Изпускали ли сте колата по наклон?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Имам един такъв лош спомен със служебното Vito , то е автоматик и е с крачна а не ръчна . Оставих го една сутрин до бордюра но съм го забравил на N и крачната не бях натиснал . Седнах на два метра от него да пия сутринното кафе , след има няма две минути колегата ревна бусаааа , като скокнах добре че имам теглич отзад имаше къде да го хвана . Лошото бе че бях с едни чехли
за 2 лв и ми се надраха пръстите на краката , ама по добре надрани пръсти отколкото 300 лв за счупен фар 

-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
аха тъкмо 2пъти еднъж москвака на дядо спре си сам в едно кръчме,и мойо кошер ама изтръпнах тогава:
Спрял съм на един паркинг на едно кафенце в симеоново,а на паркинга един чистак нов краислер ама много лъскав,вътре собстфеника черпи за новата кола а аз при сестрата,онея си тръгнаха и се застягахме да си одим и ние.Ставам после и
мойо кошер на местото на краислера,ама онзи недойде да ме стреля та може и да не съм го лепнал

Спрял съм на един паркинг на едно кафенце в симеоново,а на паркинга един чистак нов краислер ама много лъскав,вътре собстфеника черпи за новата кола а аз при сестрата,онея си тръгнаха и се застягахме да си одим и ние.Ставам после и

- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

от този момент при всяко паркиране на колата дърпам ръчна ,които иска нека ми се смее

- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”