Tatoo

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Amorphiss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Amorphiss » Съб 02 юни 2007 9:03

Изображение
Ето го и моя избор , и аз съм на мнение че е по добре на гърба или на някое място което не се вижда защото момента омръзване е доста изнервящ:)

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Съб 02 юни 2007 9:14

някоя девойка няма ли да метне снимки с татуси?
Все пак са ми по-интересни,дефининтли :D

Потребителски аватар
Ким
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ким » Съб 02 юни 2007 16:48

Това на първата страница ми се струва прекалено семпло :roll: Освен ако поискаш да ти направят някакви светлосенки и нещо да го поукрасят ;)
Ей това ме радвам мен, не знам на теб дали ще ти хареса...

Изображение

А ето го моето лотосче, само че тука е на втория ден и затова е толкова ярък и зачервен ;)

Изображение

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Съб 02 юни 2007 17:29

важно е и времето през което се прави, за да нямаш проблеми, е добре да се държи един месец "на тъмно", тоест да не я показваш на слънце, така че по-добре я прави след лятото :lol:
п.п. тигъра, който се изкачва е супер, аз имам такъв, обаче моя "слиза"

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Съб 02 юни 2007 17:37

по принцип татуировките не е хубаво да се излагат на слънце
винаги съм се чудил на хора които си правят татуировки в началото на лятото за да ги показват веднага по плажовете :)

то и зависи защо си правиш татуировки де, за да ги показваш или защото е модно или пък просто така.

п.п.
бих качил някоя снимка ама ще стресирам поне половината форум с мойто финно и стройно тяло

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Съб 02 юни 2007 17:49

Татуировка през зимата....пиърсинг през лятото...не трябва да я излагаш на слънце , солената вода не е на добре , да се потиш е кофти , а и ако искаш да стане по прилична от първия път се изисква и правилна поддръжка....по казармите се мажели с вазелин ама това са глупости...купваш един гел от аптеките 2.60 е тука и мажеш периодично...първата нощ след направата й спиш с фолиото(трябва да ти я увият в фолио) на другия ден се къпеш мажеш и т.н.Но все пак през зимата прави ако ще правиш нещо....вече е късно за такива работи...аз ся трябва ходя на морето целия на половини недовършен малко като великденско яйце боядисано след тежка вечер....

http://ideatattoo.com/eng/default.asp

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Съб 02 юни 2007 23:19

Ludia написа:тва на аватара ти е по-готино според мен :roll:

Подкрепям колегата :wink:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Нед 03 юни 2007 17:18

ChernoGTI написа::да: не е зле

Не е завършена още, има доста за правене, ама нямам нерви сега. Понеже я направи посред лято (16.06.2005) и се видях в чудо 1 месец и половина сега смятам да поизчакам зимата и да я донаправиме. А именно да и добавим цветове (огнени), лек пейзаж и един надпис на латински :roll:

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Нед 03 юни 2007 17:20

Kingpin написа:

Не е завършена още, има доста за правене, ама нямам нерви сега. Понеже я направи посред лято (16.06.2005) и се видях в чудо 1 месец и половина сега смятам да поизчакам зимата и да я донаправиме. А именно да и добавим цветове (огнени), лек пейзаж и един надпис на латински :roll:

добре си го замислил :да:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Нед 03 юни 2007 17:22

ChernoGTI написа:
Kingpin написа:

добре си го замислил :да:

Мерси, все пак всичко сам съм си го мислил :D Че и нарисувал..... :roll: Абе моя съвет към правещите си големи татуировки е първо да си намерят истински добър татуист, после да знаят какво искат и не на последно място да са готови за поне 1 месец УЖАС :D :D Особено ако е толкова голяма като мойта и е на гърба.....

Между другото това с вазелина не разбрах защо е глупост? Мойта я мазах 1 месец и половина с вазелин и проблем не съм видял. Проблема беше с къпането и спането, предимно :D :D

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Нед 03 юни 2007 17:35

моята е по-голяма :twisted: проблема с вазелина е :
неправилната поддръжка води до бързо обезцветяване==>вазелина стои постоянно мазен и гаден и така не може да хване коричка...
цапа дрехите
маже се с "Пантогел" 2.60 мисля че струва .....
1.Не цапа
2.мирише приятно
3.не стои като вазелина мазен а исъхва и попива в кожата което е по-добре за теб и за татуировката
4.просто е лечебен мехлем...а Гъзелина го ползват за мн други неща :gay fight
и аз не откривах голяма разлика ама човека тука в СтЗ които ме дупчи последно ми каза мн добре как да поддържам една татуировка и така и направих...
мисля че има голяма разлика от тази на врата и раменете до тези на ръката и гърба...
Т.Е.Едната стана зелена другите са си тъмно черни вече мн време...
отделно че има някой дупчат с туш а не с растителни бои си представи за кво иде реч после :evil:

Потребителски аватар
Ким
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ким » Нед 03 юни 2007 18:47

Kingpin, сега като видях татуса се сещам, че съм те виждала из флирт4е.сом ако не се лъжа... mhihi

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Нед 03 юни 2007 21:58

ChernoGTI написа:моята е по-голяма :twisted: проблема с вазелина е :
неправилната поддръжка води до бързо обезцветяване==>вазелина стои постоянно мазен и гаден и така не може да хване коричка...
цапа дрехите
маже се с "Пантогел" 2.60 мисля че струва .....
1.Не цапа
2.мирише приятно
3.не стои като вазелина мазен а исъхва и попива в кожата което е по-добре за теб и за татуировката
4.просто е лечебен мехлем...а Гъзелина го ползват за мн други неща :gay fight
и аз не откривах голяма разлика ама човека тука в СтЗ които ме дупчи последно ми каза мн добре как да поддържам една татуировка и така и направих...
мисля че има голяма разлика от тази на врата и раменете до тези на ръката и гърба...
Т.Е.Едната стана зелена другите са си тъмно черни вече мн време...
отделно че има някой дупчат с туш а не с растителни бои си представи за кво иде реч после :evil:

Зависи си от много неща, мойта хвана перфектна коричка и се обели на 4тия ден :shock Не е чак толкова важно с какво я мажеш, важното е НИКАКВА СВЕТЛИНА и НИКАКВА ВОДА!!! :wink:

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Нед 03 юни 2007 22:06

за водата си в грешка.....нали след първата вечер когато е направена трябва се измие с вода и сапунче по обилно даже.....то има мръсотии....мастила,кръв незнам си кво още :wink: както и да е :wink: отклонихме се ми се струва от темата

ето някой неща:

стил а ла SAW: http://www.bmeink.com/A70423/high/bmepb508897.jpg

за Kingpin : http://www.bmeink.com/A70409/high/bmepb496512.jpg 8)

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пон 04 юни 2007 0:53

ChernoGTI написа:за водата си в грешка.....нали след първата вечер когато е направена трябва се измие с вода и сапунче по обилно даже.....то има мръсотии....мастила,кръв незнам си кво още :wink: както и да е :wink: отклонихме се ми се струва от темата

ето някой неща:

стил а ла SAW: http://www.bmeink.com/A70423/high/bmepb508897.jpg

за Kingpin : http://www.bmeink.com/A70409/high/bmepb496512.jpg 8)

Аз друго знам за водата, но както и да е..не ми се спори :wink: А тая дето е за мене е хубава, именно подобен мисля да е и моя "фон", ама от рода на митичен ландшафт + небе :roll: Между другото ако имаш някой наистина добър татуист познат няма да е зле да ми дадеш координати, че тоя, дето ми прави мойта се изложи доста..ако се вгледаш ще разбереш какво имам предвит :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”