гУлем "майстор" от форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 20 мар 2007 15:40

С риск да превърнем темата в спам, ти казвам че до сега четох темата...
"СКАЧАМ" защото всички изведнъж станахте светци... Ако си идвал на месечна среща ще забележиш как 80% от колите със стикери се изнизват с мръсна газ, с голфаджийско каране... Квото го подхванахте човека...
А пък да ти кажа стикерите нямат никакво значение... Аз имам 2 големи, и не ми пука дали някой ще ми сваля шапка че съм му дал път, или ще ме псува че съм го изпреварил със 200 при ограничение 70... Винаги има първи път, всеки греши...
Аз имам стикер не за да рекламирам форума, ами просто защото ме кефи, хората са готини, забавни и може да се разчита на тях, но това по никакъв начин не влияе на начина ми на шофиране.

Като ми викаш да не скачам, можеш ли с ръка на сърце да ми кажеш,че никога не си минал на червено, че не си превишил скоростта, че не си засякъл някой или че не си се престроявал "селската".
Ако кажеш че не си правил никое от изброените ще спра да споделям мнението си, защото явно ще съм далеч от истината :stumm

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Вто 20 мар 2007 16:04

Tishku написа: Ако си идвал на месечна среща ще забележиш как 80% от колите със стикери се изнизват с мръсна газ, с голфаджийско каране... А пък да ти кажа стикерите нямат никакво значение... Аз имам 2 големи, и не ми пука дали някой ще ми сваля шапка че съм му дал път, или ще ме псува че съм го изпреварил със 200 при ограничение 70... Като ми викаш да не скачам, можеш ли с ръка на сърце да ми кажеш,че никога не си минал на червено, че не си превишил скоростта, че не си засякъл някой или че не си се престроявал "селската".
Ако кажеш че не си правил никое от изброените ще спра да споделям мнението си, защото явно ще съм далеч от истината :stumm

Първо,да,прав си,никога не съм идвал на срещи,и не познавам никого от форума! :wink:
За стикерите-това ,че не те интересуват другите шофьори,си е твий проблем.Не разбирам липсата ти на толерантност,ма това си е твоя работа.Въпреки,че (дано не съм прав)това доста те доближава до този манталитет,срещу който така подскачаш.
С ръка на сърцето мога да ти кажа,че съм минавал на червено,когато е трябвало да се изнеса от кръстовището,в което съм влязъл на зелено.
Скоростта ,с която съм се движил,винаги е била съобразена с възможностите на колата,както и моите,и със ситуациата на пътя.
Селската не съм се престроявал.Мога да си спомня последния път ,когато засякъх друга кола.Беше моментно разсейване,а колата ми беше в "Мъртвата точка"на страничното огледало.Отляво!Да не кажем,че бях с предимство,но това е друга тема.И беше преди 6 години.
Това е.
Пък ти си скачай.
Пийс!

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Вто 20 мар 2007 16:07

ауууууу, горкият колега, жив го изядохте.

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 20 мар 2007 16:10

Iavor,сигурно съм от най-толерантните голфаджии :) Който ме познава ще потвърди, въпроса не е в мен, а в това че не оставихте шанс на човека...
Да не е бил прав, но на всеки се случва и точно това исках да покажа.
А за скачането, споко мирен сам си аз :D Няма нужда от пийс щото той не е бил нарушаван :wink:
Поздрави :handshake

Потребителски аватар
Iavor

Мнениеот Iavor » Вто 20 мар 2007 16:11

:wink:

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Вто 20 мар 2007 16:24

Толкоз коли съм срещал със сткери на клуба и като попитам шофера, кой си, идваш ли срещите, как ти е ника.., отговора е:

"Ами аз влизам чат пат, веднъж в месеца, а стикера ми го даде един колега.." :sly

Така, че може въобще и да не види темата и прочете темата... :roll:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 20 мар 2007 16:26

Spectre написа:..."Ами аз влизам чат пат..:roll:

И аз така. Влизам веднъж на ден само. Влизам в 9:15 всяка сутрин.. И излизам в 18:15 всяка вечер :D

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 20 мар 2007 16:32

аве,няма ли модул за вас :twisted:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 20 мар 2007 16:33

все чакаме някой да се покае, ама ядец

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Вто 20 мар 2007 16:54

spam Bobo7 още ли не е открил въпросния колега :shock mhihi

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 20 мар 2007 16:57

stanimir написа:Еми а честито!
И не си ли призна?
Аз май се сещам кой е,ама ще си трая,айде
инак-аз продължавам да чакам стикери някога да се пуснат,ама......явно няма
на тоя да му се свялт стикерите и да се изнесат на търг,ахах,аз щ еги купя

Ами кажи кой е, та да го линчуваме на срещата, ако изобщо дойде :twisted: . А не ми се нрави много фактът, че се дават стикери на хора, които не влизат във форума и не ги интересува какво се пише тук и към какви идеали се стремим.( "един колега ми го даде" ). "щото ме кефи" - не е правилно според мен да се разсъждава така, защото щом си ги сложил тези лепенки, значи се стремиш да си максимално примерен участник в движението и толерантен към всички на пътя. Никога не мърдам колата от една лента в друга без мигач! Ръката ми сама пипа по навик лостчето, ако реша да променям лентите. За това нещо не приемам никакви извинения и правя забележки на всеки, при когото съм се возил и който не пуска мигач. Защото не струва никакво усилие да го пуснеш, а те спасява от доста гадни работи. Освен това даването на мигач e и един вид уважение към движещия се в неговата си лента. Много мразя хора, които се бутат пред мен без мигачи. Ако някой пуска мигач, веднага го пускам, но ако не даде и се опита да се бута в моето платно, няма шанс да го пусна. Това си е до манталитет, защото сме тъпи и прости и 90% не осъзнават за какво изобщо са на тоя скапан свят и се изтребваме тука като японски камикадзета :shock :evil:

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 20 мар 2007 16:57

нема шанс явно колегата липсва или довечара ще се появи, :twisted:

Потребителски аватар
Iavor

Мнениеот Iavor » Вто 20 мар 2007 17:01

scuba написа:
Spectre написа:..."Ами аз влизам чат пат..:roll:

И аз така. Влизам веднъж на ден само. Влизам в 9:15 всяка сутрин.. И излизам в 18:15 всяка вечер :D

И аз така.Много искам да се запозная с посетители на форума,и главно- с Мети.
Мога ли да дойда на някоя среща? :ihihih: :yahoo:

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Вто 20 мар 2007 17:03

lowrider написа:spam Bobo7 още ли не е открил въпросния колега :shock mhihi

Той го познава, няма какво да го открива. Ако е този от снимката и си е махнал отзад стикера, защото съгласете се не изглежда добре позициониран... - то няколко хора от тука го познават, то си пише в онази тема от линка!
До тук достатъчно се изписа по случая мисля, като го видите му кажете на момчето и така...

:roll:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 20 мар 2007 17:07

може и да не е той :roll:
защо да го набеждаваме
аз лично не го познавам де