Продадох АБФа :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
oHua написа:Ще птговоря на въпроса с клипче.Голфчето е мойто.Стоково беше на тая гонка.FreeSoul написа:oHua написа:Предател.![]()
![]()
Ква е тая хонда дет си я взел-бегачка или пръскачка.
Тук май ще си отговориш на въпроса![]()
![]()
http://vbox7.com/play:7f9be8ea
п.п.Та ко викаш купил си пръскачка така ли.![]()
Абе Краси,ти сигурен ли си че тази е ВТИ 160 кс,щото аз мисля че не е,а пък 160-коньова много ще те пляска!

Е ти ко ма напрай бе.Да не познавам колите лиsin orel C20XE написа:oHua написа:Ще птговоря на въпроса с клипче.Голфчето е мойто.Стоково беше на тая гонка.FreeSoul написа:oHua написа:Предател.![]()
![]()
![]()
Абе Краси,ти сигурен ли си че тази е ВТИ 160 кс,щото аз мисля че не е,а пък 160-коньова много ще те пляска!

Миналата седмица ко знаеш как разпрах една калибра 150 коня.

Та за вти-тата-тия 160 коня наиш на колко оборота ги имат.Мерили сме на брата на дино и съм запознат до болка с вти,та не ги мислете за ракети.
КР сектааааааааааааа.

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
oHua написа:Е ти ко ма напрай бе.Да не познавам колите лиsin orel C20XE написа:oHua написа:Ще птговоря на въпроса с клипче.Голфчето е мойто.Стоково беше на тая гонка.FreeSoul написа:oHua написа:Предател.![]()
![]()
![]()
Абе Краси,ти сигурен ли си че тази е ВТИ 160 кс,щото аз мисля че не е,а пък 160-коньова много ще те пляска!.Много класни коли са яли бой от КР-а.
Миналата седмица ко знаеш как разпрах една калибра 150 коня.![]()
Та за вти-тата-тия 160 коня наиш на колко оборота ги имат.Мерили сме на брата на дино и съм запознат до болка с вти,та не ги мислете за ракети.
КР сектааааааааааааа.![]()
![]()

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси братле,преживяванията ми с АБФа бяха страхотни,великолепна кола е (е ти знаеш де) но реших да сменя малко да видя как еmaistora_1 написа:поздравления за новата колица! чакам снимки и кажи колко е тоя разход???

rusiq_24 написа:Мерси братле,преживяванията ми с АБФа бяха страхотни,великолепна кола е (е ти знаеш де) но реших да сменя малко да видя как еmaistora_1 написа:поздравления за новата колица! чакам снимки и кажи колко е тоя разход???Разхода е уникален 9-9,5/100 при яка ръчка градско (който ме познава знае как карам) което е много малко за мен.АБФа ми гореше около 13-14/100 на същото каране а е в перфектно състояние,сега на никола му гори около 10-11/100.Явно задкурмилното устройство не е наред нещо
ама ондичката ме хвърля в тъча с разход и вървеж,дано излезе куче като АБФа
Понеже е стоковица за тфа лапа малко.Почнеш ли промените.......

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера си щракнах едно клипче http://videos.streetfire.net/video/4957 ... 8ba2a2.htm след промените които вкарах по мотора.Доста доволно ми се струва засега а още не съм я чипосал в следствие на което прекъсвача ще се премести на 9000об/мин и вървенето още ще се подобри.Така като гледам на това клипче 400м ги пресичам с около 160км/ч ако някои знае горе долу с терминална 160км/ч какво време мога да очаквам от котурката си да сподели.
п.п Сменянето на предавките до прекъсвач се дължи на това че снимах сам и апарата ми закриваше оборотомера 

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote="rusiq_24"][/quote]
какви промени си вкарал по мотора, ако не е тайна
От 0-100км/ч върви мн.добре и е с около 1сек по-бърза хондата от АБФ-а до към 160км/ч, ако карането беше по-чисто предполагам разликата щеше да една идея по-голяма.
какви промени си вкарал по мотора, ако не е тайна

От 0-100км/ч върви мн.добре и е с около 1сек по-бърза хондата от АБФ-а до към 160км/ч, ако карането беше по-чисто предполагам разликата щеше да една идея по-голяма.
Последна промяна от niikoo_1 на Нед 26 авг 2007 15:53, променено общо 1 път.
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”