Кофти случка на която присъствах ....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 13 авг 2007 22:21

Ludia написа:
joker написа:
chefito написа:лудия е моногамен...

ами то с тези SMS има ли друг избор???

:roll: :roll: :evil:

кво се цупиш ба и аз съм моно....

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 13 авг 2007 22:21

казах че така съм се обяснявал в любов, а не че така съм правил секс :idea:

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Кофти случка на която присъствах ....

Мнениеот joro_g400 » Пон 13 авг 2007 22:22

Junior написа:Днеска в Столичният квартал Младост 1 ( спирка окръжна болница ) Опелът(мини-ван) навлезна с бясна скорост и връхлетя на пешеходната пътека .. отнесе жена на пътя и напраооо гледка кофти... е

п.п.: аз мисля, че на такива идиоти до живот ... ако не до живот ... поне никога поече да не могат да се качват в кола !

Да бе бях при ЖАН и мисля че го чух и след 10 мин видях сива Опел Зафира
Много гадно :!:
Преди 1-месец бях на гости при наште в нейде в Европа и както си пуснеш крачето на зебрата веднага се спира.
Ть тукашните инструктори по-МПС-та защо не го набиват в главите на тепьрва навлизащи в движението младежи че човек на зебра сопките се набиват веднага
Но вес пак живеем в Бьлгария или.............. :?:

drju
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот drju » Пон 13 авг 2007 22:22

joker написа:

трябва да карат виновника САМ до отиде ида съобщи на близките за страшното събитие...това е напълно достатъчно!

добра идея, ама доста опасна - да дойде някой да ми каже, че е сгазил майка ми или жена ми и после чакай да видиш колко време ще ми е нужно за да го убия... а после и за човек ще трябва да го лежа...
а иначе като цяло съм съгласен - трябва някакъв психофизически тормоз като наказание за такива хора...
както например с педофилите в затвора - какво им се случва там просто не е истина
а, знаеш ли какво ми хрумна току що - да му праснат на такъв герой една ижекциика в гръбнака - като епидурална упойка, ама да го държи 1 месец поне - все едно е парализиран от кръста надолу... да се движи с инвалидна количка и да уринира през катетър... да му стане ясно какво може да причини на нещастните си жертви...шофьорът му специален смотан...

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пон 13 авг 2007 22:23

Ludia написа:казах че така съм се обяснявал в любов, а не че така съм правил секс :idea:

стига бе ...еййй защо се вързваш......Няма да задничаме под юрганите я!.....ами малко лютивко да има бе....я виж как тръгна спама!!!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 13 авг 2007 22:25

joker написа:
Ludia написа:казах че така съм се обяснявал в любов, а не че така съм правил секс :idea:

стига бе ...еййй защо се вързваш......Няма да задничаме под юрганите я!.....ами малко лютивко да има бе....я виж как тръгна спама!!!

абе тръгна,ама да видиме до къде ще стигне ;)
не се цупа бре, споко, аз обичам да се майтапя с хората, и съотвенто не се засягам когато те се майтапят смен ;)
стига да не им стане навик :lol:

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Вто 14 авг 2007 7:03

Tod написа:
Junior написа:Дай да не хващаме темата за у-лищата, че ще стаа мазало от приказки .. са съм 12 клас и какво ли не съм видял.... да се оправят нещата ... хмм НИКОГА !

Е ти си 12 клас, а аз съм на 36. В училището, което учат синовете ме знаят много добре некои отворковци ... ама другите родители, даскалите барабар с охраната се правят на девственици ... знам го пласьорчето, но какво мога да му направя!? Знаеш ли, ти си малък ... навремето имаше доброволни отряди от родители ... тогава бях хлапе ... е сега да имам маааалко власт ... малиииииииии :roll:

И аз бях в едно даскало наречено ПОПОВ в София .. не може да не го знаете :) е ние ТАКИЯ ПЛАСьОРчЕТА ги Спуквахме от бой преди и след даскало .. Идваха някакви с коли и пистолети да ни заплашват ама кфо ... потрошихме им и колите 3 пъти близо до Константин Величков и непосмяха да дойдат повече...

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Кофти случка на която присъствах ....

Мнениеот Junior » Вто 14 авг 2007 7:08

joro_g400 написа:
Junior написа:Днеска в Столичният квартал Младост 1 ( спирка окръжна болница ) Опелът(мини-ван) навлезна с бясна скорост и връхлетя на пешеходната пътека .. отнесе жена на пътя и напраооо гледка кофти... е

п.п.: аз мисля, че на такива идиоти до живот ... ако не до живот ... поне никога поече да не могат да се качват в кола !

Да бе бях при ЖАН и мисля че го чух и след 10 мин видях сива Опел Зафира
Много гадно :!:
Преди 1-месец бях на гости при наште в нейде в Европа и както си пуснеш крачето на зебрата веднага се спира.
Ть тукашните инструктори по-МПС-та защо не го набиват в главите на тепьрва навлизащи в движението младежи че човек на зебра сопките се набиват веднага
Но вес пак живеем в Бьлгария или.............. :?:

Ти мани тешах ... ама там треперят НЕЙДЕ ИЗ ЕВРОПА ... че знаеш ли кви са глобите... майка си и баща си са !!!! Бащата ми карал с служебна кола в Австрия или Унгария в някакъв 4 лентов път малко след града с окол 220км/ч стига го някаква чисто нова кола ( спортен модел) и го спират .. платил е 370 Еуро за тази скорост ... предствям си в града ако на зебра не спреш колко, че платиш .... че нали извънградско по ефтиния :D

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 14 авг 2007 10:55

Миналия ден в центъра на Слънчев Бряг един Мерцедес който "летеше" с над 100км/ч удари странично колата не едно момче от Чепеларе и той почина на място. Зад волана на Мерцедеса мисля че е било 20г. момче :No :cry:

Потребителски аватар
Kartala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kartala » Вто 14 авг 2007 11:11

MuTa4eTo написа:на тоя да му вцемат книжката и да не го пускат да шофира повече баси :mad:

съгласен съм ама едва ли ще го направят все пак живеем в България не забравяйте... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Вто 14 авг 2007 11:23

Stefan написа:Миналия ден в центъра на Слънчев Бряг един Мерцедес който "летеше" с над 100км/ч удари странично колата не едно момче от Чепеларе и той почина на място. Зад волана на Мерцедеса мисля че е било 20г. момче :No :cry:

Това и аз го четох... момчето е излизало от бензионостанцията където е зареждал и не видял мерцедеса ... който е ударил и след това мерцедеса ударил едно пежо ...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 14 авг 2007 11:37

Мерцедеса се е забил в неговата врата с голяма скорост :!:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Вто 14 авг 2007 13:37

Stefan написа:Миналия ден в центъра на Слънчев Бряг един Мерцедес който "летеше" с над 100км/ч удари странично колата не едно момче от Чепеларе и той почина на място. Зад волана на Мерцедеса мисля че е било 20г. момче :No :cry:
еми то като се загледаш на около че видиш че голяма част от яките коли ги '' карат'' некви 19 20 ЛАЙНЕНЦА кво да ти кажа в софавто правих новата s ка brabus и викам са ще дойде некъв 35 40 годишен а вместо това идва 18 19 повечи не мога да му дам кво да кажа освин че тва е българия

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Вто 14 авг 2007 14:37

Ludia написа:
v1k написа:Затвор!
Линч!

Бесило!!! И после гарваните да му изкълват очите!!! :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”