Това не е отбор!!!!!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Сря 28 мар 2007 21:32

националния играе зада му върви на Л.Танев мениджерийката - Георги Пеев и на резервната не го пускат да седне ама в националния може - ПОЗОР :evil:

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Сря 28 мар 2007 21:55

Kalinn написа:
reinhard написа:Май и слабо поколение се събра :(

Не!!! не е от поколението,сега имаме най-скъпте играчи - просто няма я отборната игра,а във футбола тя е най важна!!! Стоичков е най виновен за това. :(

Гледай че повечето е медийни раздувки - умират да ги хвалят.всичките ни "звезди" играят във второразредни европейски отбори.нямаме нито един фуболист в европейски гранд където има хървати,украинци и т.н.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 28 мар 2007 21:58

reinhard написа:
Kalinn написа:

Не!!! не е от поколението,сега имаме най-скъпте играчи - просто няма я отборната игра,а във футбола тя е най важна!!! Стоичков е най виновен за това. :(

Гледай че повечето е медийни раздувки - умират да ги хвалят.всичките ни "звезди" играят във второразредни европейски отбори.нямаме нито един фуболист в европейски гранд където има хървати,украинци и т.н.

Абе футболистите са ни добри. Поотделно. Друг е проблема. Че Стоичков е слаб треньор - това е ясно на всички. Но това за бойкота на играчите с/у треньора според мен е много вероятно. А след като са решили да бойкотират, защо и да не спечелят някой лев, като заложат за х?

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Сря 28 мар 2007 22:02

ACCELERATOR написа:
reinhard написа:
Kalinn написа:

Абе футболистите са ни добри. Поотделно. Друг е проблема. Че Стоичков е слаб треньор - това е ясно на всички. Но това за бойкота на играчите с/у треньора според мен е много вероятно. А след като са решили да бойкотират, защо и да не спечелят някой лев, като заложат за х?
Тази вероятност за българи винаги е възможна за съжаление :( Стоичков че е некадърник-спор няма.Ама нац.отбор откога не е имал запонящ се мач.Нямат физиономия.можете ли да кажете типична схема на игра на отбора ни или типичен стил.какъв футбол играе България-атакуващ ли,защитен ли :dontknow: като кажеш примерно Италия или Англия всеки си предсавя стил.При нас това го няма :(

Последна промяна от reinhard на Сря 28 мар 2007 22:04, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
slavi tsvetkov
Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
Двигател: 2023
Контакти:

Мнениеот slavi tsvetkov » Сря 28 мар 2007 22:02

А дали има няква логика Стилян Петров да се е върнал в националния именно заради бойкот на Стойчков!

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 28 мар 2007 22:09

slavi tsvetkov написа:А дали има няква логика Стилян Петров да се е върнал в националния именно заради бойкот на Стойчков!

И аз си го мисля това. Стоичков е човек със сложен характер, и без подход според мен. Стелян просто беше първия, на който му дойде до гуша дотолкова, че да си тръгне, но предполагам, че и на останалите футболисти им е писнало вече.
А за това, че нямат физиономия и стил, а поотделно са добри играчи - виновен може да бъде само треньора.

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Сря 28 мар 2007 22:13

ACCELERATOR написа:
slavi tsvetkov написа:А дали има няква логика Стилян Петров да се е върнал в националния именно заради бойкот на Стойчков!

И аз си го мисля това. Стоичков е човек със сложен характер, и без подход според мен. Стелян просто беше първия, на който му дойде до гуша дотолкова, че да си тръгне, но предполагам, че и на останалите футболисти им е писнало вече.
А за това, че нямат физиономия и стил, а поотделно са добри играчи - виновен може да бъде само треньора.

И не само той а доста треньори преди него.откога не сме се опъвали на големите.бием слабаците и чат - пат средняците :(

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Сря 28 мар 2007 22:15

Тренера не е виновен !!!!! Кой освен Бербатов и Телкийски игра да не говорим ,че това са всъщност най-добрите футболисти на България вмомента! А тоя Велизар Димитров не е футболист за мен !!!!

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Сря 28 мар 2007 23:07

Момчета, 94та никога няма да се върне! Слабаци сме и тва е. Вече не гледам мачовете на националния - няма смисъл да се ядосвам. Май май Стойчков е калпав треньор...

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Сря 28 мар 2007 23:17

няма кво да си говорим.....просто и камата да улети не виждам кой ще го смени......ми май няма освен да е некой не българин :roll:

а и не забравяйте че срещу тим затворил се не се играе лесно :idea:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Сря 28 мар 2007 23:21

snoopgod написа:няма кво да си говорим.....просто и камата да улети не виждам кой ще го смени......ми май няма освен да е некой не българин :roll:

не забравяйте че срещу тим затворил се не се играе лесно :idea:

Прав си спор няма,ама Албания братче :roll: Дет се вика ако така играем на европейското /ако се класираме/ по добре да не стигаме дотам.Още немога да превъзмогна последното.
1:16 ни беше май головата разлика :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
Jousi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jousi » Сря 28 мар 2007 23:44

И аз съм разочарован...не, че съм очаквал много де...
Но все пак си мисля, че трябва да ги подкрепяме...
:patriot

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Чет 29 мар 2007 1:38

Момчета истаната е някъде по средата :idea:
от една страна отбора не е особено силен, има добри играчи, но има и такива дето нямат никакво място в отбора като Гошко Пеев, Зоран, Киш ли е миш ли е, Чавдар е много слаб, Вагнер няма място(макар, че съм от Левски :wink: ), Стилянчо въобще не ми е ясно за какво се върна с тая игра и така, а има много добри играчи(не само в Левски :wink: ) които не намират място в отбора заради мениджърски интереси - например Електричката, който е в страшна форма и нямаме друг флангови играч като него изобщо не е в състава.
От друга страна Ицо, който до скоро, не знам защо, но подкрепях, доказа, че не става за треньор - лошо подредения състав и неадекватните смени(особено фрапираща беше тази на Йовов с Телкийски, не че Йовов не беше за вадене, ама да пратиш Пеев да играе като дясно крило... :screwy е те това не можах да го разбера) логично доведоха до този резултат.

Шансове за класиране разбира се още има - ако бием Холандия като гост и мамалигарите тука, и въоще трябва да бием до край, но аз си мисля, че най-лошото тепърва предстои...

Абе ще си гледаме спокойно европейското, без излишни емоции и ядове :twisted:

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Чет 29 мар 2007 5:41

evgenyh написа:Момчета истаната е някъде по средата :idea:
от една страна отбора не е особено силен, има добри играчи, но има и такива дето нямат никакво място в отбора като Гошко Пеев, Зоран, Киш ли е миш ли е, Чавдар е много слаб, Вагнер няма място(макар, че съм от Левски :wink: ), Стилянчо въобще не ми е ясно за какво се върна с тая игра и така, а има много добри играчи(не само в Левски :wink: ) които не намират място в отбора заради мениджърски интереси - например Електричката, който е в страшна форма и нямаме друг флангови играч като него изобщо не е в състава.
От друга страна Ицо, който до скоро, не знам защо, но подкрепях, доказа, че не става за треньор - лошо подредения състав и неадекватните смени(особено фрапираща беше тази на Йовов с Телкийски, не че Йовов не беше за вадене, ама да пратиш Пеев да играе като дясно крило... :screwy е те това не можах да го разбера) логично доведоха до този резултат.

Шансове за класиране разбира се още има - ако бием Холандия като гост и мамалигарите тука, и въоще трябва да бием до край, но аз си мисля, че най-лошото тепърва предстои...

Абе ще си гледаме спокойно европейското, без излишни емоции и ядове :twisted:

Много вярно :wink:
...Докато ние го разнищваме,човека е непоправим оптимист http://www.sportal.bg/article/?Section=1&ID=42109 ....но само с оптимизъм ако ставаше :?

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Чет 29 мар 2007 7:10

зле, много зле :(

Върни се в “ОФФ-Топик - други”