Много правилно,не става за тренер,щото малко му куца тая част от играта наречена стратегия,ама поне надъхва и бие... На тия манекенчета тва им трябва,айде ся ще го ядем големия занапред...Tyan написа:Плюхте го Стойчков .....той поне ги псуваше и им викаше ....сега сме обречени на манекенство.......
Проклятие в родния футбол ???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Димитър Пенев написа:„Няма да цитирам имена, сами видяхте, че всеки играе за себе си, а през първото полувреме бяхме бавни и тромави. Закъснях да направя промените. Видя се влизането на тези двамата и третия – Йовов, тогава стана по-бърза играта”...
„Много думи изприказвахме, че няма от какво да се притесняваме, както и албанците показаха, че имат големи амбиции и че трудно можем да ги победим. Голямо внимание обърнахме на този мач, а желанието трябва да бъде много по-голямо, за да се защитава националния отбор”, добави селекционерът.
„Имаме много млади кадри, но трябва по-голяма отговорност. Трябва да благодаря на Жоро - вратаря, който спаси дузпа и още 1- 2 гола. Виждате, повечето си мислеха как ще завърши Румъния и Люксембург. Мисля, че имаме футболисти, но загубата от Холандия и изпуснатите точки от Албания, натежаха, но това не е оправдание”, допълни Пенев.
„Остават още два мача, исках да дам възможност най-вече на млади играчи – Ивелин Попов, Чавдар Янков. Аз лично съм доволен от второ полувреме. Трябва, когато играчите се състезават за България, да дават всичко от себе си”, завърши треньорът.
Поредните бисери на Стратега

- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Току що чух нещо по радиото, не знам дали е истина, но можеби Австрия ще се откаже от участие на Европейското , а България, като отбор с най-добър резултат от отпадащите има шанс да отиде на тяхно място !!! Да се радвам ли, да плача ли... От една страна - ок, голямо първенство и ние там... От друга - срам и позор ако тая игра продължи и там....
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
kotse_botse написа:Скуба, израза на Пената не беше ли "смените, които направих - тия двамата и тоя другия"
Ааахаахаха баш така беше. Бяхме се събрали бая хора и там бири, лафове, викане(ебаси резила, ама очакван) и като излезе Пената всички мълчат и гледат с интерес да чуем новите бисери. И той човека си изпълни мисията.

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
гледат и невярват на ушите сиdermeister написа:kotse_botse написа:Скуба, израза на Пената не беше ли "смените, които направих - тия двамата и тоя другия"
Ааахаахаха баш така беше. Бяхме се събрали бая хора и там бири, лафове, викане(ебаси резила, ама очакван) и като излезе Пената всички мълчат и гледат с интерес да чуем новите бисери. И той човека си изпълни мисията.

scuba написа:dakela написа:..е време някой чужденец да поеме отбора
Я помисли ако качих Шумахер на Трабант, дали ще кара по същия начин? За резила Шумахер ли ще е виновен? Или Трабанта?
Я помисли ако качих теб на Ферари,дали ще станеш първи по същия начин както винаги е ставало?Или Ферарито ше е виновно?Или ти?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не знам момчета но мисля че нещата в отбора за да не вървят са най вече състава КАЖЕТЕ МИ ЕДИН МАЧ НА ТИНКАТА В НАЦИОНАЛА ОСВЕН ЕДИН ПРЕДИ 11 ГОДИНИ НА ЕВРОПЕИСКОТО СЪС РУМЪНИЯ ДЕБЮТА МУ от тогава неизменен титуляр а всички опасности идват от неговата зона Мечо защо е там да не говорим за Валентин Илиев не знам какво е мнението ви за Стилянчо толкова ли са слепи тези трениори че тои като хване топката освен да я върне НАЗАД друго не знае Игор Томашич трагедия а поне за неговият пост има доста по добри български футболисти както и за Лусио Вагнер Вярное е че имаме и контузени и наказани футболисти титуляри но за мен в този състав ТРАГЕДИЯ и по добре че не се класирахме че някои отбори щяха да си променят историята със най много вкорани голове на европеиско.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”