Това не е отбор!!!!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Kalinn написа:reinhard написа:Май и слабо поколение се събра
Не!!! не е от поколението,сега имаме най-скъпте играчи - просто няма я отборната игра,а във футбола тя е най важна!!! Стоичков е най виновен за това.
Гледай че повечето е медийни раздувки - умират да ги хвалят.всичките ни "звезди" играят във второразредни европейски отбори.нямаме нито един фуболист в европейски гранд където има хървати,украинци и т.н.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
reinhard написа:Kalinn написа:reinhard написа:Май и слабо поколение се събра
Не!!! не е от поколението,сега имаме най-скъпте играчи - просто няма я отборната игра,а във футбола тя е най важна!!! Стоичков е най виновен за това.
Гледай че повечето е медийни раздувки - умират да ги хвалят.всичките ни "звезди" играят във второразредни европейски отбори.нямаме нито един фуболист в европейски гранд където има хървати,украинци и т.н.
Абе футболистите са ни добри. Поотделно. Друг е проблема. Че Стоичков е слаб треньор - това е ясно на всички. Но това за бойкота на играчите с/у треньора според мен е много вероятно. А след като са решили да бойкотират, защо и да не спечелят някой лев, като заложат за х?
Тази вероятност за българи винаги е възможна за съжалениеACCELERATOR написа:reinhard написа:Kalinn написа:reinhard написа:Май и слабо поколение се събра
Абе футболистите са ни добри. Поотделно. Друг е проблема. Че Стоичков е слаб треньор - това е ясно на всички. Но това за бойкота на играчите с/у треньора според мен е много вероятно. А след като са решили да бойкотират, защо и да не спечелят някой лев, като заложат за х?

Последна промяна от reinhard на Сря 28 мар 2007 22:04, променено общо 3 пъти.
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
slavi tsvetkov написа:А дали има няква логика Стилян Петров да се е върнал в националния именно заради бойкот на Стойчков!
И аз си го мисля това. Стоичков е човек със сложен характер, и без подход според мен. Стелян просто беше първия, на който му дойде до гуша дотолкова, че да си тръгне, но предполагам, че и на останалите футболисти им е писнало вече.
А за това, че нямат физиономия и стил, а поотделно са добри играчи - виновен може да бъде само треньора.
ACCELERATOR написа:slavi tsvetkov написа:А дали има няква логика Стилян Петров да се е върнал в националния именно заради бойкот на Стойчков!
И аз си го мисля това. Стоичков е човек със сложен характер, и без подход според мен. Стелян просто беше първия, на който му дойде до гуша дотолкова, че да си тръгне, но предполагам, че и на останалите футболисти им е писнало вече.
А за това, че нямат физиономия и стил, а поотделно са добри играчи - виновен може да бъде само треньора.
И не само той а доста треньори преди него.откога не сме се опъвали на големите.бием слабаците и чат - пат средняците

- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snoopgod написа:няма кво да си говорим.....просто и камата да улети не виждам кой ще го смени......ми май няма освен да е некой не българин![]()
не забравяйте че срещу тим затворил се не се играе лесно
Прав си спор няма,ама Албания братче

1:16 ни беше май головата разлика

- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Момчета истаната е някъде по средата
от една страна отбора не е особено силен, има добри играчи, но има и такива дето нямат никакво място в отбора като Гошко Пеев, Зоран, Киш ли е миш ли е, Чавдар е много слаб, Вагнер няма място(макар, че съм от Левски
), Стилянчо въобще не ми е ясно за какво се върна с тая игра и така, а има много добри играчи(не само в Левски
) които не намират място в отбора заради мениджърски интереси - например Електричката, който е в страшна форма и нямаме друг флангови играч като него изобщо не е в състава.
От друга страна Ицо, който до скоро, не знам защо, но подкрепях, доказа, че не става за треньор - лошо подредения състав и неадекватните смени(особено фрапираща беше тази на Йовов с Телкийски, не че Йовов не беше за вадене, ама да пратиш Пеев да играе като дясно крило...
е те това не можах да го разбера) логично доведоха до този резултат.
Шансове за класиране разбира се още има - ако бием Холандия като гост и мамалигарите тука, и въоще трябва да бием до край, но аз си мисля, че най-лошото тепърва предстои...
Абе ще си гледаме спокойно европейското, без излишни емоции и ядове

от една страна отбора не е особено силен, има добри играчи, но има и такива дето нямат никакво място в отбора като Гошко Пеев, Зоран, Киш ли е миш ли е, Чавдар е много слаб, Вагнер няма място(макар, че съм от Левски

От друга страна Ицо, който до скоро, не знам защо, но подкрепях, доказа, че не става за треньор - лошо подредения състав и неадекватните смени(особено фрапираща беше тази на Йовов с Телкийски, не че Йовов не беше за вадене, ама да пратиш Пеев да играе като дясно крило...

Шансове за класиране разбира се още има - ако бием Холандия като гост и мамалигарите тука, и въоще трябва да бием до край, но аз си мисля, че най-лошото тепърва предстои...

- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
evgenyh написа:Момчета истаната е някъде по средата![]()
от една страна отбора не е особено силен, има добри играчи, но има и такива дето нямат никакво място в отбора като Гошко Пеев, Зоран, Киш ли е миш ли е, Чавдар е много слаб, Вагнер няма място(макар, че съм от Левски), Стилянчо въобще не ми е ясно за какво се върна с тая игра и така, а има много добри играчи(не само в Левски
) които не намират място в отбора заради мениджърски интереси - например Електричката, който е в страшна форма и нямаме друг флангови играч като него изобщо не е в състава.
От друга страна Ицо, който до скоро, не знам защо, но подкрепях, доказа, че не става за треньор - лошо подредения състав и неадекватните смени(особено фрапираща беше тази на Йовов с Телкийски, не че Йовов не беше за вадене, ама да пратиш Пеев да играе като дясно крило...е те това не можах да го разбера) логично доведоха до този резултат.
Много вярно

...Докато ние го разнищваме,човека е непоправим оптимист http://www.sportal.bg/article/?Section=1&ID=42109 ....но само с оптимизъм ако ставаше

Върни се в “ОФФ-Топик - други”