Muncho написа:Нах-нах![]()
37.65 KB (38,554 Bytes)
мноу хитро - ядеме доматите с колците да знаеш

dobrinb написа:Hertz написа:Не разбирам какво точно искат модератори и администратори?
Ако се премахне опцията Динамичен Аватар: (Въведете URL, от където Аватара ще се зарежда директно.) единствения начин за ползване на лукса "аватар" ще е възможен чрез хостване на сървъра на форума, а там пространството е ограничено на 10кБ. Така всички проблеми се решават веднага и няма да има нужда да се следи дали аватарите са големи или малки...
П.п. Ако пространството е ограничено не на 10кБ, а примерно на 15 или 20кБ и се премахне динамичния аватар мисля (без никакви обсъждания) че всичко ще си дойде на мястото. Пък и не виждам смисъл да се обсъждат някви правила от потребителите. Щом е взето решене, темата трябваше да е заключена и просто да уведомява че ще има разчистване на аватарите, а не както е сега всеки да пише каквото му дойде на ум!
Искат да се спазват правилата... Не са много...
,че аватара трябва да се смени да се сменя,аре кво толкова аз моя го смених и толкова,но както казват колегите принципа е важен,вместо Вили да триеш можеше да пуснеш едно лично на всеки който е сгрешил,да обясниш какъв е проблема и че ако не се оправи аватара ще следва едноседмичен бан или изтриване на аватара и готово нещата заспиват.Ама вие ............Hertz написа:Аватара на GTI:23.98 KB (24556 bytes)
17.43 KB (17844 bytes)
Не мисля че ще станат по малки каквото и да ги правим
А за качеството им да не говорим![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта