Huizel написа:E то това е лошото,че обикновенния човек неможе да си позволи жилище или в най добрия случай си го взема на изплащане за 10-15 години. Успели хорица си купували,абе Драго,а неуспелите какво правят?Да ходят да спят под некой мост ли?Или чакат чужди инвестиции които аз така и не разбрах какво могат да ни помогнат,моля някой да ми обясни![]()
DragoGT написа:абе айде бре колко ще изкараш от банката???
мое сме прости ама....
я сметни 100м2 купени на 700-800 еуро и продадени на 1200
от банката че изкараш дръжки...
DragoGT написа:искаш да ми кажеш че на запад не живеят под наем или че няма хора с повече от едно жилище...
само че там сега е много трудно някой да си купи повече от едно жилище а тук не толкова... но на там отива
който може да натрупа може (и ще е добре след време) който не сорри
svetla_rock написа:Според мен, цените ще се запазат на същото ниво, и след няколко години малко ще паднат.
mx3333 написа:Няма как да паднат - тия дето са си купили на загуба ли ще са?
mx3333 написа:Някой ако не помни добре ще му поясня, че просто м/у 1998-2002 поради липсата на кредити, наличието на борд и бавно закрепване след инфлацията просто всички се скатаваха и нямаха излишни пари за харчене.
mx3333 написа:Нормално ли е според вас обикновен човек в средно голям град в БГ да получава годишна заплата колкото двустаен апартамент? Не че може да пести 100% от заплатата си, но въпросът е принципен.
Ludia написа:пич, никой нормален човек няма да работи 20г за по 700 лв на месец, нали се сещаш
NE_KAZVAM написа:mx3333 написа:Не че може да пести 100% от заплатата си, но въпросът е принципен.
Само това не разбрах - да пести 100 % от заплатата![]()
Или да се боядиса зелен и да фотосинтезира
Чудомир написа:Ludia написа:пич, никой нормален човек няма да работи 20г за по 700 лв на месец, нали се сещаш
Този пример беше за миналото, защото колегата беше споменал, че в среден град среден човечец е напечелвал за апартамент за 1 година.
В сегашно време калкулацията я направи с двама души по 1200 лв и цена от 100к на жилище в град София.
А сега ми кажи какъв процент са семействата, който имат доход от или над 2500 лв на месец?
Според мен цялата работа е сапунен мехур - готов съм и да чуя контра аргументи, ако може с конкретни цифри.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта