Не пробвайте да правите Секс в Голф 1
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Бе не разчитай на колата много-ти ако си майстор и в Москвич ще ги връткаш/питай на бащата Космича-горкичкия-що дупки и ожулвания имаше по тапицерията!!!/shenko_i написа:kozunak на теб определено ти трябва Sharan или Transporter![]()
на мен в пасата ми е супер а за мацките няма да говоря даже не им трябва съркопляване за да се възбудят щом влезнат в машината самички се възбуждат

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз го прайм само в чужди коли (по възможност на мацката в колата) щото няма да го преживея ако нещо се омаже тапицерията или се скъса и смачка нещо
Иначе за Пасат-а може оргия да се направи в комби-то, а от мъниците според мен Фиат Уно е най-доброто, горещо са ми го препоръчвали за секс и специално са ми демонстирали кат се мръднат предните седалки и се сгънат напред и става некав салон отзад 

mad_doctor написа:Аз го прайм само в чужди коли (по възможност на мацката в колата) щото няма да го преживея ако нещо се омаже тапицерията или се скъса и смачка нещоИначе за Пасат-а може оргия да се направи в комби-то, а от мъниците според мен Фиат Уно е най-доброто, горещо са ми го препоръчвали за секс и специално са ми демонстирали кат се мръднат предните седалки и се сгънат напред и става некав салон отзад
уното е просто супер
и предната седалка пада с леко натискане съвсем елегантно
не като на голфа да въртиш 5 минути и да изгубиш ефекта на изненадата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”