Защо си продавате колите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VeilSide
- Автомобил:
- Двигател:
Да така е. Напоследък всички си продават винтилките и то на ниска цена . Моята кола определено ми излиза скъпо ама просто си я харесвам това е манията. А и за толкова пари каква друга кола. G4 1.8T не ми хасрева чак толкова при положение, че и вървежа е на кантар, а цената повече от двойна. А и хич не ме интересува колко е стара. Въпросът е да ми създава адреналин. И да ме събужда сутрин като отивам на работа. 

- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
аз съм с голф 1.6 АФТ и си продадох пасата Б5 за да си карам голфа, кое му е морално остарялото, по добре от рено мегане , или пежо 306 да не говоим от фиал алфа и тн голем праз че им е мазен дизайна голфа ми го обичам сестра ми кара едно пейо 206 и е пълна кошница в сравнение с моя голф, нека е морлано остариял по добре от фиат на 5 години дето му лопа сичко и пуши
:))
След днешното състезание на Бояна, ще се продават още голфове
))
Особено за голфчето в хоби кар-а втори от зад напред, мъка ми стана

Особено за голфчето в хоби кар-а втори от зад напред, мъка ми стана

да бре хора и аз се питах защо се продават тези бегачки пък ги харесвам, но все двуврати пък сигурно вече са издухани за туй се продават. какво ще кажете за абф на мартин от сливен http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=60303&highlight=%EA%EE%EB%E5%E3%E0%F2%E0
Върни се в “ОФФ-Топик - други”