Защо масата БГ шофьори са нахуйници?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 04 авг 2007 6:43

ти би ли предал на инструктора си да не те кара да се влачиш с 20 градско ...в град с 20 не се кара... като сме на тема инструктори ....абе виждали ли сте ром в учебна кола ..шото аз не съм и се чудя как всичките карат ......

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Съб 04 авг 2007 8:21

Tyan написа:ти би ли предал на инструктора си да не те кара да се влачиш с 20 градско ...в град с 20 не се кара... като сме на тема инструктори ....абе виждали ли сте ром в учебна кола ..шото аз не съм и се чудя как всичките карат ......

Моят дядо (Бог да го прости) казваше "Циганин градинар и циганин в учебна кола няма да видиш!". Как си вземат книжките - по втория начин, то е ясно.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Съб 04 авг 2007 8:53

едно леко отклонение:които е карал в Румъния знае за какво говоря-там пешеходеца стъпва на пешеходната пътека и въобще не се интересува дали има кола или не;дава му се предимство и наи странното е 4е няма да се изрежда родата до девето коляно-просто си има закон за предимство и се спазва :lol:
а другото по странно е 4е катаджиите им ве4е не се крият като мишки а патрулките се виждат от далеко(стоят си само за присъствие на пътя)
тук също пешеходец вдига само ръка и преминава пред колите(няма зна4ение на пешеходна пътека или не)няма клаксони ,няма псувни а 4е е станало задръстване -никои не го бърка :wink:
п.с. за съжаление ,мое мнение е но в БГ няма елементарно самоуважение между пешеходци и вода4и на МПС-та

Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Съб 04 авг 2007 9:02

Tyan написа:ти би ли предал на инструктора си да не те кара да се влачиш с 20 градско ...в град с 20 не се кара... като сме на тема инструктори ....абе виждали ли сте ром в учебна кола ..шото аз не съм и се чудя как всичките карат ......

Аз съм виждал :) Като карах курсовете преди ... 1 година имаше един мангал, който все се случваше с мене да кара.А колкото до пешеходните пътеки ... 90% спирам хората да пресекат особено в лошо време .. дъжд сняг. А сега ще ви кажа един случай ... спирам на пешеходната пътека хората да преминат и те таман тръгват пред капака на моята кола са и чувам отзад някакъв рев ( някой се беше изтрелял ) и гледам по едно време един червен Мерцедес C-класа профуча с 80 км/h може би през пешеходната пътека а хората таман тръгваха да пресичат.А ако беше блъснал някой човечец ? Какво ли щеше да стане да го удари с 80 км ? Тъпи ******* :censored: :laser

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Съб 04 авг 2007 9:18

Един циганин от село си взе книжката за 600 евро без да е стъпвал в учебна кола или да е ходил на изпити

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 04 авг 2007 12:02

saiman написа:Един циганин от село си взе книжката за 600 евро без да е стъпвал в учебна кола или да е ходил на изпити

И те са изучиха mhihi mhihi mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”