ЛЕКА МУ ПРЪСТ, ДА ПОЧИВА В МИР Много ми харесваше този човек, не го познавах, но винаги когато съм го гледал по телевизията или съм го слушал по радиото ме е развеселявал. МИР НА ПРАХА МУ и ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ Ще липсва на много хора
Жалко! Странен, но с много богата култура човек! В едно предаване разказваше как пътувал на автостоп, но забравил нещо и помолил да го свалят. След минута товарен камион помел колата. Явно така му е било писано-катастрофа! А за шофьора, който е пил и е карал като луд- затвор!
Днес в вестника имаше схема на катастрофата и се оказава че мерцедеса се е ударил със 120км/ч в бус който е карал в НАЙ-ЛЯВАТА ЛЕНТА НА БУЛЕВАРДА ! Най-вероятно е изпреварвал колата пред него /нали има и трета кола/ с невероятните 80км/ч и този с мерцедеса като е бил малко на градус изобщо не е разбрал че толкова бързо ще го настигне и ще му влезе отзад ! Винаги много са ме кефели такива дето карат най в ляво с около 80 и въобще не им пука че там всички са с поне 110 и постоянно има изпреварване отдясно на такива тъпи елементи /не от мен разбира се а от такива с коли по 200++кс/ !