Oтносно карането в ляво

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пет 13 апр 2007 20:18

Клаксон ,изпреварване от дясно,среден пръст и мръсна газ.
или минаваш пред него и още по-бавно :lol:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Пет 13 апр 2007 20:22

vladtod® написа:Клаксон ,изпреварване от дясно,среден пръст и мръсна газ.

Ей тва е най-добре! Само и малко със светлините да си поиграеш.... :wink:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 13 апр 2007 20:33

Добре де, не осъзнаваш ли, че в града карането в лявата лента е РАЗРЕШЕНО :?: За какво им показваш пръсти на хората? Какво са ти направили? После замисляш ли се от къде идва лошата слава на голфаджията?

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 13 апр 2007 20:44

Аз пък в града си карам където ми е удобно (няма дупки), и с колкото ми е удобно. Ако карам наистина бавно, щото и тва се случва понякога, пускам аварийки и се скривам вдясно, но при всички останали случаи не ме е*е, ако ще и президента да е зад мен. Няма да си троша колата заради някой, който "бърза", и на следващия светофар пак е до мен :roll:
Извън града вече е друго - там съм вляво само ако изпреварвам.

stil
Автомобил: VW Polo 1991
Двигател: NZ

Мнениеот stil » Пет 13 апр 2007 20:52

musura написа:Добре де, не осъзнаваш ли...

Защо трябва да го ОСЪЗНАВА?
Достатъчно е само да го ЗНАЕ. Ама не би - научават само простотиите.

Баси, този форум отива на зле. Преди влизах с удоволствие, а напоследък - глупости в повечето теми.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 13 апр 2007 20:58

Tyan написа:аз им светкам бипкам, бал съм ги .... много напоследък зачести влаченето в ляво ...... или любимото ...тир движещ се с 34 км в час на магистрала изпреварва такъв дето се движи с 32 ..... за всички в ляво член ... ряяяззз ..и 3 км изпреварване :) друго любимо някой ме изпреварва с огромен ряз ..остава в ляво ... и сваля скоростта си с 30 км .....

Аз пък вчера имах такъв случай : 5 мин се готви да изпревари на прав участък камион и тръгна в момента в който се зададе насреща кола. Камиона излезе на банкета и наби спирачки, вдигна пушилка , насрещното голфче и то плътно в дясно и спря , а нашият идот продължи напред все едно нищо не е станало.
Изпреварвам камиона и настигам нашият идиот - карам на фарове , пускам и дългите и клаксона защото ми затвори пътя / тръгна да изпреварва друг камион и се влачи/ Застигам го с голяма скорост и идиота наби спирачки както е в лявата лента :shock

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 13 апр 2007 21:23

kris11 написа:
Tyan написа:аз им светкам бипкам, бал съм ги .... много напоследък зачести влаченето в ляво ...... или любимото ...тир движещ се с 34 км в час на магистрала изпреварва такъв дето се движи с 32 ..... за всички в ляво член ... ряяяззз ..и 3 км изпреварване :) друго любимо някой ме изпреварва с огромен ряз ..остава в ляво ... и сваля скоростта си с 30 км .....

Аз пък вчера имах такъв случай : 5 мин се готви да изпревари на прав участък камион и тръгна в момента в който се зададе насреща кола. Камиона излезе на банкета и наби спирачки, вдигна пушилка , насрещното голфче и то плътно в дясно и спря , а нашият идот продължи напред все едно нищо не е станало.
Изпреварвам камиона и настигам нашият идиот - карам на фарове , пускам и дългите и клаксона защото ми затвори пътя / тръгна да изпреварва друг камион и се влачи/ Застигам го с голяма скорост и идиота наби спирачки както е в лявата лента :shock

Такива идиоти ги задминаваш по най-бързия начин, и му оставяш възможно най-голямо разстояние до колата, защото явно не е в час, и не се знае каква простотия може да направи, още повече ако почнеш да му бипкаш и светкаш - най-много да се притесни още повече и да направи още по-голяма простотия ;-)

Потребителски аватар
dieselfan
Автомобил:
Двигател:

абе Винаги ама Вингажи трябва да се кара в лявата лената

Мнениеот dieselfan » Съб 14 апр 2007 2:04

абе Винаги ама Винаги трябва да се кара в лявата лената защото в дясната лента са:

1. Всички огромни дупки
2.Всички канали без шахти
3. Всички Кофи за боклук седят в дясната лента
4. Всички Паркирани Коли и Предемеди са в дясната лента
5. и много други са единствено в дясната лента

така че карането в лява лента е най-разумно независимо от скоростта !!!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 14 апр 2007 2:29

Tyan написа: ...... или любимото ...тир движещ се с 34 км в час на магистрала изпреварва такъв дето се движи с 32 ..... за всички в ляво член ... ряяяззз ..и 3 км изпреварване :) .....

в такъв случай, аварийната лента е точно за тебе :roll:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Съб 14 апр 2007 6:59

ebemti написа:
Tyan написа: ...... или любимото ...тир движещ се с 34 км в час на магистрала изпреварва такъв дето се движи с 32 ..... за всички в ляво член ... ряяяззз ..и 3 км изпреварване :) .....

в такъв случай, аварийната лента е точно за тебе :roll:

У това па е много гадно някой да те изпреварва от аварийната лента особенно на магистрала.А и на цариградско у бус лентата също има некви рацери.Ама иначе много си ме кефи цариградското,стават най добрите слаломи в бг. :twisted: :snorkel02

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Съб 14 апр 2007 12:49

Kahn_Fan написа:

Ей тва е най-добре! Само и малко със светлините да си поиграеш.... :wink:

Или пук в лента за право на кърстовище тои дава мигач и че ше завива на ляво и чака, последния пат ме хвана в лошо настроение, беше млад таксиметров шофиор... изяде бронята и се одмести, даже не посмя да ме погледне.......

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Re: абе Винаги ама Вингажи трябва да се кара в лявата лената

Мнениеот Vlad777 » Съб 14 апр 2007 16:58

dieselfan написа:абе Винаги ама Винаги трябва да се кара в лявата лената защото в дясната лента са:

1. Всички огромни дупки
2.Всички канали без шахти
3. Всички Кофи за боклук седят в дясната лента
4. Всички Паркирани Коли и Предемеди са в дясната лента
5. и много други са единствено в дясната лента

така че карането в лява лента е най-разумно независимо от скоростта !!!

Абе хубаво. карайте всички само в лявата, аз ще карам тогава в дясната да видя какво не ви харесва. Само я дръжте свободна за тези дето бързат!

Потребителски аватар
danson
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот danson » Нед 15 апр 2007 0:04

Аз затва като бързам си пера през всичките ленти слалом, пък на който не му харесва да се е отместил... ся не мога със всички да се съобразявам. Както каза някой колега по нагоре по цариградско е най-често срещано. Ето пример, преди 2 седмици треаше неделя да мина през цагирадско посока ст. град орлов, едни чертежи спешно треаше да занеса, в най-голямото меле точно като се връщат всички от някъде, и се пернали в средната и лявата с 80..., и аз кво да правя, газ в бус лентата, средна,лева,пак бус ,слаломче и за няколко минути го земах цялото. Вярно че е рисковано, ма като ми се налага го правя .

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Нед 15 апр 2007 20:22

Nick_axe написа:
andro_v написа:Ние от Майнатаун си изпреварваме отдясно редовно.То май с това сме известни.Защо да си тровя нервите и да пресветкам/клаксонирам.Няма смисъл.

хахаха така сме си :lol:

Потвърждавам , за к'во да си хабя нервите , минавам ако мога то е ясно че след 5 минути пак ще се появи още един разсеян чичко или нежна леля дето се се "возят" у леву......то така без крушки. без клаксон и без глас ще остане човек :001:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”