mr_bush написа:Всяка 2-ра тема ми прилича на спам, ама не съм сигурен![]()
![]()

mr_bush написа:chefito написа:mr_bush написа:Всяка 2-ра тема ми прилича на спам, ама не съм сигурен![]()
![]()
пепел ти на устата....
Еми аз пуша ама не си тръскам в устата![]()
joker написа:То като чета някой постинги имам чувството че нещо се заформят лявовъртящи изомери????
VW-fenka написа:mr_bush написа:chefito написа:mr_bush написа:Всяка 2-ра тема ми прилича на спам, ама не съм сигурен![]()
![]()
пепел ти на устата....
Еми аз пуша ама не си тръскам в устата![]()
Ти май не разбра какво имаше в предвид колегата chefito
joker написа:То като чета някой постинги имам чувството че нещо се заформят лявовъртящи изомери????
Докторе не мисля, че всички знаят какво е лявовъртящ изомер... Направо ме убиваш с тези постове..Евалата![]()
![]()
joker написа:VW-fenka написа:joker написа:То като чета някой постинги имам чувството че нещо се заформят лявовъртящи изомери????
Докторе не мисля, че всички знаят какво е лявовъртящ изомер... Направо ме убиваш с тези постове..Евалата![]()
![]()
Е остана да кажеш ,че не знаят що е то поляризирана светлина?
А за лявовъртящия изомер в човешки вариант....хайде по простичко..човек,който затваря капачката наляво,амбриаж-долен ляв педал,човек дето кара в лявото платно....надявам се,че всички вече ме разбраха.....
santo_trafficante написа:само за фенове![]()
![]()
VW-fenka написа:Евалата, joker !!!
VW-fenka написа:Нямаш спиране joker, ама много си идеееен .Браво!VW-fenka написа:Браво joker!VW-fenka написа:Колега, joker искрено се забавлявам на тези твои постове. Евалата !!!
bobo7 написа:сигурно е и joker-fenka
One написа:и по темата .....
Текст на песента „Шест кокошки съм заклала“
Шест кокошки съм заклала,
руйно вино съм наляла,
(2 пъти)
Яла либе довечера,
ще те чакам на вечеря
(2 пъти)
Краката съм си измила
с чирпанска керемида,
(2 пъти)