Ludia написа:joker написа:chefito написа:лудия е моногамен...
ами то с тези SMS има ли друг избор???
![]()
![]()
кво се цупиш ба и аз съм моно....
Junior написа:Днеска в Столичният квартал Младост 1 ( спирка окръжна болница ) Опелът(мини-ван) навлезна с бясна скорост и връхлетя на пешеходната пътека .. отнесе жена на пътя и напраооо гледка кофти... е
п.п.: аз мисля, че на такива идиоти до живот ... ако не до живот ... поне никога поече да не могат да се качват в кола !
joker написа:Ludia написа:казах че така съм се обяснявал в любов, а не че така съм правил секс
стига бе ...еййй защо се вързваш......Няма да задничаме под юрганите я!.....ами малко лютивко да има бе....я виж как тръгна спама!!!
Tod написа:Junior написа:Дай да не хващаме темата за у-лищата, че ще стаа мазало от приказки .. са съм 12 клас и какво ли не съм видял.... да се оправят нещата ... хмм НИКОГА !
Е ти си 12 клас, а аз съм на 36. В училището, което учат синовете ме знаят много добре некои отворковци ... ама другите родители, даскалите барабар с охраната се правят на девственици ... знам го пласьорчето, но какво мога да му направя!? Знаеш ли, ти си малък ... навремето имаше доброволни отряди от родители ... тогава бях хлапе ... е сега да имам маааалко власт ... малиииииииии
joro_g400 написа:Junior написа:Днеска в Столичният квартал Младост 1 ( спирка окръжна болница ) Опелът(мини-ван) навлезна с бясна скорост и връхлетя на пешеходната пътека .. отнесе жена на пътя и напраооо гледка кофти... е
п.п.: аз мисля, че на такива идиоти до живот ... ако не до живот ... поне никога поече да не могат да се качват в кола !
Да бе бях при ЖАН и мисля че го чух и след 10 мин видях сива Опел Зафира
Много гадно![]()
Преди 1-месец бях на гости при наште в нейде в Европа и както си пуснеш крачето на зебрата веднага се спира.
Ть тукашните инструктори по-МПС-та защо не го набиват в главите на тепьрва навлизащи в движението младежи че човек на зебра сопките се набиват веднага
Но вес пак живеем в Бьлгария или..............
Stefan написа:Миналия ден в центъра на Слънчев Бряг един Мерцедес който "летеше" с над 100км/ч удари странично колата не едно момче от Чепеларе и той почина на място. Зад волана на Мерцедеса мисля че е било 20г. момче![]()
еми то като се загледаш на около че видиш че голяма част от яките коли ги '' карат'' некви 19 20 ЛАЙНЕНЦА кво да ти кажа в софавто правих новата s ка brabus и викам са ще дойде некъв 35 40 годишен а вместо това идва 18 19 повечи не мога да му дам кво да кажа освин че тва е българияStefan написа:Миналия ден в центъра на Слънчев Бряг един Мерцедес който "летеше" с над 100км/ч удари странично колата не едно момче от Чепеларе и той почина на място. Зад волана на Мерцедеса мисля че е било 20г. момче![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта