Полицай в командировка изнасили 15-годишна

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Grizzlito
Автомобил: Volkswagen T5 4motion
Двигател: AXE 2006
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Вто 18 дек 2007 19:23

искам да ви каже на всички дето развивате теории на конспирацията че има уволнени полицай за това че са набили някое лайно на кръстовище защотот се е заяло с него и въпреки че не е бил виновен полицая си е отивал благодарение на писанията на журналистите, ако някой тръгне на тях да им изкарва кирливите ризи бая далеч ще се стигне. НЕ СЪМ ПОЛИЦАЙ И НЯМАМ ОБщО СЪС СИСТЕМАТА но гледайте нещатата от две страни и пак не говоря за слуая не слагайте нещатат под общ знаменател няма интелигентен човек дето да обобщава така определен вид хора

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Вто 18 дек 2007 19:31

Изрод :?

VR6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VR6 » Вто 18 дек 2007 19:38

Майката си е*ало ей :evil:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 18 дек 2007 20:23

Meти написа:Е кво па толкова Полицая ли е бил виновен? Теглил и е една игла и толкост тя да не би да е била девствена???Ае стига ве на днесшно време малко са момичетата който са девствени до 15-16 а па ако не е била и е направил услуга както казват старите хора Човешката честност е като женската девственост и ДВЕТЕ ПРЕЧАТ така,че не е престъпление...

Meти, пиуе, надявам се, че не си бил сериозен, когато си го написал. В такъв случай е редно да признаеш, че шегата ти е била неуместна.
А в случай, че наистина мислиш така и някой ден се запознаем, то избягвай темата!

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Вто 18 дек 2007 20:37

Meти написа:Е кво па толкова Полицая ли е бил виновен? Теглил и е една игла и толкост тя да не би да е била девствена???Ае стига ве на днесшно време малко са момичетата който са девствени до 15-16 а па ако не е била и е направил услуга както казват старите хора Човешката честност е като женската девственост и ДВЕТЕ ПРЕЧАТ така,че не е престъпление...

Ужас ! :shock :shock :shock Ако след време имаш дъщеричка, може да си промениш мнението. (тогава и ще си пораснал най-вероятно) :evil: :x

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Вто 18 дек 2007 21:20

CRX Racing написа:Изрод :?
абе ако е верно тва тоя треа се разтреля. ма мнооо ме съмнява да е станало нещо :roll:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Вто 18 дек 2007 21:30

Човека тъй си почива бе?

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Вто 18 дек 2007 21:32

таа тема е по-тъпа само и единствено от петъчния спам .... mhihi mhihi

Потребителски аватар
walentin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот walentin » Вто 18 дек 2007 21:34

Момче, с тая философия....добро няма да свършиш и добре няма да свършиш.

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Вто 18 дек 2007 21:52

Лятото си спомням, че голям шум се вдигна около тази грозна история, но явно е бил за нищо, гледайки крайния резултат :?

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Вто 18 дек 2007 22:36

Маму стара тука шегата я оставям на страна,но тука в този форум съм забелязал,че много ги ругаете полицайте бе хора знам,че ги мразите защото ви глобяват като нарушавате правилника с некви газарски изпалнения,но не се отавайте на омразата и расъждавайте добре според вас това истина ли е или поредната клюка и клевата срещо органите на реда?
Не живот и здраве някой ден и аз ще имам щерка или син,но не се страхувам от Полицията,а дори тя ще ми дава сигорност за тяхнта безопасност.
Да ви припомня за Полицайте,те преди да станат служители към системата на МВР миават ПСИХО тест и след като го изкарат ги военизират и назначават на длъжност.
Та на тези клевети дето ги пишат по жълтите весници и по клюкарските сайтове не трябва да се обръща внимание.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 18 дек 2007 23:04

Meти написа:не се отавайте на омразата и расъждавайте добре според вас това истина ли е или поредната клюка и клевата срещо органите на реда?

С извинение, че ще наруша добрия тон, обаче Мети, ти или си бавен, или нещо не си в ред! И това съвсем чистосърдечно ти го казвам!

Каква "клюка" или "клевета" ще накара български съдия да осъди, па и условно да е само, един действащ полицай за изнасилване?

Айде размърдай си двете мозъчни клетки и преди да пишеш нещо, се опитай да помислиш малко, знам, че не е лесно, но нищо лесно няма на тоя сват.

А по-предното ти мнение вобще няма да го коментирам! Утре някой да вземе да изнасили майка ти, че тя и без това не е девствена! Да не говоря за бъдещата ти дъщеря, малоумник такъв!#$В%$#@Я$@#

Върни се в “ОФФ-Топик - други”