Полицай в командировка изнасили 15-годишна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
искам да ви каже на всички дето развивате теории на конспирацията че има уволнени полицай за това че са набили някое лайно на кръстовище защотот се е заяло с него и въпреки че не е бил виновен полицая си е отивал благодарение на писанията на журналистите, ако някой тръгне на тях да им изкарва кирливите ризи бая далеч ще се стигне. НЕ СЪМ ПОЛИЦАЙ И НЯМАМ ОБщО СЪС СИСТЕМАТА но гледайте нещатата от две страни и пак не говоря за слуая не слагайте нещатат под общ знаменател няма интелигентен човек дето да обобщава така определен вид хора
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Meти написа:Е кво па толкова Полицая ли е бил виновен? Теглил и е една игла и толкост тя да не би да е била девствена???Ае стига ве на днесшно време малко са момичетата който са девствени до 15-16 а па ако не е била и е направил услуга както казват старите хора Човешката честност е като женската девственост и ДВЕТЕ ПРЕЧАТ така,че не е престъпление...
Meти, пиуе, надявам се, че не си бил сериозен, когато си го написал. В такъв случай е редно да признаеш, че шегата ти е била неуместна.
А в случай, че наистина мислиш така и някой ден се запознаем, то избягвай темата!
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Meти написа:Е кво па толкова Полицая ли е бил виновен? Теглил и е една игла и толкост тя да не би да е била девствена???Ае стига ве на днесшно време малко са момичетата който са девствени до 15-16 а па ако не е била и е направил услуга както казват старите хора Човешката честност е като женската девственост и ДВЕТЕ ПРЕЧАТ така,че не е престъпление...
Ужас !

- walentin
- Автомобил:
- Двигател:
Момче, с тая философия....добро няма да свършиш и добре няма да свършиш.Meти написа:Е кво па толкова Полицая ли е бил виновен? Теглил и е една игла и толкост тя да не би да е била девствена???Ае стига ве на днесшно време малко са момичетата който са девствени до 15-16 а па ако не е била и е направил услуга както казват старите хора Човешката честност е като женската девственост и ДВЕТЕ ПРЕЧАТ така,че не е престъпление...
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Маму стара тука шегата я оставям на страна,но тука в този форум съм забелязал,че много ги ругаете полицайте бе хора знам,че ги мразите защото ви глобяват като нарушавате правилника с некви газарски изпалнения,но не се отавайте на омразата и расъждавайте добре според вас това истина ли е или поредната клюка и клевата срещо органите на реда?
Не живот и здраве някой ден и аз ще имам щерка или син,но не се страхувам от Полицията,а дори тя ще ми дава сигорност за тяхнта безопасност.
Да ви припомня за Полицайте,те преди да станат служители към системата на МВР миават ПСИХО тест и след като го изкарат ги военизират и назначават на длъжност.
Та на тези клевети дето ги пишат по жълтите весници и по клюкарските сайтове не трябва да се обръща внимание.
Не живот и здраве някой ден и аз ще имам щерка или син,но не се страхувам от Полицията,а дори тя ще ми дава сигорност за тяхнта безопасност.
Да ви припомня за Полицайте,те преди да станат служители към системата на МВР миават ПСИХО тест и след като го изкарат ги военизират и назначават на длъжност.
Та на тези клевети дето ги пишат по жълтите весници и по клюкарските сайтове не трябва да се обръща внимание.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Meти написа:не се отавайте на омразата и расъждавайте добре според вас това истина ли е или поредната клюка и клевата срещо органите на реда?
С извинение, че ще наруша добрия тон, обаче Мети, ти или си бавен, или нещо не си в ред! И това съвсем чистосърдечно ти го казвам!
Каква "клюка" или "клевета" ще накара български съдия да осъди, па и условно да е само, един действащ полицай за изнасилване?
Айде размърдай си двете мозъчни клетки и преди да пишеш нещо, се опитай да помислиш малко, знам, че не е лесно, но нищо лесно няма на тоя сват.
А по-предното ти мнение вобще няма да го коментирам! Утре някой да вземе да изнасили майка ти, че тя и без това не е девствена! Да не говоря за бъдещата ти дъщеря, малоумник такъв!#$В%$#@Я$@#
Върни се в “ОФФ-Топик - други”