или минаваш пред него и още по-бавно

vladtod® написа:Клаксон ,изпреварване от дясно,среден пръст и мръсна газ.
Tyan написа:аз им светкам бипкам, бал съм ги .... много напоследък зачести влаченето в ляво ...... или любимото ...тир движещ се с 34 км в час на магистрала изпреварва такъв дето се движи с 32 ..... за всички в ляво член ... ряяяззз ..и 3 км изпреварванедруго любимо някой ме изпреварва с огромен ряз ..остава в ляво ... и сваля скоростта си с 30 км .....
kris11 написа:Tyan написа:аз им светкам бипкам, бал съм ги .... много напоследък зачести влаченето в ляво ...... или любимото ...тир движещ се с 34 км в час на магистрала изпреварва такъв дето се движи с 32 ..... за всички в ляво член ... ряяяззз ..и 3 км изпреварванедруго любимо някой ме изпреварва с огромен ряз ..остава в ляво ... и сваля скоростта си с 30 км .....
Аз пък вчера имах такъв случай : 5 мин се готви да изпревари на прав участък камион и тръгна в момента в който се зададе насреща кола. Камиона излезе на банкета и наби спирачки, вдигна пушилка , насрещното голфче и то плътно в дясно и спря , а нашият идот продължи напред все едно нищо не е станало.
Изпреварвам камиона и настигам нашият идиот - карам на фарове , пускам и дългите и клаксона защото ми затвори пътя / тръгна да изпреварва друг камион и се влачи/ Застигам го с голяма скорост и идиота наби спирачки както е в лявата лента
ebemti написа:Tyan написа: ...... или любимото ...тир движещ се с 34 км в час на магистрала изпреварва такъв дето се движи с 32 ..... за всички в ляво член ... ряяяззз ..и 3 км изпреварване.....
в такъв случай, аварийната лента е точно за тебе
Kahn_Fan написа:vladtod® написа:Клаксон ,изпреварване от дясно,среден пръст и мръсна газ.
Ей тва е най-добре! Само и малко със светлините да си поиграеш....
dieselfan написа:абе Винаги ама Винаги трябва да се кара в лявата лената защото в дясната лента са:
1. Всички огромни дупки
2.Всички канали без шахти
3. Всички Кофи за боклук седят в дясната лента
4. Всички Паркирани Коли и Предемеди са в дясната лента
5. и много други са единствено в дясната лента
така че карането в лява лента е най-разумно независимо от скоростта !!!
Nick_axe написа:andro_v написа:Ние от Майнатаун си изпреварваме отдясно редовно.То май с това сме известни.Защо да си тровя нервите и да пресветкам/клаксонирам.Няма смисъл.
хахаха така сме си
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта