, защото след намокряне с една гъба се появи името на яхтата на същия човек, името на дъщеря му, татуировката му и т.н. И в крайна сметка, се оказа че за да го направят, са проучвали човека дълго време, разбрали са всички тези неща за него и са се договорили с майсторите в сервиза да боядисат колата с термобоя и под нея да бъдат изписани всички тези неща :) Та магьосника накисва гъба в топла вода и от черен капак се появява светъл цвят с гореспоменатите надписи. После мокри със студена вода, и всичко се връща в изходна позиция :mhihi

Sent via carrier pigeon

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 11 окт 2013 21:54

:rolleyes

Върни се в “ОФФ-Топик - други”