Това ли ще е бъдещето през 2012?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 24 юли 2007 10:30

Според специалистите от Утрехтския университет апокалипсисът ще стане след малко повече от 2 милиона години - на 31 октомври 2252006 година

Толкова скоро :horror:

Май хората ще унищожат земята много преди тя да унищожи тях :roll:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 24 юли 2007 10:40

Аз лично допринасям за борбата с глобалното затопляне и за запазване на екоравновесието по следния начин.
1.Основното превозно средство което вече 10 години ползвам за придвижване в града (вкл. и до работното място) е велосипеда-считам за икономически и екологично необосновано да се ползва автомобила в градски условия от САМ човек.
2.Изпускам гумите на колите паркирани върху тревните площи.-поне малко да се изпотят наглеците,както са се потили хората,които се грижат за зелените площи.
3.Пъхам по един картоф в ауспуха на колите от които капе масло върху асфалта-като не може да запали,той почва да оглежда двигателя и няма как да не му направи впечатление колко масол е текло от него.
и още много други нещица с голямо удоволствие правя на гадовете унищожаващи природата ни....... ама не са за публично обявяване.....

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Вто 24 юли 2007 11:57

Стиви Джи написа:
Малко_Направен написа:Мдааааа,потънем ли,сме обречени на секс с русалки...кофти....опашка...много кофти!!!!

... и смрад на риба

...здравейте момичета.... :lol: 8)

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 24 юли 2007 12:31

Стиви Джи написа:
Ким написа:Няма, бе, вижте какво са казали хората :arrow: http://news.ibox.bg/news/id_716078650
Имаме още много.
Руснаците пак лъжат и си просят признания mhihi

Това ще се случи, ако нещата следват естествения си ход без намесата на наша милост, което мисля, че отдавна е станало. ... .

И аз разбирам така поднесената информация от братушките, като предупреждение. Да уврат по скоро главите на хората, за това че ги очаква
Стиви Джи написа:
Малко_Направен написа:
Мдааааа,потънем ли,сме обречени на секс с русалки...кофти....опашка...много кофти!!!!

... и смрад на риба
вярно, че вероятно след много години и при това неизбежно.

За себе си поне се опитвам да щадя природата, като си поддържам автомобила в добро техническо състояние и не го катеря до където проходимостта макс. позволява. Не си оставям двигателя да работи безмислено на едно място, при положение, че мога да го изгася. Не изхвърлям боклуци където ми скимне, за разлика от мнозина. Понякога правя забележка на такива идиоти.

А иначе казано, току вижте се случи "Воден свят - 2" и след това "Ледникова епоха - 3"

Потребителски аватар
Ким
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ким » Вто 24 юли 2007 13:51

Dpop написа:За себе си поне се опитвам да щадя природата, като си поддържам автомобила в добро техническо състояние и не го катеря до където проходимостта макс. позволява. Не си оставям двигателя да работи безмислено на едно място, при положение, че мога да го изгася. Не изхвърлям боклуци където ми скимне, за разлика от мнозина. Понякога правя забележка на такива идиоти.

и още :idea: ползвайте енергоспестяващи крушки, яжте пресни, а не замразени храни, не си оставяйте зарядните в контакта, купувайте си бамбукови мебели и изключвайте телевизора като не го гледате, щото тв с голям екран за 6 часа генерира половин тон вредни емисии :lol:

Стиви Джи написа:
Ким написа:Няма, бе, вижте какво са казали хората :arrow: http://news.ibox.bg/news/id_716078650
Имаме още много.
Руснаците пак лъжат и си просят признания mhihi

Това ще се случи, ако нещата следват естествения си ход без намесата на наша милост, което мисля, че отдавна е станало. А за голямо съжаление руснаците не с единствените лъжливи копелета.

Е, то ако става въпрос, до 50 години щял и метеороид да ни удари :roll:
Тъй че край на света ще има, само не се знае кога и какво ще ни умори.

Потребителски аватар
OuT-OF-CoNtRoL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OuT-OF-CoNtRoL » Вто 24 юли 2007 14:08

A до 50 , много добре си спомням как ни бяха напълнили главите че 2000-та година ще падне астероид , седях на пейката пред блока с приятели и чакахме неизбежното ........ после се мазах с кисело млекце че бях изгорял - от слънцето :D
Много трудно някой може да определи какво точно и кога ще стане :!:
Факт е обаче че ние си погубваме планетата, всеки говори за това , но никой нищо не прави по въпроса . Унищожаваме национални паркове , режеме дърветата , изсичаме горите , пресушаваме язовирите ..... пълниме въздуха с какви ли не отровни , замърсяващи газове , просто земята ще си ни го върне тъпкано ....
трудно някой може да определи кога , но определено ще стане :?

Потребителски аватар
Dpop
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 24 юли 2007 14:13

Ким, иронизъм и безразличие и доза цинизъм ли долавям в изказването ти или? Не приемаш ли, че е по-добре да поживееш, независимо колко време в една по-приятна околна среда :?: :37:
То е ясно, че краят ще дойде за всеки, независимо кога :005: . За мен лично важното е как е живял и какво е направил човек.

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Вто 24 юли 2007 14:22

Аз като гледам как вървиме си мисля-ще се умориме безвъзвратно. Не е нужно Господ да ни праща потопи и тем подобни, ние сме си достатъчно глупави. Стараейки се да запазвам околната среда с повече от мизерните ми възможности (като за сам човек) ми прави впечатление колко много хора ваобще не се съобразяват мислейки си "Мен к'во ме интересува, нали дотогава няма да ме има"...А бре, теб може да те няма, но може и да те има. Не е ли достатъчно видно какво се случва с климата??? Замисли се човече (в частност българино). Световният океан може и да не се покачи с 40 см. но и така е достатъчно страшно :bishop

Потребителски аватар
Ким
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ким » Вто 24 юли 2007 14:42

Dpop, в никакъв случай, емотиконката я сложих защото написаното звучи малко смешно (особено това за бамбуковите мебели) и точността в написаното ;)
Аз също правя каквото мога, хвърлям си боклуците в разделните контейнери (макар повечето хора там да си изхвърлят домашния смесен боклук) и т.н.

Потребителски аватар
Dpop
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 24 юли 2007 15:28

Ким написа:Dpop, в никакъв случай, емотиконката я сложих защото написаното звучи малко смешно (особено това за бамбуковите мебели) и точността в написаното ;)
Аз също правя каквото мога, хвърлям си боклуците в разделните контейнери (макар повечето хора там да си изхвърлят домашния смесен боклук) и т.н.
:да: :handshake

Потребителски аватар
joro_tt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_tt » Вто 24 юли 2007 17:47

DTS-GOLF 4
Автомобил:
Двигател:

кола

Мнениеот DTS-GOLF 4 » Вто 24 юли 2007 21:35

Вие луди ли сте бе хора.2252006 година.Не се знае кой колко живот има още,но със сигурност не е повече от 100 години.А след тва да са оправят децата и т.н.А сега да се наслаждаваме на таралясниците си.Докато можем.
А по въпроса 2012.
Това изобщо не е вярно.Глупости.Когато е писано тогава ще стане това.
Дано не стане.Ама имам решение.Вижте
http://megashop.bg/toys/popup_image.php ... bafa601186

Потребителски аватар
Ким
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: кола

Мнениеот Ким » Вто 24 юли 2007 21:52

DTS-GOLF 4 написа:А след тва да са оправят децата и т.н.

Нали?! Майната им на децата ни! :lol:
На бас се хващам, че нямаш деца...

DTS-GOLF 4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DTS-GOLF 4 » Вто 24 юли 2007 21:56

Нямам деца.Аз съм още дете.
На 15 съм. :D :D :D
Но не е ли така.Важни са и децата ни.Докато живеем помагаме.Но слет това каквото им е отредено.

DTS-GOLF 4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DTS-GOLF 4 » Вто 24 юли 2007 22:06

Мисля така защото и аз съм дете.И аз така ще мисля като тебе когато стана като теб.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”