Ето го истинското море........морето на мечтите!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:Не мога да се отделя от морето по никакъв начин и по никакъв повод...Без морето не мога...просто загивам!Там съм ежедневно .....при изгрева на слънцето(понякога) и при залеза(най-често)!!!Независимо от времето и сезона.
Блазе ти. А аз кисна в тоя смотан град, на сухо и без море...
Много пъти съм се мъчил да обясня на жена ми (софиянка), защо толкова много обичам морето.. и не мога да го обясня... Просто е някаква неопредела любов
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
scuba написа:joker написа:Не мога да се отделя от морето по никакъв начин и по никакъв повод...Без морето не мога...просто загивам!Там съм ежедневно .....при изгрева на слънцето(понякога) и при залеза(най-често)!!!Независимо от времето и сезона.
Блазе ти. А аз кисна в тоя смотан град, на сухо и без море...
Много пъти съм се мъчил да обясня на жена ми (софиянка), защо толкова много обичам морето.. и не мога да го обясня... Просто е някаква неопредела любов
А как няма да обичаш морето когато то е като живо същество
Ту нежно обсипва със сини целувки мокрите златисти рамене на плажа
ту сърдито дъвче с резпенена уста разпиления пясък
На разсъмване бързо и нетърпеливо мие сънливите очи на зачервеното от сутрешния хлад слънце,а вечер заливайки го с прощални сълзи бавно гърчи от мъка уморената си снага потпена в далечния пурпур на залеза
Понякога тихо нашепва безкрайни поеми
А понякога бясно крещи варварски напеви.
Е ..........как да не го обичаш!!!!!!
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има един руски научнопопулярен филм казва се ВОДА .....там че получите много отговори защо някои хора обичат море,вода и т.н
Joker .....сапунерка не е обидно просто е название на тип фотоапарати с фиксирани обективи,малки размери и липса на голяма част от ръчни настройки....което го прави масов апарат от нисък клас.....
Има сапунерки по 10-12 мегапиксела и 6 оптичен зум....това не е показателно за апарата
Joker .....сапунерка не е обидно просто е название на тип фотоапарати с фиксирани обективи,малки размери и липса на голяма част от ръчни настройки....което го прави масов апарат от нисък клас.....
Има сапунерки по 10-12 мегапиксела и 6 оптичен зум....това не е показателно за апарата
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”