Проклятие в родния футбол ???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Чет 18 окт 2007 13:09

Tyan написа:Плюхте го Стойчков .....той поне ги псуваше и им викаше ....сега сме обречени на манекенство.......
Много правилно,не става за тренер,щото малко му куца тая част от играта наречена стратегия,ама поне надъхва и бие... На тия манекенчета тва им трябва,айде ся ще го ядем големия занапред...

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 18 окт 2007 14:24

Димитър Пенев написа:„Няма да цитирам имена, сами видяхте, че всеки играе за себе си, а през първото полувреме бяхме бавни и тромави. Закъснях да направя промените. Видя се влизането на тези двамата и третия – Йовов, тогава стана по-бърза играта”...

„Много думи изприказвахме, че няма от какво да се притесняваме, както и албанците показаха, че имат големи амбиции и че трудно можем да ги победим. Голямо внимание обърнахме на този мач, а желанието трябва да бъде много по-голямо, за да се защитава националния отбор”, добави селекционерът.

„Имаме много млади кадри, но трябва по-голяма отговорност. Трябва да благодаря на Жоро - вратаря, който спаси дузпа и още 1- 2 гола. Виждате, повечето си мислеха как ще завърши Румъния и Люксембург. Мисля, че имаме футболисти, но загубата от Холандия и изпуснатите точки от Албания, натежаха, но това не е оправдание”, допълни Пенев.

„Остават още два мача, исках да дам възможност най-вече на млади играчи – Ивелин Попов, Чавдар Янков. Аз лично съм доволен от второ полувреме. Трябва, когато играчите се състезават за България, да дават всичко от себе си”, завърши треньорът.

Поредните бисери на Стратега :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
galaboff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот galaboff » Чет 18 окт 2007 15:55

Току що чух нещо по радиото, не знам дали е истина, но можеби Австрия ще се откаже от участие на Европейското , а България, като отбор с най-добър резултат от отпадащите има шанс да отиде на тяхно място !!! Да се радвам ли, да плача ли... От една страна - ок, голямо първенство и ние там... От друга - срам и позор ако тая игра продължи и там....

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 18 окт 2007 15:56

galaboff написа:..Да се радвам ли, да плача ли... ...

ПЛАЧИ! Ще станем за резил. Прочети материала в gong.bg и ще видиш истината

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Чет 18 окт 2007 16:12

Аз като се сетя от миналото европейско какво ни сполетя.....Пък и в интерес на хубавия футбол е да си седим тук

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Чет 18 окт 2007 16:20

Скуба, израза на Пената не беше ли "смените, които направих - тия двамата и тоя другия" mhihi

А това за Австрия откъде, я дайте линк... Бтв ако пуснат някой трети, сигурно ще пратят Англия (ако руснаците бият в Израел, което малко ме съмнява), не нас, те вероятно и ще завършат с повече точки от нас...

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Чет 18 окт 2007 16:35

kotse_botse написа:Скуба, израза на Пената не беше ли "смените, които направих - тия двамата и тоя другия" mhihi

Ааахаахаха баш така беше. Бяхме се събрали бая хора и там бири, лафове, викане(ебаси резила, ама очакван) и като излезе Пената всички мълчат и гледат с интерес да чуем новите бисери. И той човека си изпълни мисията. :lol:

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Чет 18 окт 2007 19:27

dermeister написа:
kotse_botse написа:Скуба, израза на Пената не беше ли "смените, които направих - тия двамата и тоя другия" mhihi

Ааахаахаха баш така беше. Бяхме се събрали бая хора и там бири, лафове, викане(ебаси резила, ама очакван) и като излезе Пената всички мълчат и гледат с интерес да чуем новите бисери. И той човека си изпълни мисията. :lol:
гледат и невярват на ушите си mhihi

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Чет 18 окт 2007 19:47

megalodon написа:хаха от целия мач, най-интересно ми беше интервюто с Пената - 10 минути :D
"...искам да благодаря на Жоро вратаря, че спаси отбора..."
нечовек хехехе

Момчето Пената радва ушите.....и очите :lol:

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Чет 18 окт 2007 19:49

scuba написа:
dakela написа:..е време някой чужденец да поеме отбора :evil:

Я помисли ако качих Шумахер на Трабант, дали ще кара по същия начин? За резила Шумахер ли ще е виновен? Или Трабанта?

Я помисли ако качих теб на Ферари,дали ще станеш първи по същия начин както винаги е ставало?Или Ферарито ше е виновно?Или ти?

doking
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doking » Пет 19 окт 2007 12:29

Не знам момчета но мисля че нещата в отбора за да не вървят са най вече състава КАЖЕТЕ МИ ЕДИН МАЧ НА ТИНКАТА В НАЦИОНАЛА ОСВЕН ЕДИН ПРЕДИ 11 ГОДИНИ НА ЕВРОПЕИСКОТО СЪС РУМЪНИЯ ДЕБЮТА МУ от тогава неизменен титуляр а всички опасности идват от неговата зона Мечо защо е там да не говорим за Валентин Илиев не знам какво е мнението ви за Стилянчо толкова ли са слепи тези трениори че тои като хване топката освен да я върне НАЗАД друго не знае Игор Томашич трагедия а поне за неговият пост има доста по добри български футболисти както и за Лусио Вагнер Вярное е че имаме и контузени и наказани футболисти титуляри но за мен в този състав ТРАГЕДИЯ и по добре че не се класирахме че някои отбори щяха да си променят историята със най много вкорани голове на европеиско.

Потребителски аватар
B O B I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот B O B I » Пет 19 окт 2007 22:14

Vizor написа:Краен резултат 1:1 .. това е край момчета..
другия път звъннете едно телефонче да се хванем фауве тийм да дойде им да им покажем какво е футбол..

най добрата ти приказка от много време :applause:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”