Германец и българка отричат Баташкото клане!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Вто 24 апр 2007 17:14

K22 написа:Аз пък в училище съм учил друго стихотворение-Клаха народа както турчин не го е клал....

Това беше най-наглото преиначаване на комунистите. Готови бяха да изкарат няколко стотици партизани най-големите страдалци в историята.

Теодор написа:По новините на К1 казаха че грешно им било интерпретирано изказването от вестниците, не отричали клането а го обяснявали от друга гледна точка. :dontknow:

Да им пикая на гледните точки. По същия начин може да се каже, че робството в САЩ е било "приобщаване на афроамериканците" към демократично общество.

Потребителски аватар
snider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snider » Вто 24 апр 2007 17:34

Plamen_RI написа:Дядо ми някога казваше - "да знаеш, като вземат да пишат по вестниците и да занимават хората с истерически въпроси,нещо в държавате не върви добре и така замазват очите на хората......"
Помислете добре върху това - няма случайни неща...защо точно сега са решили да правят такова нещо, а не приберно вчера или идния месец?
ПС относно историята няма да коментирам, там всичко е ясно

:да: :да: Много добре казано.Всеки може да си твърди каквото иска но повечето сме виждали Църквата в Батак и какво има в нея.Коментарите са излишни!!

Потребителски аватар
Miteto
Автомобил: Фейтън
Двигател:

Мнениеот Miteto » Вто 24 апр 2007 17:49

Аз тук ще се въздържа от коментар и ще се опитам да запазя благоприличие, но само едно ми трябва - да я видя тая "българка". Те ги изкараха турчолята светци бе - и арменско клане не е имало!!! Прост народ го мачкат!

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Вто 24 апр 2007 18:35

Ми да докажем тогава че Хитлер е умствено изостанал играл си на войници и спомена за Втората световна е резултат от масова психоза.А евреите са си евреи,демек лъжат :) Бахти още колко простотии ще чуя.Преди 4 години един германец се мъчеше да ме убеди,че преди 10г. е идвал на Несебър и тогава е нямало къщи и църкви и че ние сме излъгали Юнеско и сме си ги построили да им взимаме парите.Имаше идеи да го прасна с камерата...що не го направих :gruebel Ей таквиз ми ти работи

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Германец и българка отричат Баташкото клане!!!

Мнениеот blue_shadow » Вто 24 апр 2007 19:27

joro_kem написа:Германски учен и и българка се готвят да доказват, че през 1876 г. не е имало баташко клане.
"Баташкото клане е мит, жертвите му са преувеличени, а турското робство е мнимо", твърдят Мартина Балева и Улф Брунбауер от Института за Източна Европа в Берлинския свободен университет.
Изследователите планират да организират на 18 май в София научна конференция, на която да доказват тезата си.
Акцията им е представена като научен проект.

ето пълния текст: http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1035810

нямам думи просто! изумен съм! мъчно ми е за нас!

Тва е поредната гавра с България и нейната история!!! Тия "хора" трябва да бъдат съдени. И това проучване, ако не е поръчано от дпс...или от техните покровители от турция...!!! :rocketwhore

Потребителски аватар
dekata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dekata » Вто 24 апр 2007 19:31

За тези двамата това само Изображение

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Вто 24 апр 2007 19:31

Не им прави чест по този начин да се ебават с историята.
Че има конфликтни точки, по които историците спорят отдавна това е факт.
Аз като бях в училище точно почна да се спеколира със термина "Турско Робство". Тогава историчката каза нещо с което съм склонен да се съглася, а именно термина "Робство" не най-правилния, защото Българите не сме били точно роби на турците. Преди да ми скочита да отбележа, че термина "Присъсвие" напълно го отхвърлям и не съм съгласен с него! Факт е че този спор се заражда точно от липсата на Една дума, която да опише какво са правили турците в България.
Но да се отхърлят кланетата и всички гадости, които са вършили турците в България е престъпление спрямо нацията и спрямо историята

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Вто 24 апр 2007 23:11

Така де- прави са хората. Няма такова клане. Просто седяли си османлиите - защото са от Османската империя. не щеш ли - идва башибозука Башибозук - това идва от Баш - бозаджиите - демек правят боза Почват да правят боза ....аха да направят Винбоз..... ама не можали и по късно тая боза я забърка Дебил Гей .... не щеш ли един българин си порязва кутрето докато реже праз..... снимат го , описват го , лекуват го и целия този процес се казва Баташкото клане.... По късно самия Химлер чува за този случай и изпраща 2 ма евреи в някаква гора ...май се казваше Бухенвалд.... или пък в Освиенцим ( Аушвиц) беше....аа в тва последното хора не са ходили .... после западняците решили да прецакат земеделието на германците и преорали някаква поляна ..Дрезден май беше...... А бе до кога ще ви доказвам и разказвам нещата такива , каквито са ? Я викнете швабата и оная моята пачавра а......асистентка - те ще продължат докъдето спрях ...... :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Сря 25 апр 2007 7:40

baTkoTo написа:
dermeister написа:Нямам думи просто за тези боклуци. А иначе с нетърпение чакам научната им конференция. "Атака" и БНС поне веднъж ще се окажат полезни. Не знам онея дали ще се отърват живи. :twisted:

Да видим какво ще направят ще ми бъде интересно как ще ги разфасоват :twisted: ще гледаме :blow job :twisted:

Eто- всичко е за отвличане на вниманието на народа от ежедневните проблеми и сплотяване на масите.

Не се палете толкова...
Първо Българи мохамедани са клали Българи християни.
Второ няма някоя голяма нация да е минала без клане!
Индианците в Америка, арменците, жертвите на Хитлер и Сталин, жертвите в Косово......

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 25 апр 2007 8:05

emils написа:това за сицилия не го разбрах... искаш да кажеш, че ако са дебаркирали в гърция и са минали през българия сега щяхме да сме по-добре ли? май наистина е така.

мда ..щахме да сме под прозападно влияние :) а не 50 години под руско и после да се ориентираме на запад....

Потребителски аватар
Jetman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetman » Сря 25 апр 2007 8:46

Германския учен как да е - заблудена душа, ама таз българка каква е бе :twisted:
Затвор за такива профани :evil:

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Сря 25 апр 2007 8:51

K22 написа:Първо Българи мохамедани са клали Българи християни.

Първо няма гаранция, че башибозука е бил точно само от българи. Може да е имало всякакви народности. Второ не е важна националността на палача, а тази на поръчителя. Освен това еничарите не са били доброволци, нито родителите са им ги пращали по свое желание. Фактът е че силово подразделение на Османската империя е извършило убийствата.

K22 написа:Второ няма някоя голяма нация да е минала без клане!

Това сега успокоение ли е? Случаят е, че се отрича Баташкото клане - а ти си тръгнал да казваш "ама то и при други народи е имало подобно". Все едно като убият някого на улицата да кажеш, че и други хора са били убивани и значи е в реда на нещата.

Потребителски аватар
alien1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот alien1 » Сря 25 апр 2007 8:56

Днес гледах Каракачанов и п-р Б,Димитров по БТВ и те много точно се изказаха по въпроса. Това е абсолютна гавра с историята ни спонсорирана от някой, който има интерес - Турция, която се опитва да стане член на ЕС, но и куцат доста неща. Днес ще внесат декларация в парламента за гласуване дали е имало български геноцид от страна на Османската империя и ще видим кои Парламентарни сили ще го подкрепят и кои ще застанат насреща т.е. отричат да е имало клане и стоят или най-малкото подкрепят проекта за отричане на Баташкото клане.
Само да ми падне тая така наречена Българка... :smackbum :a boi de :rocketwhore

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Сря 25 апр 2007 9:05

Тя Турция като влезе в ЕС да не вземат да излязат Германия и Франция и да се чудим къде сме

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Сря 25 апр 2007 9:14

mx3333 написа:Тя Турция като влезе в ЕС да не вземат да излязат Германия и Франция и да се чудим къде сме

:D Ха-ха... е пак при наще хора де...
Ще трябва пак братушките да ни освобождават от Европейския съюз... :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”