Твърдения на хитрите авто-търговци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Те от завода така си излизат ако го питаш.....не е от колицата....
Аз така като си купувах Пасат се мотах из Горубляне и те всичките бяха карани само от лекари,само из Германия и т.н.
Има една тънка разлика по която се хваща италианския пасат - има мигачи отстрани...... така че да си говорят колкото си искат че само Ханс го е карал и то само в неделя по 50-тина км.....

Аз така като си купувах Пасат се мотах из Горубляне и те всичките бяха карани само от лекари,само из Германия и т.н.
Има една тънка разлика по която се хваща италианския пасат - има мигачи отстрани...... така че да си говорят колкото си искат че само Ханс го е карал и то само в неделя по 50-тина км.....

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- metaliakat
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Твърдения на хитрите авто-търговци
Един познат на чичо ми идва в нас и си говорим за коли понеже те си се занимават с ретро коли... Историята беше: Отиваме в една планина намерили сме една перфектна кола слънце!!! В един гараж беше и гледаме няма врата о_0. От там давай 30-40 мин. разбиваме едната стена да извадим колата... след много зор влизаме колата перфектна слънце, палиш и тръгваш... Случая с тополата ме подсети хахахахах
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е това е да събудиш тема на 5 години 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Като си търсих предишната кола и обикаляме из автокъщите във Търново и гледаме една А4-ка 1.9tdi лъсната че дрънка
Започваме да я гледаме, брони, калници, външен вид ала,бала и идва един мухъл и вика :
-Колата е перфектна ко я оглеждате толкуз все едно сте от митницата
-Еми казвам, искате и 13 бона бива да я поогледаме малко
-Колата вика е перфектна няма ко да и гледате, друга такава няма да намерите!
Тва беше 2007г. Аудито беше 98г. модел, със счупени и зле напаснати подкалници и светеща лампа на еърбега.
Джамбото каза че подкалниците били счупени от камъчета а възглавницата светнала на автомивката и не било проблем
Така че те да си пеят заучените песнички а ние да си отваряме очите на 5 и да внимаваме с какво се набутваме че после излиза много скъпо!
Колата е 100 % гаражна, трябваше да режем дървото пред гаража за да я извадим

Започваме да я гледаме, брони, калници, външен вид ала,бала и идва един мухъл и вика :
-Колата е перфектна ко я оглеждате толкуз все едно сте от митницата

-Еми казвам, искате и 13 бона бива да я поогледаме малко

-Колата вика е перфектна няма ко да и гледате, друга такава няма да намерите!
Тва беше 2007г. Аудито беше 98г. модел, със счупени и зле напаснати подкалници и светеща лампа на еърбега.
Джамбото каза че подкалниците били счупени от камъчета а възглавницата светнала на автомивката и не било проблем

Така че те да си пеят заучените песнички а ние да си отваряме очите на 5 и да внимаваме с какво се набутваме че после излиза много скъпо!
Колата е 100 % гаражна, трябваше да режем дървото пред гаража за да я извадим

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Аз така преди време с брат ми отиваме на Горубляне да си търси той кола. Минаваме покрай един и той почва - момчета момчета, елате само да ви покажа какво имам тука - Ибиза комби, бяла, 95г. Вади сервизна книжка - глей вика - на 68 000 е, стана ми смешно на мен. Той обаче продължава - отваря багажника, надига кората и вика - гледай гледай, още парафина седи - поглеждам аз - 2 кила бал парафин изсипал вътре при резервната гума
това трябва да покаже че е чисто нова 

- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Когато баща ми взе предишния пасат пак Б3, човека каза този е каран в италия мисля че беше от някаква бабичка
, обаче нашата бабичка е била dj-състезател най-вероятно, защото вътре имаше кабели за усилвател, изводи каде ли не, мотора беше пипан на 100%, това съм го забелязал защото като се движеше със 120 км, на оборотомера показваше 2000 об/мин.
, а и си вървеше доста прилично за 90 коня, моя не мога да го сравня с нищо по стария по вървежност.
п.п. Бабата си е била истински VW манияк

п.п. Бабата си е била истински VW манияк

Върни се в “ОФФ-Топик - други”